Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Απόφαση βόμβα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Τα πάνω κάτω!

19 Φεβρουαρίου 2019 16:56
Απόφαση βόμβα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Νέες αλλαγές ετοιμάζονται από τα στελέχη του ΣΚΑΙ μετά τις διαδοχικές αστοχίες που μείωσαν και τα νούμερα τηλεθέασης.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο επιστρέφει στα Σαββατόβραδα, αφού το εγχείρημα της μετακόμισης στην Παρασκευή, λόγω Survivor κρίθηκε πλήρως αποτυχημένο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο Survivor,που μπορούν να χαρακτηριστούν, διορθωτικές κινήσεις, με στόχο το παιχνίδι να ανακάμψει, αφού μέχρι τώρα το παρακολουθεί πολύ μικρή μερίδα τηλεθεατών. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν, αλλά σκοπός του ΣΚΑΙ και του Τούρκου παραγωγού είναι τα νούμερα τηλεθέασης να επιστρέψουν σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Παρά τα οσα γράφονται οι σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΙ παραμένουν ενεργές, αφού οι παραγωγές του έχουν κατακλύσει το κανάλι του Φαλήρου. Την ίδια ώρα υπάρχουν κανάλια που βλέποντας όσα συμβαίνουν στον ΣΚΑΙ θέλουν να αρπάξουν τα προγράμματα του Ατζούν.

Όλα αυτά έρχονται σε μια στιγμή που ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει από τον Alpha τον Ανδρέα Γεωργίου μετά την ολοκλήρωση του Τατουάζ και να επενδύσει τη νέα σεζόν στη μυθοπλασία.

 

TV

Ροή ειδήσεων

Share