Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Elif: Πως θα γίνει ο άγριος ξυλοδαρμός της Αρζού! - Όλα όσα θα δούμε!

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

20 Ιουλίου 2018 14:52
Elif: Πως θα γίνει ο άγριος ξυλοδαρμός της Αρζού! - Όλα όσα θα δούμε!

Μάθετε πρώτοι τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Η Αρζού πέφτει στην παγίδα που της έστησαν ο Βεϊσέλ και η Γκοντζά και ομολογεί τα εγκλήματά της. Παράλληλα ο Σελίμ δεν παθαίνει τελικά τίποτα και έτσι καλεί την αγαπημένη του στο κτήμα για να γνωρίσει την οικογένειά του. Ο Ερκούτ προσφέρει τη βοήθειά του στην Αρζού.

Οι άνδρες που άρπαξαν την Αρζού της πετάνε νερό στο πρόσωπο και εκείνη ξυπνάει σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου βρίσκεται δεμένη. «Πού βρίσκομαι; Τι θέλετε από εμένα;», ρωτάει και ο ένας από αυτούς της απαντάει: «Λιποθύμησες στο αυτοκίνητο. Ξέρουμε ότι έχεις δώσει εντολή να δολοφονήσουν τον Σελίμ Εμιρόγλου».

«Δεν έχω κάνει τίποτα! Είναι ψέματα! Θέλω τον δικηγόρο μου», απαντάει η Αρζού ουρλιάζοντας, ενώ εκείνος τη ρωτάει: «|Πες μας πότε και πού θα γίνει ώστε να εμποδίσουμε τη δολοφονία! Παραδέξου τα όλα για να έχεις καλύτερη μεταχείριση στο δικαστήριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Συντετριμμένη η Έλλη Στάη! Στο πλευρό της φίλης της, Ελένης Κόκκαλη!

Εκείνη ωστόσο επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση και ο άντρας της απαντάει: «Θα σου δώσω λίγο χρόνο ακόμα να το σκεφτείς». Στο μεταξύ ο Κενάν ανακοινώνει στον Σελίμ πως έχει αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από την Αρζού, μιας και η κατάσταση ανάμεσά τους έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Εξω από το σκοτεινό δωμάτιο που βρίσκεται η Αρζού, περιμένουν ο Βεϊσέλ και η Γκοντζά, που ρωτάνε με αγωνία:

«Μίλησε;», αλλά οι δύο «αστυνομικοί» απαντάνε αρνητικά. «Αν δεν μιλήσει, ένας αθώος άνθρωπος θα πεθάνει! Βρείτε τρόπο να μιλήσει», τους λέει η Γκοντζά και φεύγει. Το βράδυ ο Κενάν τηλεφωνεί στο κινητό της Αρζού και ο «αστυνόμος» της το δίνει ενώ της βάζει στο κεφάλι το όπλο και της ζητάει να απαντήσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εκείνη αναγκάζεται να υπακούσει.

Ο Μελίχ φτάνει στο κτήμα και όταν μαθαίνει πως η Αρζού θα λείψει για μερικές μέρες, σκέφτεται πως ίσως η αδίστακτη γυναίκα ετοιμάζει κάτι. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ βαριέται χωρίς την Ελίφ, η οποία απολαμβάνει τον χρόνο της μαζί με τη μητέρα της. Οι ώρες περνάνε και η Γκοντζά έχει μεγάλη αγωνία:

«Ο χρόνος μας πιέζει/ Πρέπει να βρούμε τρόπο να την κάνουμε να μιλήσει προτού δολοφονήσουν τον Σελίμ», λέει στον Βεϊσέλ και στους δύο άνδρες. Κι ενώ εκείνοι προσπαθούν να την κάνουν να μιλήσει, η Αρζού επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση και δεν ξέρει τίποτα. Ο Βεϊσέλ δίνει εντολή να γίνουν πιο αμείλικτοι μαζί της. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ ετοιμάζεται να φύγει και η Γκοντζά προσπαθεί να τον αποτρέψει να βγει από το σπίτι, αλλά εκείνος της λέει πως έχει κάτι σημαντικό να κάνει.

Οι δύο «αστυνομικοί» αρχίζουν να βασανίζουν την Αρζού και την ξυλοκοπούν άγρια προκειμένου να παραδεχτεί την ενοχή της. Ο ένας την απειλεί με όπλο και ο άλλος με μαχαίρι λέγοντάς της ότι θα της κόψει το λαιμό. «Αφήστε με, δεν έκανα τίποτα» φωνάζει με δάκρυα, ενώ ο ένας από αυτούς της λέει:

«Σου δίνω μία τελευταία ευκαιρία. Λέγε πού και πότε θα γίνει η δολοφονία του Σελίμ Εμιρόγλου». Τότε η Αρζού αναγκάζεται να τους πει την αλήθεια. Την ίδια ώρα ο Σελίμ κάνει ξανά πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ, όταν ο επίδοξος δολοφόνος τον σημαδεύει με το όπλο του! Η Γκοντζά με τον Βεϊσέλ φτάνουν στο σημείο και καταφέρνουν την τελευταία στιγμή να σώσουν τον Σελίμ. Η Γκοντζά όμως είναι συγκλονισμένη, αφού έχει δει τη σκηνή με την πρόταση γάμου και ξέρει πια πως έχει χάσει για πάντα τον Σελίμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Συντετριμμένη η Έλλη Στάη! Στο πλευρό της φίλης της, Ελένης Κόκκαλη!

Η κυνική ομολογία στην κάμερα

Κι ενώ η Αρζού πιστεύει πως με το να αποκαλύψει το πού θα γίνει η δολοφονία του Σελίμ θα αφεθεί ελεύθερη, ωστόσο ο Βεϊσέλ έχει ένα ακόμη τελευταίο σχέδιο. Θα την κάνει να ομολογήσει όλα της τα εγκλήματα ώστε να μπορεί να την «έχει στο χέρι του». Ετσι οι δύο άνδρες τοποθετούν μία κάμερα μπροστά της και υπό την απειλή όπλου την αναγκάζουν να ομολογήσει τα πάντα.

«Η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και δεν τη θέλω στη ζωή μου γι' αυτό και προσπάθησα να τη σκοτώσω. Αφού δεν τα κατάφερα προσπάθησα να την πουλήσω σε άλλη οικογένεια. Επρεπε πάση θυσία ο Κενάν να μείνει μακριά από τη Μελέκ. Ετσι τοποθέτησα στο σπίτι της ναρκωτικά για να μπει στη φυλακή! Οσι για τον Σελίμ, έδωσα εντολή να τον σκοτώσουν γιατί θα μου κατέστρεφε τη ζωή αν αποκάλυπτε ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν! Είμαι ένα τέρας, το ξέρω, όμως αφήστε με να φύγω», λέει φοβισμένη η Αρζού. Μετά από αυτό, το CD με την ομολογία βρίσκεται πια στα χέρια του Βεϊσέλ.

Η Τουγκτσέ νιώθει μοναξιά

Ο Μουράτ συναντάει τυχαία στον δρόμο τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να περπατάνε χεράκι χεράκι και τους επιτίθεται. «Τι συμβαίνει εδώ; Πού πάτε εσείς οι δύο;», τους ρωτάει και παρατηρεί τη βέρα στο δάχτυλο της αδελφής του. «Ανταλλάξατε δαχτυλίδι χωρίς να το ξέρουμε;

Κορίτσι μου δεν πρόκειται να παντρευτείς αυτόν τον άνδρα, δεν θα το επιτρέψουμε! Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει και ας μη με λένε Μουράτ», της λέει και φεύγει, ενώ η Ζεϊνέπ ζητάει συγγνώμη από τον Σελίμ για τη συμπεριφορά του αδελφού της. Ο Μουράτ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει για τους αρραβώνες της Ζεϊνέπ και εκείνος συγκλονίζεται. Παράλληλα η Σεϊντά που δεν αντέχει άλλο τη ζωή στο κτήμα αποφασίζει να στείλει μήνυμα στον Μουράτ να συναντηθούν και να του πει την αλήθεια. Ομως το μήνυμα το διαβάζει ο Ερκούτ.

Στο μεταξύ η Τουγκτσέ κλαίει επειδή έχει μείνει μόνη της και η Αλιγέ γίνεται έξαλλη που όλοι έχουν εξαφανιστεί από το σπίτι. «Θα σταματήσει αυτή η συμπεριφορά που έχουν όλοι! Αυτό το σπίτι έχει κανόνες», μονολογεί. Η Σεϊντά πάει στο σημείο συνάντησης με τον Μουράτ, αλλά εμφανίζεται μπροστά της ο Ερκούτ, ο οποίος αφού την απειλεί την αναγκάζει και πάλι να επιστρέψει πίσω στο κτήμα και να τον ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει εκεί.

Καθώς ο Ερκούτ πάει να φύγει, βλέπει την Αρζού χτυπημένη άσχημα να επιστρέφει στο κτήμα! Αργότερα η αδίστακτη γυναίκα ξυπνάει στον καναπέ του σπιτιού της Σεϊντά και βλέπει τον Ερκούτ μπροστά της. «Τι είναι εδώ; Γιατί με έφερες εδώ;, τον ρωτάει και εκείνος της λέει πως είναι το σπίτι μιας φίλης του. Η Αρζού τον κατηγορεί ότι εκείνος έβαλε να της επιτεθούν και ο Ερκούτ της απαντάει: «Τι βλακείες είναι αυτά που λες; Είσαι μανιακή; Θα στο έκανα εγώ αυτό και μετά θα σε έφερνα στο σπίτι της φίλης μου; Δεν έκανα τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στη κηδεία του Σωκράτη!

Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει ότι η Αρζού λιποθύμησε έξω από το κτήμα και ο Ερκούτ που την είδε τη μετέφερε στο σπίτι της Σεϊντά. Την ίδια ώρα η Γκοντζά αναρωτιέται γιατί η Αρζού δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο κτήμα. Η Μελέκ μαθαίνει για τους αρραβώνες της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Μαζί με τη χαρά της όμως, την κυριεύει και φόβος μιας και ξέρει πώς αντιδράει η Αλιγέ Εμιρόγλου!

Το σοκ του Μελίχ με την Ελίφ

Ο Βεϊσέλ ψάχνει το DVD με την ομολογία της Αρζού, αλλά το έχει η Γκοντζά, η οποία το κρύβει κάτω από το μαξιλάρι της. «Αν δεν μου φέρεις το DVD θα σε διαλύσω», της λέει ο Βεϊσέλ, αλλά εκείνη αρνείται ότι το έχει. Η Αλιγέ τηλεφωνεί στην Αρζού για να δει πώς περνάει και εκείνη της λέει ψέματα. Η Γκοντζά ξαφνιάζεται! Ο Ερκούτ προτίθεται να φιλοξενήσει την Αρζού μέχρι να γίνει καλά, ενώ ο Βεϊσέλ καταφέρνει να εισβάλλει στο δωμάτιο της Γκοντζά και να το κάνει άνω κάτω για να βρει το DVD.

Στο μεταξύ η Μελέκ έχει αρχίσει να ενοχλείται από τη συνεχή παρουσία και βοήθεια του Μελίχ με αποτέλεσμα να του ζητήσει εξηγήσεις. «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με βοηθάς τόσο πολύ», του λέει. Τη στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να της πει την αλήθεια, χτυπάει το κινητό του. Εκείνος φεύγει και βρίσκει τον Εφρούζ να έχει πάθει καρδιακό επεισόδιο και αμέσως τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η Αρζού τηλεφωνεί στην Γκοντζά για να ρωτήσει αν όλα είναι καλά. Αργότερα εκείνη μιλάει για τις υποψίες της στον Ερκούτ: «Είμαι σίγουρη ότι ο Βεϊσέλ μου το έκανε αυτό! Μην τον εμπιστεύεσαι τόσο! Θα στο πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου, αυτός είναι πια εχθρός μας». Στο μεταξύ ο Μελίχ πάει στο σπίτι της Μελέκ, όταν εκείνη μαζί με την Ελίφ φτάνουν εκεί μετά από μία βόλτα τους.

«Θείε Μελίχ, τι κάνεις;», φωνάζει το μικρό κορίτσι και ο Μελίχ σοκάρεται όταν καταλαβαίνει πως η Ελίφ είναι η κόρη της Μελέκ, άρα και ανιψιά του. Εκείνος σοκάρεται και φεύγει, ενώ διψάει για εκδίκηση όταν ανακαλύπτει πως η Αρζού είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την ανιψιά του.

Ο Σελίμ ανακοινώνει στην οικογένειά του πως πήρε την απόφαση να παντρευτεί με τη Ζεϊνέπ και την καλεί στο σπίτι τους για να τη γνωρίσουν. Το βράδυ ωστόσο επιστρέφει και η Αρζού που σοκάρεται όταν βλέπει την κοπέλα εκεί.

Πηγή: youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share