Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Elif: Πως θα γίνει ο άγριος ξυλοδαρμός της Αρζού! - Όλα όσα θα δούμε!

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

20 Ιουλίου 2018 14:52
Elif: Πως θα γίνει ο άγριος ξυλοδαρμός της Αρζού! - Όλα όσα θα δούμε!

Μάθετε πρώτοι τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Η Αρζού πέφτει στην παγίδα που της έστησαν ο Βεϊσέλ και η Γκοντζά και ομολογεί τα εγκλήματά της. Παράλληλα ο Σελίμ δεν παθαίνει τελικά τίποτα και έτσι καλεί την αγαπημένη του στο κτήμα για να γνωρίσει την οικογένειά του. Ο Ερκούτ προσφέρει τη βοήθειά του στην Αρζού.

Οι άνδρες που άρπαξαν την Αρζού της πετάνε νερό στο πρόσωπο και εκείνη ξυπνάει σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου βρίσκεται δεμένη. «Πού βρίσκομαι; Τι θέλετε από εμένα;», ρωτάει και ο ένας από αυτούς της απαντάει: «Λιποθύμησες στο αυτοκίνητο. Ξέρουμε ότι έχεις δώσει εντολή να δολοφονήσουν τον Σελίμ Εμιρόγλου».

«Δεν έχω κάνει τίποτα! Είναι ψέματα! Θέλω τον δικηγόρο μου», απαντάει η Αρζού ουρλιάζοντας, ενώ εκείνος τη ρωτάει: «|Πες μας πότε και πού θα γίνει ώστε να εμποδίσουμε τη δολοφονία! Παραδέξου τα όλα για να έχεις καλύτερη μεταχείριση στο δικαστήριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Συντετριμμένη η Έλλη Στάη! Στο πλευρό της φίλης της, Ελένης Κόκκαλη!

Εκείνη ωστόσο επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση και ο άντρας της απαντάει: «Θα σου δώσω λίγο χρόνο ακόμα να το σκεφτείς». Στο μεταξύ ο Κενάν ανακοινώνει στον Σελίμ πως έχει αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από την Αρζού, μιας και η κατάσταση ανάμεσά τους έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Εξω από το σκοτεινό δωμάτιο που βρίσκεται η Αρζού, περιμένουν ο Βεϊσέλ και η Γκοντζά, που ρωτάνε με αγωνία:

«Μίλησε;», αλλά οι δύο «αστυνομικοί» απαντάνε αρνητικά. «Αν δεν μιλήσει, ένας αθώος άνθρωπος θα πεθάνει! Βρείτε τρόπο να μιλήσει», τους λέει η Γκοντζά και φεύγει. Το βράδυ ο Κενάν τηλεφωνεί στο κινητό της Αρζού και ο «αστυνόμος» της το δίνει ενώ της βάζει στο κεφάλι το όπλο και της ζητάει να απαντήσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εκείνη αναγκάζεται να υπακούσει.

Ο Μελίχ φτάνει στο κτήμα και όταν μαθαίνει πως η Αρζού θα λείψει για μερικές μέρες, σκέφτεται πως ίσως η αδίστακτη γυναίκα ετοιμάζει κάτι. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ βαριέται χωρίς την Ελίφ, η οποία απολαμβάνει τον χρόνο της μαζί με τη μητέρα της. Οι ώρες περνάνε και η Γκοντζά έχει μεγάλη αγωνία:

«Ο χρόνος μας πιέζει/ Πρέπει να βρούμε τρόπο να την κάνουμε να μιλήσει προτού δολοφονήσουν τον Σελίμ», λέει στον Βεϊσέλ και στους δύο άνδρες. Κι ενώ εκείνοι προσπαθούν να την κάνουν να μιλήσει, η Αρζού επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση και δεν ξέρει τίποτα. Ο Βεϊσέλ δίνει εντολή να γίνουν πιο αμείλικτοι μαζί της. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ ετοιμάζεται να φύγει και η Γκοντζά προσπαθεί να τον αποτρέψει να βγει από το σπίτι, αλλά εκείνος της λέει πως έχει κάτι σημαντικό να κάνει.

Οι δύο «αστυνομικοί» αρχίζουν να βασανίζουν την Αρζού και την ξυλοκοπούν άγρια προκειμένου να παραδεχτεί την ενοχή της. Ο ένας την απειλεί με όπλο και ο άλλος με μαχαίρι λέγοντάς της ότι θα της κόψει το λαιμό. «Αφήστε με, δεν έκανα τίποτα» φωνάζει με δάκρυα, ενώ ο ένας από αυτούς της λέει:

«Σου δίνω μία τελευταία ευκαιρία. Λέγε πού και πότε θα γίνει η δολοφονία του Σελίμ Εμιρόγλου». Τότε η Αρζού αναγκάζεται να τους πει την αλήθεια. Την ίδια ώρα ο Σελίμ κάνει ξανά πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ, όταν ο επίδοξος δολοφόνος τον σημαδεύει με το όπλο του! Η Γκοντζά με τον Βεϊσέλ φτάνουν στο σημείο και καταφέρνουν την τελευταία στιγμή να σώσουν τον Σελίμ. Η Γκοντζά όμως είναι συγκλονισμένη, αφού έχει δει τη σκηνή με την πρόταση γάμου και ξέρει πια πως έχει χάσει για πάντα τον Σελίμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Συντετριμμένη η Έλλη Στάη! Στο πλευρό της φίλης της, Ελένης Κόκκαλη!

Η κυνική ομολογία στην κάμερα

Κι ενώ η Αρζού πιστεύει πως με το να αποκαλύψει το πού θα γίνει η δολοφονία του Σελίμ θα αφεθεί ελεύθερη, ωστόσο ο Βεϊσέλ έχει ένα ακόμη τελευταίο σχέδιο. Θα την κάνει να ομολογήσει όλα της τα εγκλήματα ώστε να μπορεί να την «έχει στο χέρι του». Ετσι οι δύο άνδρες τοποθετούν μία κάμερα μπροστά της και υπό την απειλή όπλου την αναγκάζουν να ομολογήσει τα πάντα.

«Η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και δεν τη θέλω στη ζωή μου γι' αυτό και προσπάθησα να τη σκοτώσω. Αφού δεν τα κατάφερα προσπάθησα να την πουλήσω σε άλλη οικογένεια. Επρεπε πάση θυσία ο Κενάν να μείνει μακριά από τη Μελέκ. Ετσι τοποθέτησα στο σπίτι της ναρκωτικά για να μπει στη φυλακή! Οσι για τον Σελίμ, έδωσα εντολή να τον σκοτώσουν γιατί θα μου κατέστρεφε τη ζωή αν αποκάλυπτε ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν! Είμαι ένα τέρας, το ξέρω, όμως αφήστε με να φύγω», λέει φοβισμένη η Αρζού. Μετά από αυτό, το CD με την ομολογία βρίσκεται πια στα χέρια του Βεϊσέλ.

Η Τουγκτσέ νιώθει μοναξιά

Ο Μουράτ συναντάει τυχαία στον δρόμο τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να περπατάνε χεράκι χεράκι και τους επιτίθεται. «Τι συμβαίνει εδώ; Πού πάτε εσείς οι δύο;», τους ρωτάει και παρατηρεί τη βέρα στο δάχτυλο της αδελφής του. «Ανταλλάξατε δαχτυλίδι χωρίς να το ξέρουμε;

Κορίτσι μου δεν πρόκειται να παντρευτείς αυτόν τον άνδρα, δεν θα το επιτρέψουμε! Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει και ας μη με λένε Μουράτ», της λέει και φεύγει, ενώ η Ζεϊνέπ ζητάει συγγνώμη από τον Σελίμ για τη συμπεριφορά του αδελφού της. Ο Μουράτ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει για τους αρραβώνες της Ζεϊνέπ και εκείνος συγκλονίζεται. Παράλληλα η Σεϊντά που δεν αντέχει άλλο τη ζωή στο κτήμα αποφασίζει να στείλει μήνυμα στον Μουράτ να συναντηθούν και να του πει την αλήθεια. Ομως το μήνυμα το διαβάζει ο Ερκούτ.

Στο μεταξύ η Τουγκτσέ κλαίει επειδή έχει μείνει μόνη της και η Αλιγέ γίνεται έξαλλη που όλοι έχουν εξαφανιστεί από το σπίτι. «Θα σταματήσει αυτή η συμπεριφορά που έχουν όλοι! Αυτό το σπίτι έχει κανόνες», μονολογεί. Η Σεϊντά πάει στο σημείο συνάντησης με τον Μουράτ, αλλά εμφανίζεται μπροστά της ο Ερκούτ, ο οποίος αφού την απειλεί την αναγκάζει και πάλι να επιστρέψει πίσω στο κτήμα και να τον ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει εκεί.

Καθώς ο Ερκούτ πάει να φύγει, βλέπει την Αρζού χτυπημένη άσχημα να επιστρέφει στο κτήμα! Αργότερα η αδίστακτη γυναίκα ξυπνάει στον καναπέ του σπιτιού της Σεϊντά και βλέπει τον Ερκούτ μπροστά της. «Τι είναι εδώ; Γιατί με έφερες εδώ;, τον ρωτάει και εκείνος της λέει πως είναι το σπίτι μιας φίλης του. Η Αρζού τον κατηγορεί ότι εκείνος έβαλε να της επιτεθούν και ο Ερκούτ της απαντάει: «Τι βλακείες είναι αυτά που λες; Είσαι μανιακή; Θα στο έκανα εγώ αυτό και μετά θα σε έφερνα στο σπίτι της φίλης μου; Δεν έκανα τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στη κηδεία του Σωκράτη!

Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει ότι η Αρζού λιποθύμησε έξω από το κτήμα και ο Ερκούτ που την είδε τη μετέφερε στο σπίτι της Σεϊντά. Την ίδια ώρα η Γκοντζά αναρωτιέται γιατί η Αρζού δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο κτήμα. Η Μελέκ μαθαίνει για τους αρραβώνες της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Μαζί με τη χαρά της όμως, την κυριεύει και φόβος μιας και ξέρει πώς αντιδράει η Αλιγέ Εμιρόγλου!

Το σοκ του Μελίχ με την Ελίφ

Ο Βεϊσέλ ψάχνει το DVD με την ομολογία της Αρζού, αλλά το έχει η Γκοντζά, η οποία το κρύβει κάτω από το μαξιλάρι της. «Αν δεν μου φέρεις το DVD θα σε διαλύσω», της λέει ο Βεϊσέλ, αλλά εκείνη αρνείται ότι το έχει. Η Αλιγέ τηλεφωνεί στην Αρζού για να δει πώς περνάει και εκείνη της λέει ψέματα. Η Γκοντζά ξαφνιάζεται! Ο Ερκούτ προτίθεται να φιλοξενήσει την Αρζού μέχρι να γίνει καλά, ενώ ο Βεϊσέλ καταφέρνει να εισβάλλει στο δωμάτιο της Γκοντζά και να το κάνει άνω κάτω για να βρει το DVD.

Στο μεταξύ η Μελέκ έχει αρχίσει να ενοχλείται από τη συνεχή παρουσία και βοήθεια του Μελίχ με αποτέλεσμα να του ζητήσει εξηγήσεις. «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με βοηθάς τόσο πολύ», του λέει. Τη στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να της πει την αλήθεια, χτυπάει το κινητό του. Εκείνος φεύγει και βρίσκει τον Εφρούζ να έχει πάθει καρδιακό επεισόδιο και αμέσως τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η Αρζού τηλεφωνεί στην Γκοντζά για να ρωτήσει αν όλα είναι καλά. Αργότερα εκείνη μιλάει για τις υποψίες της στον Ερκούτ: «Είμαι σίγουρη ότι ο Βεϊσέλ μου το έκανε αυτό! Μην τον εμπιστεύεσαι τόσο! Θα στο πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου, αυτός είναι πια εχθρός μας». Στο μεταξύ ο Μελίχ πάει στο σπίτι της Μελέκ, όταν εκείνη μαζί με την Ελίφ φτάνουν εκεί μετά από μία βόλτα τους.

«Θείε Μελίχ, τι κάνεις;», φωνάζει το μικρό κορίτσι και ο Μελίχ σοκάρεται όταν καταλαβαίνει πως η Ελίφ είναι η κόρη της Μελέκ, άρα και ανιψιά του. Εκείνος σοκάρεται και φεύγει, ενώ διψάει για εκδίκηση όταν ανακαλύπτει πως η Αρζού είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την ανιψιά του.

Ο Σελίμ ανακοινώνει στην οικογένειά του πως πήρε την απόφαση να παντρευτεί με τη Ζεϊνέπ και την καλεί στο σπίτι τους για να τη γνωρίσουν. Το βράδυ ωστόσο επιστρέφει και η Αρζού που σοκάρεται όταν βλέπει την κοπέλα εκεί.

Πηγή: youweekly.gr

 

TV

 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (50' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ2 Ε24
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  06:05 (170' - PG)
  Ξεριζωμένη Γενιά
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  06:30 (95' - PG)
  Elizabeth Is Missing
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema1HD
  06:35 (125' - PG)
  TRON: Legacy
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  06:50 (145' - PG)
  Ανατολικά της Εδέμ Ε3
  Εποχής
 • COSMOTECinema2HD
  08:05 (70' - G)
  Cattle Hill
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema1HD
  08:40 (105' - PG)
  Kayla
  Οικογενειακή
 • COSMOTECinema3
  08:55 (95' - PG)
  Ο Δήμος απ' τα Τρίκαλα
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  09:15 (50' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε2
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  09:15 (125' - PG-13)
  Δύο Άσπονδες Φίλες (Outrageous Fortune)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  10:05 (55' - PG-13)
  MacGyver Κ4 Ε1
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  10:25 (130' - PG)
  Κατακτώντας το Όνειρο (The Rookie)
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  10:30 (95' - PG)
  Ο Κατεργάρης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  11:00 (60' - PG-13)
  Enslaved Ε5
  Ντοκιμαντέρ
 • COSMOTECinema2HD
  11:20 (90' - PG)
  All for Love
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  12:00 (60' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ2 Ε25
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema3
  12:05 (85' - PG)
  Η Κυρά μας, η Μαμμή
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  12:35 (125' - PG-13)
  Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο με τα Μυστικά (National Treasure: Book of Secrets)
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  12:50 (110' - PG-13)
  Ho! Ο Εκτελεστής
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema4HD
  13:00 (60' - PG)
  Reunions Κ1 Ε3
  Δραματική κομεντί
 • COSMOTECinema3
  13:30 (105' - PG)
  Ένα Τανκ Στο Κρεβάτι Μου
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Merlin Κ4 Ε9
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema4HD
  14:00 (60' - PG-13)
  Merlin Κ4 Ε9
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema1HD
  14:40 (130' - PG-13)
  Υπόθεση πολύ Προσωπική (Up Close & Personal)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  14:40 (100' - PG)
  Κωδικός: Πιπίλα (The Pacifier)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  15:00 (60' - PG)
  Grantchester Κ5 Ε2
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  15:15 (105' - PG)
  Ο Τρομοκράτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  16:00 (50' - PG)
  Baywatch Κ11 Ε3
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  16:20 (115' - PG-13)
  Φιλίες & Έρωτες (Something Borrowed)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema1HD
  16:50 (105' - PG-13)
  Aeon Flux
  Επιστ. φαντασίας
 • COSMOTECinema4HD
  16:50 (70' - PG-13)
  La Vita Promessa Κ1 Ε6
  Εποχής
 • COSMOTECinema3
  17:00 (100' - PG)
  Θανάσης ο πιο Γρήγορος Τρελλός (Δικτάτωρ Καλεί Θανάση)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  18:00 (60' - R)
  Balthazar Κ3 Ε7
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  18:15 (95' - R)
  Good Boys
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  18:35 (115' - PG)
  Ληστεία αλά Ιταλικά (The Italian Job)
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema3
  18:40 (100' - PG-13)
  Λαλάκης ο Εισαγόμενος
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  19:00 (60' - PG-13)
  Manhunt: Deadly Games Ε6
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema2HD
  19:50 (130' - PG)
  Μεγάλο Φαβορί (Secretariat)
  Βιογραφία
 • COSMOTECinema4HD
  20:00 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ4 Ε4
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema3
  20:20 (100' - PG)
  Δέκα Μέρες στο Παρίσι
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  20:30 (30' - PG)
  Buzz Κ6 Ε21
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema4HD
  20:30 (30' - R)
  Schitt's Creek Κ4 Ε5
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema1HD
  21:00 (125' - PG)
  The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)
  Πολιτικό θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  21:00 (60' - PG-13)
  The Late Late Show with James Corden Κ7 Ε64
  Ψυχαγωγική εκπομπή
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG-13)
  Ζητείται Ψεύτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Magnum P.I. Κ3 Ε6
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - R)
  Αμερικανικό Ειδύλλιο
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema3
  22:00 (100' - PG-13)
  Ζητείται Ψεύτης
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  22:00 (60' - PG-13)
  Magnum P.I. Κ3 Ε6
  Αστυνομική
 • COSMOTECinema2HD
  22:00 (110' - R)
  Αμερικανικό Ειδύλλιο
  Κοινωνική
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  MacGyver Κ5 Ε6
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  23:00 (60' - PG-13)
  MacGyver Κ5 Ε6
  Δράσης
 • COSMOTECinema1HD
  23:05 (105' - R)
  Πορφυρά Ποτάμια (The Crimson Rivers)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  23:05 (105' - R)
  Πορφυρά Ποτάμια (The Crimson Rivers)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  23:40 (115' - R)
  Ο Βάλτος
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema3
  23:40 (115' - R)
  Ο Βάλτος
  Περιπέτεια
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (115' - R)
  (Μη) Αναστρέψιμος Πειρασμός (Thanks for Sharing)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema2HD
  23:50 (115' - R)
  (Μη) Αναστρέψιμος Πειρασμός (Thanks for Sharing)
  Ρομαντική κομεντί
 • COSMOTECinema4HD
  00:00 (60' - NC-17)
  Penny Dreadful Κ2 Ε9
  Τρόμου
 • COSMOTECinema1HD
  00:50 (100' - R)
  Μια Επικίνδυνη Μέθοδος (A Dangerous Method)
  Εποχής
 • COSMOTECinema4HD
  01:00 (60' - R)
  Save Me Too Ε5
  Δραματική
 • COSMOTECinema3
  01:35 (90' - PG)
  Το Λεβεντόπαιδο
  Αισθηματική
 • COSMOTECinema2HD
  01:45 (95' - R)
  Ακατάλληλο για Ανηλίκους (Adult World)
  Κωμωδία
 • COSMOTECinema4HD
  02:00 (60' - R)
  Paradise Lost Κ1 Ε6
  Μυστηρίου
 • COSMOTECinema1HD
  02:30 (95' - R)
  Σχέδιο Εγκλήματος (Criminal Activities)
  Δράσης
 • COSMOTECinema4HD
  03:00 (60' - R)
  Balthazar Κ3 Ε7
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  03:05 (110' - PG)
  Η Άγνωστος
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  03:20 (90' - R)
  Hammer
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema4HD
  04:00 (60' - PG-13)
  Manhunt: Deadly Games Ε6
  Αστυνομικό θρίλερ
 • COSMOTECinema1HD
  04:05 (85' - R)
  Θα Έρθει η Μέρα και για Μας (Notre Jour Viendra)
  Δραματική
 • COSMOTECinema2HD
  04:50 (110' - PG-13)
  70 Πεντακοσάρικα (70 Big Ones)
  Θρίλερ
 • COSMOTECinema3
  04:55 (120' - PG-13)
  Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω
  Δραματική
 • COSMOTECinema4HD
  05:00 (60' - NC-17)
  Penny Dreadful Κ2 Ε9
  Τρόμου
 • COSMOTECinema1HD
  05:30 (130' - PG-13)
  The Boy and the Beast
  Κιν. σχεδίων
 • COSMOTECinema4HD
  06:00 (55' - PG)
  Star Trek: The Original Series Κ2 Ε25
  Επιστ. φαντασίας

Ροή ειδήσεων

Share