ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΙ!

Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΙ!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το ΣΚΑΙ το γνωρίσαμε ως ένα κανάλι ενημέρωσης, ποντάροντας πολλά στις ειδήσεις και στις ειδησεογραφικές εκπομπές!

Πλέον όμως αλλάζει ρώτα! Ειδικά μετά την «εμπλοκή» του Τούρκου παραγωγού, του Acun Ilıcalı, ο ΣΚΑΪ έχει γίνει το τηλεοπτικό σπίτι για πολλές νέες εκπομπές, κυρίως ριάλιτι χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με τον Μένιο Φουρφιώτη!”Κατσικώθηκε” για άλλον έναν χρόνο στο Epsilon

Το Survivor- ναυαρχίδα του σταθμού την τελευταία διετία και, ειδικότερα, η πρώτη του σεζόν που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της- και το My Style Rocks είναι μονάχα δύο από τα παραδείγματα του «νέου» καναλιού. 

Με την προσθήκη μιας έμπειρης- αλλά τελείως διαφορετικού στυλ από τη μέχρι πρότινος φιλοσοφία του σταθμού- Στεφανίδου ο ΣΚΑΪ ανοίγει νέους ορίζοντες, θέλοντας να κατακτήσει κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού που μέχρι τώρα του γυρνούσε την πλάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προ των πυλών ο πρώτος μεγάλος καύσωνας: Ποιες περιοχές θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς;

Ο νέος ΣΚΑΙ, λοιπόν, έχει την ενημέρωση σ’ εμφανώς δεύτερη μοίρα, ποντάροντας κατά βάση στα ριάλιτι και την μεσημεριανή του ζώνη. Κάτι που μέχρι στιγμής, από πλευράς τηλεθέασης, τον έχει βγάλει κερδισμένο! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου