Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Τατιάνα Στεφανίδου απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη! - Αυτό θα πει.. μάχη γιγάντων! - Ποια είναι η καλύτερη;

Το απόλυτο crash test!

17 Ιουλίου 2018 18:15
Η Τατιάνα Στεφανίδου απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη! - Αυτό θα πει.. μάχη γιγάντων! - Ποια είναι η καλύτερη;

Αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα τους!

Έχω φοβερή τηλεοπτική είδηση. Το vanda’s blog στο Youweekly.gr αποκαλύπτει.

Τη φετινή σεζόν θα ζήσουμε πράγματα αποκαλύψεις στην τηλεόραση.

Θα έχουμε μία μάχη γιγάντων βγαλμένη από τα παλιά. Η Τατιάνα Στεφανίδου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου,ζήτησε η ίδια από τον Σκάι για την εκπομπή της να προβληθεί απέναντι από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα η Τατιάνα υποστήριξε ότι όχι μόνο θα τα καταφέρει αλλά θα σκίσει στην ζώνη 1-3.
Όταν οι υπεύθυνοι του καναλιού της είπαν ότι εκεί παίζει η Ελένη Μενεγάκη ότι έχει ένα κοινό σταθερό ανάμεσα στο 10 και στο 15% η Τατιάνα τους απάντησε. «Δεν έχω τέτοια θέματα είμαι μαχήτρια και δε με τρομάζει καμιά ζώνη. Αν το κανάλι συμφωνεί ότι το κοινό που πρέπει να μας δει είναι στη συγκεκριμένη ζώνη θα δώσουμε μάχη και θα κερδίσουμε»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνατος Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Γιατί καθυστερεί η κηδεία του;

Αφιέρωμα και ένα συγκλονιστικό crach test σε 2 γυναίκες που ποτέ δεν αγαπήθηκαν.

Οι βασίλισσες της Ελλάδας θα πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης. Ποια θα κερδίσει, η ωραία Ελένη ή η Τάτη; Η ξανθιά ή η μελαχρινή; Και οι δύο είναι σταθερές αξίες της μέσης τηλεθεάτριας και σίγουρα ξέρουν πώς να πολεμούν μέχρι το τέλος.

Λίγο πριν, λοιπόν, την έναρξη των εκπομπών τους ένα crash test είναι απαραίτητο ώστε να θυμηθούμε την πορεία των δυο παρουσιαστριών, τόσο στην ελληνική τηλεόραση όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Γεννήθηκαν
Πρώτη γεννήθηκε η Ελένη Μενεγάκη. Στις 29 Οκτωβρίου του 1969 η πανέμορφη Σκορπίνα ήρθε στον κόσμο με σκοπό να κατακτήσει την τηλεόραση. Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου του 1970 γεννήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, Κριαράκι στο ζώδιο με το άστρο να λάμπει από πάνω της. Σύμφωνα πάντως με τα άστρα, οι Σκορπιοί θα αντιμετωπίσουν εντάσεις στον τομέα της καριέρας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο ατύχημα για την Μανωλίδου: Έπεσε καταλάθος στην θάλασσα! Κινητοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτίκο

Καταγωγή
Το επώνυμό της Ελένης Μενεγάκη "μαρτυρά" την καταγωγή της. Έχει ρίζες από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο. Μεγάλωσε στη Νίκαια και 2,5 ετών πέθανε ο πατέρας της. Στη συνέχεια μεγάλωσε στον Κολωνό και ήταν συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα! Η Τατιάνα κατάγεται από την Αθήνα και είναι κόρη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Μίμη Στεφανίδη. Πήγε σχολείο στο Αρσάκειο.

Σπουδές

Για πολλά χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μπαλέτο. Το λάτρευε τόσο πολύ που σπούδασε χορό στο School of Arts στο Αμβούργο. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1. Η Ελένη Μενεγάκη αρκέστηκε να πάρει το απολυτήριο Λυκείου, αφού δεν της άρεσε το σχολείο.

Τηλεόραση

Η Τατιάνα ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της στην τότε ΕΡΤ και λίγο μετά στον ΑΝΤ1 όπου μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη παρουσιάζουν την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Η Τατιάνα στη συνέχεια πηγε με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον τηλεοπτικό Tempo, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το ζευγάρι μετακόμισε στο Alter με την Τατιάνα να συνεχίζει στη μεσημεριανή ζώνη και η εκπομπή της να αλλάζει ονόματα λόγω των προστίμων από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Το 2004 "μετακόμισε" στον ΑΝΤ1 όπου παρουσίασε τις εκπομπές "Αποκάλυψη τώρα", "Αξίζει να το δεις", "Fame Story 3", "Big Mother" και τρεις διαγωνισμούς ομορφιάς. Από το 2010 βρίσκεται στο κανάλι του Star με την εκπομπή "Μίλα" η οποία φέτος μετονομάζεται σε "Μία" και θα είναι γυναικείο μαγκαζίνο.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση συμμετέχοντας στην εκπομπή "Κοκτέιλ" με τους Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και Νίκο Διαμανταρίδη στο Mega Channel και στην εκπομπή "Mega Banca" με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Το 1995 η Ελένη Μενεγάκη αναλαμβάνει να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή "Πρωινός καφές" και παράλληλα πρωταγωνιστεί στη σειρά "Πάτερ Ημών".

Μέχρι το 2004 παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς.

Το 2005, η Ελένη Μενεγάκη παίρνει μεταγραφή για τον "Alpha" με την εκπομπή "Καφές με την Ελένη" και τον Σεπτέμβριο του 2011 μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη αναλαμβάνοντας την εκπομπή "Ελένη" μέχρι σήμερα.

Προφίλ

Από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην τηλεόραση μέχρι να αποκτήσει οικογένεια, είχε το προφίλ της ξανθιάς bimbo που έκανε σαρδάμ και αφελείς ερωτήσεις. Όλοι, όμως, γνώριζαν ότι η Ελένη μόνο αφελής δεν είναι καθώς είναι μια από τις εξυπνότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης
Όταν παντρεύτηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, υιοθέτησε το προφίλ της μητέρας το οποίο ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Όσο για την Τατιάνα Στεφανίδου απέφυγε να προβάλλει την sexy πλευρά της και μέχρι σήμερα διατηρεί το προφίλ της γυναίκας-κολόνας που λατρεύει τον άνδρα και τα παιδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ένοχο έκρινε τον δολοφόνο η εισαγγελέας!

Προσωπική ζωή
Από το 1995 η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο με τον οποίο χώρισε επίσημα το 2002 και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκε σε απευθείας μετάδοση τον αγαπημένο της, Νίκο Ευαγγελάτο. Από το γάμο της με τον δημοσιογράφο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Νικόλα και τη Λυδία.

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά δύο γάμους στο ενεργητικό της. Ο πρώτος έγινε με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, ο οποίος είχε κατάστημα με νυφικά στον Κολωνό. Χώρισε μετά από ένα χρόνο. Το 2001 η Ελένη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιάννη Λάτσιο, με την είδηση του γάμου να παίζει για αρκετές μέρες στα μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά και στις 29 Ιανουαρίου του 2010 με μια κοινή ανακοίνωση δήλωσαν ότι χωρίζουν. Για πολλές εβδομάδες η ανακοίνωση του χωρισμού έπαιζε στον τηλεοπτικό και περιοδικό Τύπο.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς γίνεται γνωστή η σχέση της Ελένης με τον Μάκη Παντζόπουλο, σχέση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα

Πλεονεκτήματα

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει άψογη εμφάνιση. Ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, ένας συνδυασμός ιδανικός για καριέρα στην τηλεόραση. Εκτός από την εμφάνιση, η Ελένη είναι και έξυπνη. Ξέρει να ελίσσεται, να αποφεύγει τα λάθη on air ενώέχει μετατραπεί σε ένα brand name που ό,τι και αν φορέσει, ό,τι και αν λανσάρει πωλείται μανιωδώς. Όταν τα περιοδικά την έχουν εξώφυλλο, εξαντλούνται και όσα χρόνια και αν περάσουν η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια ήρεμη δύναμη. Διαθέτει ομορφιά και class. Ειδικότερα από την στιγμή που άφησε μια για πάντα τις "κίτρινες" εκπομπές στο παρελθόν, η Τατιάνα ανέδειξε τις γνώσεις της, την εξυπνάδα της και τη σωστή διαχείριση της γλώσσας.

Στιλ
Η Τατιάνα Στεφανίδου προτιμά να ντύνεται λιτά και τα μαλλιά της να είναι συνήθως κάτω και ίσια. Στο βάψιμό της δίνει έμφαση στα εντυπωσιακά πράσινα μάτια της και φροντίζει το κραγιόν της να είναι απαλό.

Στην Ελένη Μενεγάκη αρέσουν οι πειραματισμοί. Θα τολμήσει το πιο ιδιαίτερο χτένισμα ακόμη και αν είναι μεσημέρι. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το κραγιόν της ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Όσο περνούν τα χρόνια προτιμά το πιο casual look χωρίς ωστόσο να ξεγράφει τις grande εμφανίσεις της.

Η σχέση με τα social media
Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι φανατικές χρήστριες του Twitter με χιλιάδες followers. Η πρώτη έχει 264K followers, ενώ η δεύτερη 128Κ. Η Τατιάνα, μάλιστα, χρησιμοποιεί και το Instagram σε αντίθεση με την Ελένη Μενεγάκη η οποία το έχει παρατήσει.

Χόμπι
Η Ελένη Μενεγάκη στον ελεύθερο χρόνο της εκτός από τη φροντίδα των παιδιών της, προσέχει και τα λουλούδια που έχει στον κήπο της τα οποία λατρεύει. Όταν βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου δε διστάζει να φυτέψει ενώ έχει μεγάλη αδυναμία τις κότες! Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το απολαμβάνει στη θάλασσα κάνοντας μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει τις ποδηλατάδες και όποτε βρίσκει ευκαιρία κάνει μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Λατρεύει την κηπουρική, παίζει επιτραπέζια παιχνίδια και ζωγραφίζει με τα παιδιά της.

Ατάκες
Τατιάνα Στεφανίδου: "Στην Τατιάνα Τατιανιές;"

Ελένη Μενεγάκη: "Λούτσος ψητός. Ποιος είναι ο λούτσος

Πηγή: youweekly.gr

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε7
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    06:20 (90' - PG-13)
    Λαλάκης ο Εισαγόμενος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    06:40 (90' - G)
    Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema2HD
    06:50 (100' - PG-13)
    Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:50 (85' - PG)
    Φτωχός Εκατομμυριούχος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε1
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    08:10 (120' - PG)
    Τι Απέγινε η Έλι
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    08:30 (125' - PG)
    Τα Κόκκινα Παπούτσια
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε6
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    09:15 (95' - PG)
    Η Ψεύτρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    FBI Κ6 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Ride Above
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    10:35 (90' - G)
    Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    10:50 (85' - PG)
    Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε3
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (60' - PG-13)
    The Messenger Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Σχέσεις Πάθους
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG)
    Σκόνη στον Άνεμο
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema3
    12:15 (85' - PG-13)
    Η Μαρία της Σιωπής
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    13:40 (80' - PG)
    Μην Είδατε τον Παναή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    14:00 (90' - G)
    Γοριλομπελάδες
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (105' - PG-13)
    Ατλάντικ Σίτι
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:00 (115' - PG)
    Ερωτική Συμφωνία
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    15:30 (120' - R)
    BlackBerry
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema2HD
    15:45 (90' - PG)
    Σύντομη Συνάντηση
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    16:55 (100' - R)
    Στεφανία
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    17:15 (125' - PG-13)
    Through the Fire
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:30 (110' - R)
    Η Γραμμή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    18:35 (110' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε2
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    19:20 (100' - R)
    Hotel Artemis
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    19:20 (120' - R)
    Ένα Όμορφο Αγόρι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - PG)
    Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (105' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    21:10 (50' - R)
    North Shore Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Planet Action
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    22:00 (100' - PG)
    Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (95' - R)
    Christmas Bloody Christmas
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    22:45 (105' - R)
    Έρωτας στη Σιβηρία
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Resident Alien Κ3 Ε7
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    23:35 (90' - R)
    Εκτός Ορίων
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    23:40 (95' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε4
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    00:30 (95' - R)
    The Gateway
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:05 (95' - R)
    Meander
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    01:15 (95' - NC-17)
    Δάφνις και Χλόη
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε7
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:05 (115' - NC-17)
    99 Φεγγάρια
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    02:40 (85' - R)
    Οι Δικοί μου
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    02:50 (90' - R)
    Και Αυτός το Βιολί του
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (30' - R)
    Deep Shit Ε7
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:30 (30' - R)
    Deep Shit Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    04:00 (105' - R)
    Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (70' - R)
    1883 Ε10
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (120' - R)
    The Outpost
    Πολεμική
  • COSMOTECinema3
    04:20 (100' - PG)
    Κατηγορώ τη Ζωή
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:10 (50' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (100' - PG-13)
    The Three Musketeers
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share