Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα φινάλε των τριών αγαπημένων σας σειρών!!! Διαβάστε καρέ καρέ τα τελευταία επεισόδια και τους διαλόγους!!! (PHOTOS)

14 Μαρτίου 2013
Αυτά είναι τα φινάλε των τριών αγαπημένων σας σειρών!!! Διαβάστε καρέ καρέ τα τελευταία επεισόδια και τους διαλόγους!!! (PHOTOS)

Τρεις αγαπημένες σειρές, τρία συγκλονιστικά φινάλε. Το TV24 παρουσιάζει αποκλειστικά καρέ καρέ τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών με όλους τους διαλόγους των πρωταγωνιστών. Ποιο είναι το τέλος του «Σουλεϊμάν»; Θα παντρευτούν ο «Τιμούρ» και η «Μινέ»; Θα αποδοθεί δικαιοσύνη στη «Φατμαγκιούλ»;

Από τις Τίνα Μεσσαροπούλου, Γιάννα Παπανικολάου

«ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ»

Ο θάνατος του Σουλτάνου σηματοδοτεί και το τέλος της σειράς, αφού τότε τελειώνει ουσιαστικά και η «Μεγαλοπρέπεια» της Αυτοκρατορίας και αρχίζει η μεγάλη πτώση της.

Το τελευταίο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην τελευταία του εκστρατεία στην Ουγγαρία. Η κόρη του, η Μιχριμάχ, είναι το πρόσωπο που ουσιαστικά τον σπρώχνει να συμμετάσχει σε αυτή, καθώς μετά το θάνατο της Χουρρέμ, της μητέρας της, την αντικαθιστά σε όλα μέσα στο Παλάτι. Λίγο πριν αναχωρήσει ο Σουλεϊμάν για τη μάχη, η Μιχριμάχ τον ξεπροβοδίζει. Εκείνος την παίρνει αγκαλιά σαν κόρη, αλλά και σαν σύζυγο, όπως έκανε πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις η Χουρρέμ. Το κενό που έχει αφήσει πίσω της είναι ανεκπλήρωτο. Ο Σουλτάνος έχει λάβει μέρος σε πολλές εκστρατείες, αλλά πρώτη φορά αισθάνεται τόσο χάλια. Σαν να μη θέλει κατά βάθος να πάει. Γι' αυτό, ενώ έχει αγκαλιά την κόρη του, της λέει με μάτια βουρκωμένα: «Μην είσαι στενοχωρημένη. Ο Θεός πάντοτε μας δίνει τα πάντα. Κάνουμε τις επιλογές μας. Εγώ κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι Σουλτάνος. Υπήρχαν 15 αδέλφια πριν από εμένα. Μετά ήρθε η προφητεία. Το καθήκον μου ήταν πρώτα προς τον Θεό και ύστερα προς εσάς, το λαό. Η οικογένειά μου ερχόταν πάντοτε τελευταία. Χωρίς το νόμο δεν υπάρχει κάτι για το οποίο ο Θεός να σε ευλογεί, αγαπημένη μου κόρη και φίλη»... Και με αυτά τα λόγια αποχαιρετά την κόρη του. Είναι η τελευταία φορά που τη βλέπει...

Το τέλος του γράφεται στην Ουγγαρία έξω από το Ζιγκετβάρ στον πόλεμο με την Αυστρία, στις 6 Σεπτεμβρίου 1566. Ωστόσο, δεν πεθαίνει πάνω στη μάχη. Δεν τον σκοτώνει κάποιος αντίπαλος αλλά φυσικά αίτια. Οι Εβραίοι γιατροί είπαν ότι ήταν άρρωστος με πνευμονία και το αγνοούσε. Το σώμα του μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ενταφιάστηκε στο μεγαλύτερο από τα μαυσωλεία του Μιμάρ Σινάν που βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του Τζαμιού του Σουλεϊμάν. Εκεί είναι θαμμένη και η Χουρρέμ, μολονότι ο Σουλτάνος και εκείνη βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους, όπως άλλωστε και η κόρη τους η Μιχριμάχ, η μητέρα του και η αδελφή του η Αϊσέ.

Σύμφωνα με τους σεναριογράφους της σειράς, το τέλος του σίριαλ πρόκειται να προβληθεί στην Τουρκία τον Απρίλιο του 2014, δηλαδή δεν θα ολοκληρωθεί φέτος τον Ιούνιο. Η σειρά έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις ακόμα και από τον πρωθυπουργό της χώρας Ταγίπ Ερντογάν και ο παραγωγός Τιμούρ Σαβτσί έχει δεχτεί αρκετές απειλές κατά της ζωής του που τον ανάγκασαν να προσφύγει στο Δικαστήριο, ωστόσο ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» θα τελειώσει «όποτε είναι προγραμματισμένο να τελειώσει και όχι όποτε το θέλουν κάποιοι», φαίνεται να δήλωσε ο παραγωγός.

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ»

Η μεγάλη μέρα όπου η Εμινέ θα γνωρίσει τον Σελίμ στους γονείς της έχει φτάσει. Μόνο που το σοκ θα είναι μεγαλύτερο όταν η οικογένειά της θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για έναν αληθινό άνδρα αλλά για δημιούργημα της φαντασίας της.

Όλοι κοιτούν αποσβολωμένοι. Ο Τουράν της λέει:

-Εμινέ μου! Κόρη μου! Δεν είναι κανένας δίπλα σου! Η Εμινέ αρχίζει να ταράζεται. Τόσο ο Ερντάλ όσο και η Μινέ προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Όμως εκείνη επιτίθεται στην αδελφή της και προσπαθεί να την πνίξει. Όταν η Εμινέ αντιλαμβάνεται πως πράγματι πρόκειται για δημιούργημα του νου της ξεσπάει σε κλάματα, ενώ οι γονείς της τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τής κάνουν ηρεμιστική ένεση.

Μία εβδομάδα μετά από αυτά τα γεγονότα η Μινέ επισκέπτεται τον Σινάν στο σπίτι του.

-Πήρα την απόφαση να παντρευτώ τον Τιμούρ, του ανακοινώνει.

-Σου εύχομαι κάθε ευτυχία, της απαντάει. Η Μινέ φεύγει και οι δυο τους κοιτάζονται για τελευταία φορά. Αμέσως μετά η σκηνή μάς δείχνει κάποιες από τις στιγμές που έζησαν μαζί. Την ίδια ώρα ο Τιμούρ δέχεται για άλλη μια φορά μερικά ανώνυμα τηλεφωνήματα που τον εκνευρίζουν, ενώ αργότερα, καθώς τον βλέπουμε να φεύγει από το σπίτι του, η σκηνή εστιάζει στα χέρια ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος κρατάει όπλο και τον πυροβολεί.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση και το σοκ της επιστροφής

Η μεγάλη μέρα του γάμου έχει φτάσει και οι προετοιμασίες είναι πολλές. Ο Τιμούρ παίρνει τη Μινέ από το πατρικό της για να πάνε στο δικό του σπίτι, όπου θα τελεστεί ο γάμος. Ο Τουράν παραδίδει με συγκίνηση την κόρη του, ενώ εξίσου συγκινημένη είναι και εκείνη. Λίγο πριν την τελετή ο Τιμούρ παίρνει τη Μινέ από το δωμάτιό της για να παντρευτούν και της λέει μόλις την αντικρίζει:

-Είσαι πολύ όμορφη!

Όμως ένα τηλεφώνημα θα τον αναγκάσει να φύγει για λίγο και να καθυστερήσει το γάμο...

Την ίδια στιγμή ο Σινάν, που βρίσκεται στο δρόμο συναντάει έναν άγνωστο άνθρωπο και τον ρωτάει.

-Τι δουλειά έχεις εδώ; Μα ο άγνωστος τον εκτελεί εν ψυχρώ πυροβολώντας τον τρεις φορές.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ ο γάμος έχει καθυστερήσει, ο Τιμούρ επιστρέφει στο σπίτι και με μαζί τη Μινέ κατευθύνεται στο χώρο όπου θα τελεστεί ο γάμος τους. Την ίδια στιγμή ο Σινάν αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του.

Ο Τιμούρ είναι έτοιμος να απαντήσει ότι δέχεται να παντρευτεί τη Μινέ, αλλά εκείνη τη στιγμή η Μερβέ καρφώνει το βλέμμα της στην πόρτα και λέει:

-Μαμά!

Όλοι σοκάρονται και στρέφουν να κοιτάξουν στην είσοδο. Η Μινέ και ο Τιμούρ ανταλλάσσουν έκπληκτα βλέμματα...

«FATMAGÜL»

Η ιστορία της Φατμαγκιούλ έχει γίνει γνωστή και μια δημοσιογράφος τής παίρνει συνέντευξη. Το τελευταίο επεισόδιο της «Fatmagül» ξεκινάει έχοντας αναφορές στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπου βλέπουμε τη δίκη προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη στη νεαρή κοπέλα. Ανάλογα με το πρόσωπο που καταθέτει, βλέπουμε και επιπλέον σκηνές του πρώτου επεισοδίου που δεν είχαμε παρακολουθήσει. Κάποια στιγμή ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Κερίμ πιάνονται στα χέρια κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, ενώ η Φατμαγκιούλ, έγκυος στο παιδί του Κερίμ, δεν αντέχει και σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της. Η Εμπέ Νινέ οδηγεί τη Φατμαγκιούλ στην τουαλέτα ώστε να της ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο και να τη συνεφέρει.

-Πότε θα τελειώσει αυτό;, αναρωτιέται μεγαλόφωνα η Φατμαγκιούλ.

-Θα τελειώσει, κάνε υπομονή, της απαντάει η Εμπέ Νινέ και επιστρέφουν ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Για την ιστορία, αναφέρουμε πως η Μελτέμ και οι φίλες της έχουν πάρει το μέρος της Φατμαγκιούλ. Μετά την κατάθεση και του Σελίμ, το δικαστήριο παίρνει την απόφαση.

Μουκαντές: Εξαγοράσιμη ποινή 24.000 τουρκικές λίρες.

Μινίρ: 7 χρόνια φυλάκιση.

Ρεσάτ: 7 χρόνια φυλάκιση.

Σελίμ: 18 χρόνια φυλάκιση.

Κερίμ: Aθώος.

Ερντογάν: 21 χρόνια φυλάκιση.

Για πάντα μαζί μέχρι το τέλος

Η Φατμαγκιούλ δεν κρύβει τη χαρά της για την απόφαση του Δικαστηρίου. Βγαίνοντας από την αίθουσα πέφτει στην αγκαλιά της Εμπέ Νινέ, ενώ αγκαλιάζει και τον αδελφό της. Ο Κερίμ αφήνεται ελεύθερος και τρέχει να τη βρει. Οι δυο τους πιάνονται χέρι χέρι. Έξω από το δικαστήριο έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου για να στηρίξει τη Φατμαγκιούλ και γιουχάρει τους Ρεσάτ, Μινίρ, Ερντογάν και Σελίμ, οι οποίοι οδηγούνται στη φυλακή. Όταν βγαίνει η Φατμαγκιούλ έξω ο κόσμος χειροκροτεί και ζητωκραυγάζει το όνομα της κοπέλας. «Δεν θα περπατήσεις ποτέ ξανά μόνη», της φωνάζει ρυθμικά ο κόσμος, ενώ η ίδια λέει:

-Όλοι έχουν μία ζωή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέψει τη ζωή του άλλου. Τις επόμενες μέρες η Φατμαγκιούλ και ο αδελφός της βρίσκονται στον τάφο των γονιών τους και φεύγοντας, για να βρουν τον Κερίμ, η κοπέλα βλέπει φευγαλέα τον τάφο του Μουσταφά. Οι μήνες έχουν περάσει, η Φατμαγκιούλ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μαζί με τον Κερίμ πηγαίνουν βόλτα... Πάντοτε πιασμένοι χέρι χέρι!

Για περισσότερα τηλεοπτικά νέα κάντε κλικ εδώ

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema3
    06:00 (80' - PG)
    Έξυπνοι και Κορόιδα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - R)
    Billions Κ7 Ε8
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    06:05 (85' - G)
    Πνεύμα από Σπίτι
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:20 (85' - PG)
    Πάρε Κόσμε
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    07:25 (130' - PG-13)
    Need for Speed
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (90' - PG-13)
    Είναι για το Καλό σου
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε2
    Εποχής
  • COSMOTECinema3
    08:45 (115' - PG)
    Ο Ζηλιαρόγατος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    09:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε7
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:00 (105' - PG-13)
    Ζωή σε Φιλμ
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    09:35 (90' - G)
    Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    The Rookie Κ6 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:40 (105' - PG)
    Φουκαράδες και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:45 (100' - PG-13)
    Το Αριστερό μου Πόδι
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    11:05 (100' - PG-13)
    It Only Takes a Night
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:55 (65' - PG-13)
    Guilt Κ3 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    12:25 (85' - PG)
    Δόκτωρ Ζι-Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    12:25 (95' - PG-13)
    Ο Πόλεμος των Drones
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    12:45 (25' - PG-13)
    Ο Ήλιος Ενέχυρο
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    13:00 (60' - PG-13)
    Grantchester Κ8 Ε3
    Εποχής
  • COSMOTECinema1HD
    13:10 (100' - PG)
    Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema3
    13:50 (100' - PG)
    Ο Άνθρωπος που Έσπαγε Πλάκα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Sullivan's Crossing Κ1 Ε8
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (135' - PG-13)
    Μικρά Αθώα Ψέματα 2
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    14:50 (100' - PG-13)
    Δικαστής Ντρεντ
    Επιστ. φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    SkyMed Κ2 Ε5
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    15:30 (100' - PG)
    Ο Νάνος και οι 7 Χιονάτες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (55' - PG-13)
    Cobra: Rebellion Ε5
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    16:15 (95' - PG)
    The Princess and the Bodyguard
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    16:30 (110' - PG)
    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού
    Οικογενειακή
  • COSMOTECinema4HD
    16:55 (65' - R)
    Billions Κ7 Ε9
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    17:10 (105' - PG)
    Ένας Ήρως με Παντούφλες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (110' - R)
    Το Μυστικό μου Λουλούδι
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (60' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    18:20 (100' - R)
    Hitman: Πράκτορας Νο.47
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    18:55 (90' - PG)
    Τρεις Κούκλες κι Εγώ
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - PG-13)
    Scrublands Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:40 (100' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε23
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:25 (95' - R)
    The Κόπανοι
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (125' - PG-13)
    I'll Find You
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    21:05 (25' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε3
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε4
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (95' - PG)
    Ξύπνα Καημένε Περικλή
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (100' - PG-13)
    Stoned Cold Country
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε3
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    23:05 (115' - R)
    Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού
    Τρόμου
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    23:35 (95' - R)
    Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    23:40 (105' - R)
    Μια Ζωή Ταλαιπωρία
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - R)
    Anne Rice's Mayfair Witches Κ1 Ε5
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (90' - R)
    Broken Vows
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    61st Street Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:10 (100' - R)
    Ξαφνικός Έρωτας
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema2HD
    01:25 (170' - R)
    Οι Μισητοί Οκτώ
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Joe Pickett Κ2 Ε8
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    02:30 (100' - R)
    Η Ώρα του Λύκου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    02:50 (120' - PG-13)
    Ορατότης Μηδέν
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε1
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (65' - R)
    1923 Κ1 Ε1
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema1HD
    04:10 (95' - R)
    Confess, Fletch
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    04:15 (105' - R)
    El Chicano
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:50 (80' - PG)
    Διαβόλου Κάλτσα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    05:05 (65' - R)
    Happy Valley Κ3 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    05:45 (95' - PG-13)
    Μάλιστα, Σεφ!
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (105' - PG-13)
    Orca
    Δραματική

Ροή ειδήσεων

Share