Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόσα και ποια ονόματα, χέρια και προφίλ άλλαξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα; Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της NEWS!

21 Ιανουαρίου 2013
Πόσα και ποια ονόματα, χέρια και προφίλ άλλαξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα; Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της NEWS!

Δεκάδες κανάλια και μικρότερα καναλάκια συνθέτουν το άναρχο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα. Κάποια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τηλεοπτικά δεδομένα, αλλά θέλετε να μάθετε πώς ξεκίνησαν; Άλλα μεσουράνησαν στη δεκαετία του ‘90 και χάθηκαν με την καινούρια χιλιετία. Μερικά λειτουργούν ακόμα υπό άλλη ονομασία και άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όποια κατηγορία, όμως, κι αν επιλέξετε, σίγουρα οι γραμμές που ακολουθούν θα σας κάνουν να θυμηθείτε πολλά...

Ποιος θυμάται ότι ο ALPHA ήταν κάποτε ΣΚΑΪ και ο ΣΚΑΪ, ο Seven; Και όμως, η μοίρα των δυο τηλεοπτικών σταθμών είναι μέχρι κάποιου σημείου κοινή όσο και μπερδεμένη. Ο ΣΚΑΪ είναι ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, εξέπεμψε σήμα για πρώτη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου 1993 με ενημερωτικό και κυρίως αθλητικό πρόγραμμα, ενώ από τον Μάρτιο του 1994 περιόρισε τις αθλητικές μεταδόσεις και προσέθεσε στο πρόγραμμά του πλήθος ελληνικών και ξένων κινηματογραφικών ταινιών. Η οικονομική κρίση στον Όμιλο Αλαφούζου το 1998 οδήγησε στην πώληση του σταθμού στον Δημήτρη Κοντομηνά και τη σταδιακή μετατροπή του σε ALPHA. Από τα τέλη του Δεκεμβρίου του 1998 μέχρι και τον Οκτώβριο του 1999, και ενώ ο σταθμός είχε ήδη πουληθεί, συνέβαιναν σταδιακές αλλαγές, στο πρόγραμμά του και στο λογότυπο. Ξεκίνησε από ALPHA SKY για να ξαναγίνει κάποια στιγμή ξανά ALPHA, να πουληθεί στο RTL και να φτάσει στη μορφή που ξέρουμε το κανάλι σήμερα, με ιδιοκτήτη και πάλι τον Δημήτρη Κοντομηνά.


Την 1η Απριλίου 2006, ωστόσο, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ επιστρέφει και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα με 8ωρο δοκιμαστικό πρόγραμμα καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί πως η επανέναρξη της λειτουργίας του σταθμού είχε αποφασιστεί περίπου έναν χρόνο νωρίτερα. Γι' αυτόν το λόγο ο Όμιλος Αλαφούζου είχε αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό Smart Channel και προγραμμάτιζε να εκπέμψει το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τις συχνότητές του. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν το νέο ξεκίνημα του ΣΚΑΪ, κρίθηκε σκόπιμη η αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Seven, ο οποίος είχε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, σε αντίθεση με τον Smart, και τελικά εξέπεμψε από τις συχνότητες του πρώην Seven.

*Το 2008 το Smart Channel, πρώην ΤV Πειραιάς (που ξεκίνησε να εκπέμπει το 1999) εξαγοράζεται από τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη και μετονομάζεται σε MTV Greece. Κάπως έτσι γεννιέται στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους η ελληνική έκδοση του αμερικανικού MTV (Music Television).

*Το Seven ήταν τηλεοπτικός σταθμός στην περιοχή της Αττικής που εξέπεμψε πρόγραμμα κατά το διάστημα 1989-2006. Αν και η φυσιογνωμία του άλλαζε κατά διαστήματα, το κανάλι πρόβαλε κατά κύριο λόγο εκπομπές για τον πολιτισμό και τις Τέχνες, όπως και κλασικές ταινίες περασμένων δεκαετιών. Βγήκε στον αέρα τον Δεκέμβριο του 1989 με την ονομασία Seven X, έχοντας στην κατοχή του και ραδιοφωνικό σταθμό με την ίδια ονομασία, αλλά την πρώτη του εκπομπή την πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 1990. Αρχικά, πρόβαλε μουσική και μουσικές εκπομπές. Το 1991 αναμεταδίδει μεγάλο μέρος από το πρόγραμμα του γαλλικού μουσικού καναλιού MCM. Το 1992 μετονομάζεται σε Channel Seven X και εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με εκπομπές πολιτικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, ενώ σταδιακά περιορίζει την αναμετάδοση του γαλλικού καναλιού. Το κανάλι άλλαξε ιδιοκτησία πολλές φορές στην ιστορία του. Το 1999 πέρασε στα χέρια της εταιρείας Intersat και μετονομάστηκε σε Seven, ενώ απέκτησε εμβέλεια και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η Intersat, ιδιοκτήτρια τότε εταιρείας της ομάδας του ΠΑΟΚ, μετέδιδε τους αγώνες της ομάδας από το Seven για κάποιο χρονικό διάστημα. Τον Ιούνιο του 1999, γενικός διευθυντής του ανέλαβε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας που άλλαξε τη φυσιογνωμία και το πρόγραμμα, με τη συνεργασία τηλεοπτικών προσωπικοτήτων, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων όπως η Λιάνα Κανέλλη, ο Γιάννης Βούρος, ο Μάνος Αντώναρος, η Νατάσα Ράγιου, η Έλντα Πανοπούλου και ο Πέτρος Φυσσούν και δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τίτλο «Με σηκωμένα τα Μανίκια», πολύ κοντά στη φυσιογνωμία των σημερινών, αναλυτικών δελτίων ειδήσεων με λίγα θέματα, σχολιασμό και πολλή ανάλυση. Ακολούθησε, ύστερα από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, ο σχεδιασμός της Πρώτης Δορυφορικής Πλατφόρμας στην Ελλάδα από την Intersat με κεντρικό άξονα το Seven και ευθύνη και πάλι του Δημήτρη Κωνσταντάρα. Το επονομασθέν «Πείραμα του Seven» κράτησε λίγους μήνες μόνο, αφού με τα πρώτα δείγματα «ξεφουσκώματος» του Χρηματιστηρίου σημειώθηκε υποχώρηση της εταιρείας και αναστολή των πιο φιλόδοξων σχεδιασμών της. Όλες οι καινούριες εκπομπές σταμάτησαν λόγω κόστους και οι συνεργάτες και τα διευθυντικά στελέχη αποχώρησαν.

*Το Κανάλι 29 ήταν τηλεοπτικός σταθμός που ανήκε στον Όμιλο Κουρή και υπήρξε από τα πρώτα κανάλια που απέκτησαν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας μαζί με τα MEGA και ΑΝΤ1. Το όνομά του το πήρε από τη συχνότητα στην οποία εξέπεμπε (29 UHF). Το Κανάλι 29 υποστήριζε ένθερμα το πολιτικό κίνημα του ΠΑΣΟΚ. Ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 1990. Τον πρώτο καιρό οι εκπομπές του περιορίζονταν σε πολιτικές συζητήσεις αντιπολιτευτικού χαρακτήρα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με πιο δημοφιλή την εκπομπή «Επί του πιεστηρίου», με παρουσιαστή τον ιδιοκτήτη του καναλιού κ. Μάκη Κουρή. Η εκπομπή που άφησε εποχή στο κανάλι, επίσης πολιτικού περιεχομένου, ήταν «Η άλλη όψη», που την παρουσίαζε ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος. Άλλη γνωστή εκπομπή ήταν η «Κάμερα Αλήθεια» με τον ηθοποιό Βασίλη Μπουγιουκλάκη σε ζωντανό ρεπορτάζ, κυρίως σε λαϊκές αγορές. Το κανάλι επίσης πρόβαλε και ζωντανό τηλεπαιχνίδι με τηλεφωνική συμμετοχή των τηλεθεατών, με τον τίτλο «Όποιος προλάβει πρώτος» και παρουσιαστή τον Όμηρο Αθηναίο, το οποίο μοίραζε για δώρα οικιακές συσκευές. Από το κανάλι προβάλλονταν και δημοσκοπήσεις για τις επόμενες εκλογές, τοπικά γεγονότα του Ταύρου όπου είχε την έδρα του, καθώς επίσης και ελληνικά λαϊκά τραγούδια. Το 1991 άρχισε να προβάλλει και κινηματογραφικές ταινίες έπειτα από απαίτηση των τηλεθεατών του. Τον Δεκέμβριο του 1993 ο σταθμός αγοράστηκε από την εταιρεία ΝΕΑ Τηλεόραση Α.Ε. και στη συχνότητά του εξέπεμψε το Star Channel στις 4 Δεκεμβρίου 1993.

*Το ΚΑΝΑΛΙ 5 βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 1994 με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, και για κάποιους ήταν η επιτομή του τρας με εκπομπές όπως τα «Παιδιά της Νύχτας» του Κώστα Μυλωνά, οι κουτσομπολίστικες εκπομπές του Αλκίνοου Μπουνιά και το πρωινό με τη Νένα Χρονοπούλου και τον Κάτμαν. Στη συνέχεια, το 1999 το κανάλι γίνεται ALTER 5. Έχει κρυστάλλινη ψηφιακή εικόνα και αρχικά μοιάζει ότι θα γίνει σημείο αναφοράς, με την έλευση του Νίκου Αλιάγα στην Ελλάδα για να αναλάβει το βραδινό κεντρικό δελτίο. Έναν χρόνο αργότερα το «5» φεύγει τελείως από τον τίτλο, όπως άλλωστε και ο Νίκος Αλιάγας, και μένει σκέτο το ALTER. Είναι η εποχή όπου στο κανάλι φτάνουν μετά βαΐων και κλάδων η Τατιάνα, ο Ευαγγελάτος, κουτσομπολίστικες εκπομπές, η Αννίτα Πάνια, οι «Πύλες του Ανεξήγητου» και εξαντλητικές διαφημίσεις των πολιτιστικών του προϊόντων «Κάλη Καρατζά», «Αϊμέ θα πει μάνα», «Ζουζούνια», «Πολυξένη και Παπαγάλος» κ.ά. Στη συνέχεια, έρχεται ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το προφίλ του σταθμού αναβαθμίζεται και το κεντρικό δελτίο καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Το κανάλι από τον Νοέμβριο του 2011 παραμένει κατειλημμένο από τους εργαζομένους του, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ώσπου να τους καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται.

*Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα «Αρτ» (Άστυ Ράδιο Τηλεόραση), σίγουρα το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» θα σας λέει περισσότερα. Ιδιοκτήτης του σταθμού είναι ο πρόεδρος του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο σταθμός ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάρτιο του 1990. Το πρώτο του όνομα ήταν Tele City, που το 2001 μεταφράστηκε στα ελληνικά και έγινε το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», όνομα που κράτησε μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2012, αφού τότε μετονομάστηκε σε Aρτ.

*Σίγουρα το Κανάλι 67 δεν θα σας θυμίζει τίποτα, τι σας λέει όμως το όνομα Βασίλης Λεβέντης; Φαντάζομαι πολύ περισσότερα. Ο σταθμός ιδρύθηκε το 1990 από τον πολιτικό Βασίλη Λεβέντη και ονομαζόταν Κανάλι 67. Την πρώτη του ονομασία την πήρε από τον δίαυλο 67 UHF από τον οποίο εξέπεμπε ο σταθμός από το Κέντρο Εκπομπής Πάρνηθας. To πρόγραμμά του ήταν κυρίως μουσικό, με πολιτικές εκπομπές του Βασίλη Λεβέντη που έχουν μείνει κυριολεκτικά στην τηλεοπτική ιστορία της cult τηλεόρασης, ενώ υπήρχαν και διάφορες οικολογικές εκπομπές στο πνεύμα των Οικολόγων Πρασίνων που εκπροσωπούσε ο ιδρυτής του. Λίγα χρόνια μετά μετονομάστηκε σε Κανάλι 40 λόγω της μεταφοράς του στη συχνότητα 40 UHF. Το 2001 πουλήθηκε στον Φίλιππο Βρυώνη και μετονομάστηκε σε Extra Channel, ενώ δύο χρόνια αργότερα πήρε την τρέχουσα ονομασία του, που είναι Extra3. Σήμερα, ο Βασίλης Λεβέντης έχει εκπομπή στο κανάλι κάθε Κυριακή.

*Το Κανάλι 9 ή Channel 9 ήταν το πάλαι ποτέ «Τηλε Τώρα» ή, όπως θα διαπιστώσετε, το κανάλι με τις χίλιες δυο ονομασίες. Το 2000 άλλαξε ιδιοκτησία και μετονομάστηκε σε POLIS τηλεόραση ή απλά POLIS και συνεργάζεται με περισσότερους από 10 τοπικούς ή περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ανταλλαγής προγραμμάτων, συμπαραγωγών εκπομπών και ανταλλαγής ειδήσεων.. Το 2004 το κανάλι μετονομάστηκε ξανά σε TV Cosmopolis ή απλά TVC. Το 2005 ο σταθμός άλλαξε και πάλι ιδιοκτησία και προσωρινά του δόθηκε και πάλι η ονομασία POLIS, ενώ ετοιμαζόταν και η αλλαγή του σε Channel 9. Τον Οκτώβριο του 2005 πυρκαγιά κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά τις εγκαταστάσεις του σταθμού στην οδό Παύλου Μελά στη περιοχή του Ρέντη, καθώς επίσης και αρκετό αρχειακό υλικό. Το Channel 9 εξέπεμψε τον Δεκέμβριο του 2005. Σημαντικό μερίδιο μετοχών του σταθμού κατείχε μέχρι το καλοκαίρι του 2006 ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος - πίσω από τον δημοσιογράφο βρισκόταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, κι αυτό επειδή ο ελληνικός νόμος απαγόρευε σε ένα φυσικό πρόσωπο να έχει στην ιδιοκτησία του περισσότερους από έναν τηλεοπτικούς και δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο νόμος, όμως, έχει αλλάξει και ο σταθμός έχει επιστρέψει στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ALPHA.

*Το Tempo TV ήταν από τα πρώτα μη κρατικά τηλεοπτικά κανάλια που εξέπεμψαν στην Ελλάδα μετά την έναρξη λειτουργίας του MEGA, του ΑΝΤ1 και του Καναλιού 29. Τον Φεβρουάριο του 1990 ξεκίνησε τις εκπομπές του με την ονομασία New Channel (Νέο Κανάλι) και με άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Οι γνωστότερες εκπομπές του καναλιού ήταν οι «Λογοδοσμένοι», «Χρυσό κουφέτο», «Ερωτοδικείο» και «Αυτόφωρο», ενώ προβάλλονταν πολλά ελληνικά και ξένα μουσικά βίντεο.

*Το 1993 το New Channel προσθέτει στο πρόγραμμά του ελληνικούς αγώνες μπάσκετ. Επίσης μετέδιδε και την πρώτη εκπομπή τύπου lifestyle στην ελληνική τηλεόραση με καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις για τα πρόσωπα της σόουμπιζ με τίτλο «Μύθοι και πραγματικότητα», την οποία παρουσίαζε ο Δημήτρης Παπανώτας, παρουσιαστής επίσης και των πρώτων δελτίων ειδήσεων του σταθμού.

*Το 2000 το κανάλι αλλάζει ιδιοκτησία και περνάει στα χέρια της Stabilton Α.Ε.. Ο σταθμός μετονομάζεται σε New Tempo και 6 μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2000, σε Tempo TV ή απλά Tempo. Το πρόγραμμά του αλλάζει ριζικά στην προσπάθεια αναβάθμισής του και αναλαμβάνει παρουσιαστής ειδήσεων για πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος Ευαγγελάτος. Η οικονομική κρίση της ιδιοκτήτριας εταιρείας στα τέλη του 2001 αναγκάζει τον Νίκο Ευαγγελάτο να αποχωρήσει από το κανάλι. Στα τέλη του 2002 αναλαμβάνει το πρόγραμμά του εξ ολοκλήρου η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών VCA. Τελικά ο σταθμός δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματά του και τον Οκτώβριο του 2003 σταμάτησε η λειτουργία του.

*Ποιος δεν θυμάται το κανάλι Τηλε-ΦΩΣ; Κι αν επί τούτου μπορεί να μην τον είχατε πετύχει ποτέ, σίγουρα θα πέσατε πάνω σε κάποιο βιντεάκι του «OLA» με τις εναλλακτικές εκπομπές του σταθμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τηλε-ΦΩΣ ήταν ο πρώτος κατά βάση οικολογικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα με εκπομπές γύρω από την οικολογία, τον υγιεινό τρόπο ζωής και την εναλλακτική ιατρική. Οι εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονταν σε έναν αγρότοπο στην Παλλήνη Αττικής και μεταφέρθηκαν μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας στο Μαρκόπουλο. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του σταθμού ήταν ο κ. Κώστας Παπανικόλας, πρόεδρος του κόμματος Οικολόγοι Ελλάδας και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2009. O σταθμός ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994 και εξέπεμπε στην Αττική από τη συχνότητα 54 UHF από τον Υμηττό μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2010, και κατόπιν άλλαξε όνομα και ιδιοκτησία. Στη συχνότητά του εκπέμπει σήμερα το Kontra Channel, ιδιοκτησίας Γιώργου Κουρή και Κώστα Παπανικόλα.

*Το Sport TV ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 1990 από την περιοχή των Μεγάρων στην Αττική με την ονομασία TVM (όπου Μ = Μέγαρα). Το πρόγραμμά του περιελάμβανε κυρίως μουσική (video clips) και διαφημιστικά μηνύματα τηλεαγορών και τηλεπωλήσεων. Δύο χρόνια αργότερα άλλαξε ονομασία και από TVM μετονομάστηκε σε TV Magic, Το 1993 οι εγκαταστάσεις του καναλιού μετακόμισαν στον Πειραιά. To 2000 μετονομάστηκε σε Magic Πειραιά και αργότερα σε Magic, ενώ σημειώθηκε ριζική αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού. Αγοράστηκε από τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και άρχισε να προβάλλει πρόγραμμα κυρίως αθλητικού περιεχομένου και εκπομπές της ομάδας του Ολυμπιακού. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν πολλές αθλητικές εκπομπές, αθλητικές μεταδόσεις και ενημερωτικές εκπομπές. Το Magic TV είχε καθιερωθεί σαν το κανάλι των οπαδών της ομάδος του Ολυμπιακού με δημοφιλέστερη την εκπομπή «ΘΥΡΑ 7» με όλα τα νέα του Ολυμπιακού με τον οργανωμένο οπαδό Τάκη Τσουκαλά, με συζητήσεις, σχόλια γύρω από την ομάδα αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία με φιλάθλους. Τον Ιούνιο του 2008 το κανάλι μετονομάστηκε από Magic TV σε Sport TV και λίγο αργότερα πέρασε στα χέρια του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

*Το Κανάλι 10 του Γιώργου Τράγκα εξέπεμψε για πρώτη φορά το 1993. Το 2010 εξαγοράστηκε από τον όμιλο Λαυρεντιάδη - Κυριακίδη. Άλλαξε λογότυπο και πρόγραμμα και είναι το σημερινό Sunny Channel.


902 TV και ο Blue Sky πρέπει να είναι τα μοναδικά κανάλια που δεν έχουν μέχρι στιγμής αλλάξει χέρια (το πρώτο έχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και το δεύτερο περιφερειακής). Ο 902 TV είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που ανήκε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), και ενώ έφτασε ένα βήμα πριν τη μεταπώλησή του τελικά φαίνεται πως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. Εξέπεμψε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 1990, αλλά οι πρώτες του εκπομπές πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 1991 με τις μεταδόσεις από το 13ο Συνέδριο του ΚΚΕ, και μεταδίδει πλήρες πρόγραμμα από το 1992. Το όνομά του το είχε λάβει από την εκπομπή του ραδιοφωνικού προγράμματός του στη συχνότητα 90,2 MHz. Τον Σεπτέμβριο του 2012 διεκόπη η λειτουργία του λόγω οικονομικών προβλημάτων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο από το 2008.

Blue Sky ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 1990. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ενημερωτικές και επιμορφωτικές εκπομπές καθώς και εκπομπές τηλεπώλησης. Είναι ο πρώτος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός που εξέπεμψε ψηφιακό σήμα από την περιοχή της Αίγινας. Ιδιοκτήτης του σταθμού είναι ο επιχειρηματίας κ. Νικηφόρος Κισσανδράκης, ενώ από το συγκεκριμένο κανάλι έχει περάσει ο Τέρενς Κουίκ ως παρουσιαστής ειδήσεων. Τα τελευταία δύο χρόνια ο σταθμός διευθύνεται από την Έμυ Λιβανίου.

*Το Body in Balance ήταν το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για την Άσκηση, την Υγεία και την Ευεξία. Ιδιοκτήτης του είναι ο κ. Φίλιππος Βρυώνης, που έχει στην κατοχή του και το EXTRA 3. Μετά από 12 μήνες ως αναλογικό και ψηφιακό θεματικό κανάλι, σταμάτησε στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 και σήμερα το πρόγραμμά του μεταδίδεται μέσω Web TV. Όσο για τη συχνότητα, έχει περάσει πια στα χέρια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με στόχο τη δημιουργία ενός ενημερωτικού καναλιού με τίτλο «GR», όπου θα ενταχθούν και οι εκπομπές του «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:40 (105' - PG-13)
    Χωρίς Μάρτυρες
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:45 (80' - PG)
    Μαρίνα
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε4
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:30 (110' - PG)
    Ο Άλλος Δουμάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    08:05 (120' - PG)
    Μια Ζωή την Έχουμε
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    08:25 (105' - PG-13)
    Έρωτας αλά Καταλανικά
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε12
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (100' - PG-13)
    Adopt a Daddy
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Walker Κ4 Ε3
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    10:05 (90' - PG)
    Η Ωραία των Αθηνών
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    10:10 (115' - PG-13)
    Breaking Up in Rome
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    11:00 (90' - PG-13)
    Οικογενειακές Ανισορροπίες
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε2
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    11:35 (110' - PG)
    Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε5
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    12:05 (115' - PG-13)
    Νοσταλγία
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    12:30 (120' - PG-13)
    Μαντάμ Μποβαρί
    Εποχής
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    13:25 (100' - PG)
    Η Καφετζού
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    14:00 (125' - PG-13)
    Love & Mercy
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema1HD
    14:30 (105' - PG)
    Τα Χρονικά του Σπάιντεργουικ
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    15:05 (105' - PG)
    Ο Φαντασμένος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    16:05 (105' - PG-13)
    Επιτέλους, Λίγη Σοβαρότητα Κύριε Σέρλοκ Χολμς
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    16:15 (115' - PG-13)
    Έρωτας και... Τίποτα Άλλο
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    16:50 (105' - PG)
    Δεσποινίς Ετών 39
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:50 (105' - R)
    Σουζάνα με Σκοτώνεις
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε1
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:10 (110' - PG-13)
    Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:35 (95' - PG)
    Φτωχαδάκια και Λεφτάδες
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    19:35 (105' - R)
    Η Ομηρία
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    20:00 (60' - PG)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:10 (110' - PG-13)
    Ο Εραστής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (135' - PG-13)
    Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (30' - PG-13)
    Big Mood Κ1 Ε2
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    21:20 (40' - PG)
    Hollywood on Set
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    21:30 (30' - PG-13)
    Ghosts Κ3 Ε8
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (80' - PG)
    Η Θεία απ' το Σικάγο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (130' - R)
    Double Down South
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (45' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    23:15 (105' - R)
    Οι Αναλώσιμοι 4
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:20 (105' - R)
    Νόμος 4000
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    23:45 (45' - PG-13)
    Last Week Tonight Κ11 Ε8
    Ψυχαγωγική εκπομπή
  • COSMOTECinema2HD
    00:10 (105' - R)
    Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    00:30 (50' - R)
    The Walking Dead: The Ones Who Live Ε6
    Τρόμου
  • COSMOTECinema1HD
    01:00 (185' - NC-17)
    Βαβυλώνα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    01:05 (105' - R)
    Ερωτικές Ιστορίες
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    01:20 (50' - R)
    Erinyes Κ1 Ε3
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    01:55 (125' - R)
    Η Συγκάλυψη
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:10 (50' - R)
    Moonhaven Ε3
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    02:50 (100' - PG)
    Οι Σουλιώτες
    Ιστορική
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε9
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε5
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:00 (100' - R)
    Julieta
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    04:05 (85' - R)
    Hobo with a Shotgun
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    04:30 (105' - R)
    Πίσω Πόρτα
    Κοινωνική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - PG-13)
    Elsbeth Κ1 Ε4
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    05:30 (95' - R)
    Ακατάλληλο για Ανηλίκους
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    05:40 (110' - PG-13)
    Ο Θεός Μαζί της
    Μιούζικαλ
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ

Ροή ειδήσεων

Share