Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαψε τα μαλλιά, μάκρυνε τα νύχια... Αγνώριστος ο Θέμης Κανέλλος 2 χρόνια μετά το Big Brother (photos)

Άλλος άνθρωπος...

16 Μαρτίου 2022 15:32
Έβαψε τα μαλλιά, μάκρυνε τα νύχια... Αγνώριστος ο Θέμης Κανέλλος 2 χρόνια μετά το Big Brother (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγνώριστος και με πολλές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση είναι σήμερα ο Θέμης Κανέλλος που γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother 2. Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Παράλληλα, ο Θέμης Κανέλλος με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως πρώην του μπήκε στο Big Brother 2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του.

Πόσο έχει αλλάξει ο Θέμης από την εποχή του «Μεγάλου Αδερφού»

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι εντυπωσιακή καθώς ο Themicorn, έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών του.

Στις τελευταίες του μάλιστα αναρτήσεις στο Instagram τον βλέπουμε να έχει αδυvατίσει κι άλλο, ενώ έχει βάλει και πιο extreme στοιχεία σε επίπεδο βαψίματος και αξεσουάρ, όπως τα μεγάλα τεχνητά νύχια.

Αγνώριστος ο Θέμης Κανέλλος - Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Θέμης Κανέλλος

Θέμης Κανέλλος: Ακατάλληλη... για ανηλίκους η τούρτα γενεθλίων του πρώην παίκτη του Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος αποτελεί μια από τις προσωπικότητες του Big Brother, που σίγουρα δεν ξεχνάς, με τον ίδιο να γιορτάζει τα 19 του με μια τούρτα, η οποία χαρακτηρίζεται... ακατάλληλη για ανηλίκους.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί μία άκρως τολμηρή φωτογραφία από τον εορτασμό των γενεθλίων του με τους διαδικτυακούς του φίλους για να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, ενώ τόνισε πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share