Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Ιωάννα Τούνη: «Καταλαβαίνω ότι πουλάω αλλά...» (Video)

«Με έχουν "τεντώσει" οι δημοσιογράφοι και νιώθω αδικία»

18 Οκτωβρίου 2021 09:23
Κόλαφος η Ιωάννα Τούνη: «Καταλαβαίνω ότι πουλάω αλλά...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν η Ιωάννα Τούνη, όπου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη, τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων!

Αρχικά είπε: «Το σπίτι μου είναι σχεδόν έτοιμο κατά 99%. Προς το παρόν είμαι αυτόνομα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης έχει δει το νέο σπίτι, αλλά αυτή τη στιγμή κατεβαίνω εγώ συνέχεια Αθήνα»!

Ενώ στη συνέχεια ήταν χείμαρρος και τόνισε: «Οι δημοσιογράφοι με έχουν τεντώσει. Μπορώ να το πω αυτό; Πολλές φορές νιώθω αδικία, αλλά εντάξει. Θεωρώ ότι έχω βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο. Καταλαβαίνω ότι πουλάω, καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι άσχημο να μην υπολογίζεις καθόλου τον άνθρωπο που είναι πίσω από την περσόνα την οποία εσύ θες να θίγεις συνεχόμενα. Είναι λίγο στενάχωρο. Αλλά εντάξει δεν πειράζει. Πίνουμε στην υγειά τους σήμερα»!

Άγριο τρολάρισμα στην Ιωάννα Τούνη για την πτώση του Instagram - «Άλλοι Παξοί την βρήκαν...» (photos)

Το Instagram και το Facebook έχουν πέσει εδώ και πολλές ώρες και έτσι, το Twitter έχει κάνει ολόκληρο χαμό σε σχόλια για όλους αυτούς τους influencers που δεν έχουν την δυνατότητα να ποστάρουν τίποτα σε αυτό το διάστημα.

Φυσικά στο επίκεντρο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία πολλές φορές έχει γίνει «στόχος» των τουιτεράδων και έτσι, οι ατάκες που γράφτηκαν ήταν απλά επικές! Απολαύστε τα σχόλια του Twitter για την Ιωάννα Τούνη και όχι μόνο... στο youweekly.gr

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share