Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξανθιά καλλονή και «κουνελάκι» του Playboy από την Χιλή, υποκλίνονται 14,6 εκατ. ακόλουθοι στο Instagram

Οι φωτογραφίες της δεν αφήνουν σχεδόν τίποτα στην φαντασία

4 Ιουλίου 2021 09:06
Ξανθιά καλλονή και «κουνελάκι» του Playboy από την Χιλή, υποκλίνονται 14,6 εκατ. ακόλουθοι στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Daniella Chavez είναι από τις πιο σέξι παρουσίες στο Instagram αυτή την στιγμή, κάτι που αποδεικνύουν και οι άκρως αποκαλυπτικές αναρτήσεις της παρακάτω, οι οποίες δεν αφήνουν σχεδόν τίποτα στην φαντασία.

Η ξανθιά καλλονή είναι μοντέλο του Playboy, κατάγεται από την Χιλή και έχει ένα σώμα που φτιάχτηκε αποκλειστικά για μπικίνι. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 14,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, οι οποίοι τρέχουν για κρύο ντους κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση. Δες επίσης, ποια πρώην παίκτρια του Next top model έκανε φωτογράφιση στο Playboy.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας παρουσιάζουμε την Daniella, και προφανώς ούτε η τελευταία, καθώς πρόκειται για μία σέξι γυναίκα που επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της, ειδικά το μπούστο της, όσο καλύτερα μπορεί.

Απολαύστε την!

Cheerleader της ΤΣΣΚΑ φωτογραφίζεται για το Playboy και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Τη γεννημένη στη Μόσχα, Ρωσίδα καλλονή, πρωτοείδαμε στα MAD VMA 2018 και στο MADwalk και τη θαυμάσαμε ως «Άγγελο του Σάκη» δίπλα στον Σάκη Ρουβά.

Βέβαια, αν είσαι φαν της Euroleague (και παρατηρητικός), θα την είχες προσέξει ανάμεσα στις cheerleaders ΤΣΣΚΑ, οι οποίες κάθε χρόνο σαρώνουν το βραβείο για τις καλύτερες cheerleaders της χρονιάς.

Μάλιστα, τη σεζόν 2015-2016, είχε διακριθεί ως η καλύτερη cheerleader, ενώ το 2017 έκοβε την ανάσα στους θεατές του ΜΜΑ ως Ring-girl.

Στο τελευταίο teaser βίντεο που κυκλοφόρησε από τη φωτογράφισή της στο περιοδικό «Playboy», οι θαυμαστές της μπορούν να την απολαύσουν σε σεξι στιγμιότυπα μόνο με τα εσώρουχά της.

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share