Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη - Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

«Λείπω 21 ώρες από τα Stories...»

2 Απριλίου 2021 21:10
Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη - Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer επέστρεψε, μετά από 21 ώρες αποχής, στον λογαριασμό της, αποκαλύπτοντας πως ήταν ένα πρόβλημα υγείας εκείνο που την κράτησε μακριά από το αγαπημένο της μέσο. Επίσης, δείτε την γνωστή influencer να μιλά για το άγριο μπούλινγκ που δέχθηκε στο Δημοτικό από συμμαθητές της!

Για την ακρίβεια, έπαθε τροφική δηλητηρίαση, ενώ όπως τόνισε τώρα νιώθει καλύτερα: «Λείπω 21 ώρες από τα stories, οπότε αν αναρωτιέσαι αν ζω ή αν πέθανα ... ζω. Η ιατρική γνωμάτευση που έβγαλα μόνη μου λέει ότι είχα φουλ κακό μάτι, μαζί με τροφική δηλητηρίαση. Ήμουν συνέχεια τουαλέτα, αλλά επανήλθα και είμαι καλά» ανέφερε στα Instagram Stories της η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Έβγαλε την πιο απαγορευμένη φωτογραφία της με τη βοήθεια της... μαμάς της!

Ιωάννα Τούνη: Η πασίγνωστη Θεσσαλονικιά συνεχίζει να παίζει τα social media στα δάχτυλα όπως μόνο αυτή ξέρει, ανεβάζοντας τη μία φωτογραφία μετά την άλλη.

Η τελευταία που έβαλε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ήταν ιδιαίτερη, ωστόσο. Γιατί; Πολύ απλά γιατί επεδείκνυε το δυνατό της σημείο, όμως πέραν τούτου το κλου της υπόθεσης ήταν πως τη φωτογραφία την τράβηξε η… μητέρα της!

«Πόσο κριντζάρεις μόλις σου πω πως φωτογράφος ήταν η μαμά μου; ????❤️????», ήταν το σχόλιο της Ιωάννας, που προκάλεσε τεράστια έκπληξη. Ενώ, όπως έχει πει: "Δεν έχω κάνει ποτέ σ@ξ επί πληρωμή - Δεν είχα ποτέ πλούσιο σύντροφο"

Δείτε παρακάτω και τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το γιατί:

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share