Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τούνη: «Μαζεύονταν 6 αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα»

Θύμα μπούλινγκ η Ιωάννα Τούνη

4 Μαρτίου 2021 13:32
Ιωάννα Τούνη: «Μαζεύονταν 6 αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Τούνη: Η γνωστή influencer μίλησε για το άγριο μπούλινγκ που δέχθηκε στο Δημοτικό από συμμαθητές της!

Κι όμως ακόμη και μία γυναίκα, η οποία θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές influencers και εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της showbiz έχει δεχθεί άγριο εκφοβισμό για την εικόνα της.

Μέσα από stories στον προσωπικό λογαριασμό της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού δέχθηκε σκληρό εκφοβισμό από τους συμμαθητές της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως, αν και ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια και πολύ ενεργή με συμμετοχή σε πολλές δραστηριότητες, υπήρχαν πολλά άτομα που της επιτέθηκαν για την εικόνα της.

Ιωάννα Τούνη

«Ετρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη η οποία διευκρίνησε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα πλέον της «φιλούν τα πόδια»….

Στα stories της παρότρυνε τα παιδιά που της έστειλαν τις προσωπικές ιστορίες εκφοβισμού τους να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share