Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ντέμι Μουρ: «Aγνώριστη» μετά από πλαστική – Την παρομοίασαν με τον «Τζόκερ»

Πως έγινες έτσι;

28 Ιανουαρίου 2021 20:42
Ντέμι Μουρ: «Aγνώριστη» μετά από πλαστική – Την παρομοίασαν με τον «Τζόκερ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλε φωτιά στα social media η εμφάνιση της 58χρονης Αμερικανίδας σταρ στο ντεφιλέ του οίκου Fendi στο Παρίσι – Αν δεν είχε ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα το όνομά της, δεν θα την αναγνώριζε κανείς

Τρόμαξαν να γνωρίσουν την 58χρονη αγαπημένη σταρ Ντέμι Μουρ, οι καλεσμένοι στο ντεφιλέ του οίκου Fendi στο Παρίσι. Ηταν μια βραδυά με διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ να παρελαύνουν με ρούχα του ιταλικού οίκου στην πασαρέλα.

Και ενώ η βραδιά κυλούσε κανονικά, όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Ντέμι Μουρ μόλις βγήκε στην πασαρέλα, όλοι πάγωσαν. Προσπαθούσαν να αναγνωρίσουν ποια είναι αυτή με το θυμωμένο-βλοσυρό ύφος που περνούσε από μπροστά τους. Τα χειροκροτήματα κάλυψε ένα βουητό από σχόλια.

Φυσικά πάντα κάποιος βρίσκεται να ανεβάσει φωτό στα social media και πριν ακόμα η Ντέμι Μουρ προλάβει να κατέβει από την πασαρέλα σχόλια επιπέδου «η χειρότερη πλαστική όλων των εποχών», «ο πλαστικός ξέχασε να προσθέσει τα μάγουλα στο τέλος» αντηχούσαν σε όλο το twitter.

Ντέμι Μουρ: «Aγνώριστη» μετά από πλαστική

Ντέμι Μουρ ΣΟΚ

Ντέμι Μουρ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πλαστική της Ντέμι απασχολεί τα μίντια. Η πολύχρονη σχέση της με τον κατά μια 20ετία νεότερο της Αστον Κούτσερ την είχε οδηγήσει από νωρίς στα μονοπάτια της αναζήτησης της αιώνια νεότητας προκειμένου να συμβαδίσει με τον σχεδόν έφηβο εραστή της.

Ντέμι Μουρ: «Aγνώριστη» μετά από πλαστική Πως είναι σημερα

Πως είναι σήμερα η Ντέμι Μουρ

Ντέμι Μουρ: «Aγνώριστη» μετά από πλαστική

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share