Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα

Έτσι χαλαρώνει η Τατιάνα Στεφανίδου μετά από μια κουραστική μέρα!

23 Ιανουαρίου 2021 17:30
Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χαλάρωση και η οικογενειακή θαλπωρή, είναι απαραίτητα για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ειδικά μετά από μια έντονη και κουραστική ήμερα στο πλατό του Alpha, η παρουσιάστρια του T-Live, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι της, μαζί με την οικογένειά της.

Η Τατιάνα μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της στα social media και αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο που φαίνεται πως χαλαρώνει με τα χάδια και τις αγκαλιές με τον Τόμυ!

Πως χαλαρώνει η Τατιάνα Στεφανίδου

Ένα από τα δυο σκυλιά της οικογένειας Ευαγγελάτου φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Τατιάνα! Η ίδια έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της: «Μερικές φορές στη ζωή μια αγκαλιά είναι όλα όσα χρειαζόμαστε! #dog #dogsofinstagram #doglif»

Χαλαρώνει η Τατιάνα

Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Στεφανίδου-Ευαγγελάτο: Μεγάλη αποκάλυψη

Μια μεγάλη αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι να φανερώνεται.

Συγκεκριμένα, αυτό φάνηκε στην Κηφισιά, όπου οι δυο τους βρέθηκαν για να κάνουν μια βόλτα, χαλαρώνοντας από την πίεση της καθημερινότητάς τους.

Στεφανίδου-Ευαγγελάτος: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Μαζί με το ζευγάρι τον περίπατο απόλαυσε και η κόρη τους Λυδία, η οποία είχε μαζί της και μια φίλη της. Ωστόσο πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την κόρη του ζευγαριού, αφού η όμορφη Λυδία είναι ίδια ο πατέρα της. Μιλάμε για τρελή ομοιότητα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τη Στεφανίδου να βλέπει μια γυναίκα στο πλευρό του πρόσφατα.

Στεφανίδου κόρη και φίλη

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share