Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει η Ιωάννα Τούνη - «Η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες»

Η σπαρακτική εξομολόγηση της

21 Ιανουαρίου 2021 16:00
Ανατριχιάζει η Ιωάννα Τούνη - «Η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μια σπαρακτική αποκάλυψη με τους followers στο instagram, αναφέροντας πως η μαμά της κάνει χημειοθεραπείες.

Μέσα από ένα Q & Α που έκανε με τους ακολούθους της στο Instagram αποκάλυψε την υγεία της μητέρας της, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Η κούκλα Θεσσαλονικιά μας έχει συνηθίσει να προσφέρει χαρά και γέλιο, όμως όπως φαίνεται περνάει αρκετά δύσκολα στην ζωή της.

Συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός θαυμαστής την ρώτησε «Γιατί δεν μένεις με τη μητέρα σου μέχρι να βρεις το σπίτι που θέλεις;» με την ίδια να απαντά: «Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε την βλέπω… σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid και να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες»

Η μαμά της Ιωάννς Τούνη κάνει χημειοθεραπείες

Ιωάννα Τούνη: «Ξόδεψα γύρω στα 5.000 ευρώ στο Ντουμπάι»

Ιώαννα Τούνη: Σε μια δήλωση - πρόκληση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη λίγη ώρα πριν, έχοντας γυρίσει στην Ελλάδα μετά το ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Η γνωστή διαδικτυακή περσόνα απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων της σχετικά με το εν λόγω ταξίδι, μη διστάζοντας να αποκαλύψει και πόσα χρήματα ξόδεψε αυτή τη μία εβδομάδα παραμονή της στα Αραβικά Εμιράτα. Παράλληλα Ιώαννα Τούνη ότι έμεινε σε 5άστερο ξενοδοχείο και ότι το πλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, πλήρωσε… 5.000€, ενώ όπως είπε, αν δεν ήταν influencer θα πλήρωνε τα διπλάσια καθώς πολλά από τα τραπέζια στα οποία την είδαμε να γευματίζει ήταν δωρεάν, με αντάλλαγμα τη διαφήμιση στο προφίλ της στο Instagram Σίγουρα πρόκειται για μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Τι ανακοίνωσε η Ιώαννα Τούνη για τα χρήματα που ξόδεψε στο Ντουμπάι

Καταραμένη φτώχεια: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει... μόνο με τα απαραίτητα σε χλιδάτη παραλία του Ντουμπάι

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να προσπαθεί να πείσει πως ζει μια… καταραμένη φτώχεια στο Ντουμπάι, αλλά κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει, καθώς τη βλέπουμε να ποζάρει μόνο με τα απαραίτητα σε μια από τις χλιδάτες παραλίες του Ντουμπάι.

Το γνωστό Εμιράτο, άλλωστε, δεν έχει σχέση μόνο με τα πλούτη, καθώς αρκετοί εργάτες που βρίσκονται εκεί, δουλεύουν σε «πυρετώδεις» ρυθμούς και, όταν έρχεται η ώρα να ξεκουραστούν, πηγαίνουν σε διαφορετική παραλία σε σύγκριση, με όσους είναι… μες στα πλούτη.

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες σε πλούσια παραλία του Ντουμπάι

Η Τούνη είναι, μάλλον, μεταξύ των δεύτερων, καθώς στην τελευταία της φωτογραφία απεικονίζεται στην παραλία Τζουμέιρα του Ντουμπάι, η οποία βρίσκεται στην… πλούσια πλευρά της περιοχής, με αξιοθέατα, όπως το «Μπουρζ Αλ Αράμπ», ενώ νωρίτερα φαινόταν να σπάει πιάτα και να το γλεντά.

Κάπως έτσι, φυσικά, είναι κανείς να σκέφτεται… τις δύσκολες στιγμές που ζει στο Ντουμπάι η Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχεται κατά κύριο λόγο αποθεωτικά σχόλια στο Instagram, λογικά από… συμπάσχοντες στην φτώχεια της.

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share