Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Αγγελική Ηλιάδη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που της είπε ότι παραμορφώθηκε

Η αλλαγή που προκάλεσε αντιδράσεις

20 Ιανουαρίου 2021 12:02
Αγγελική Ηλιάδη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που της είπε ότι παραμορφώθηκε
Από Σεμίνα Χριστοδούλου

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε με ευγένεια στην κοπέλα που της σχολίασε πως έχει παραμορφωθεί. Η όμορφη τραγουδίστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον γιατρό της, τον οποίο επισκέφθηκε για να κάνει κάποιες θεραπείες στο πρόσωπό της.

Όπως έγραψε, έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Ωστόσο αν και τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά, δέχτηκε και κάποια αρνητικά και ανάμεσα σε αυτά μια follower της έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπό της.

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε με ευγένεια γράφοντας: «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς! Καλό σου βραδάκι». Παράλληλα δείτε και ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η απάντηση της Ηλιάδου σε follower της

Ηλιάδου σε follower που της είπε ότι παραμορφώθηκε

Λύγισε η Μαρία Κορινθίου: «Με χάκαραν στο Instagram, έχασα 4.000 followers»

Μαρία Κορινθίου: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην διαδικτυακή της περιπέτεια, καθώς κάποιοι χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Παράλληλα δείτε και τι έκανε γνωστό σήμερα η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instgram.

Αναλυτικά τι αναφερει η ηθοποιός:

"Μου έχουν πειράξει το λογαριασμό λογισμικά. Απώτερος σκοπός τους είναι να κατεβάσει το ίδιο το Instagram το λογαριασμό μου. Κάποια στιγμή έχασα πάρα πολλούς followers, δηλαδή 4.000 μέσα σε 4 μέρες. Μου στέλνανε μηνύματα φίλοι πως δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου κάνουν λάικ”, τονίζει η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”.

“Εδώ και εννέα μήνες όσους followers παίρνω το πρωί, φεύγουν το βράδυ, αλλά το έριχνα στο ότι έχει αλλάξει το σύστημα στο Instagram. Η εταιρεία με τα εσώρουχα που συνεργάζομαι από την Ιταλία δεν με έβλεπε. Δεν υπήρχα στο σύστημα. Ήταν σαν να μην είχα κάνει stories.

Όταν το έλεγξα έγραφε ότι ήταν συνδεδεμένο πριν 4 ώρες από άσχετο τηλέφωνο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε κάτι ρώσικα μέιλ μέσα που αν κάνεις διαγωνισμό “ενοχλούν” τους followers σου και βγαίνουν σε σάιτ γνωριμιών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ότι είναι εσκεμμένο και γίνεται κλιμακωτά εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά”, καταλήγει η Μαρία Κορινθίου.

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share