Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Το θαύμα έγινε: Ο 3χρονος Γαβριήλ κέρδισε τον «κακό δράκο» και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής!

Ο μικρός Γαβριήλ, όταν ήταν μόλις δύο, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

25 Ιουνίου 2024 21:00
Το θαύμα έγινε: Ο 3χρονος Γαβριήλ κέρδισε τον «κακό δράκο» και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μικρός Γαβριήλ, στα 2 του έτη, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μία επιθετική μορφή, που προσβάλλει κυρίως τις νεαρές ηλικίες. Το θαύμα έγινε και ο 3χρονος κέρδισε τον κακό δράκο και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής.

Το μικρό αγγελούδι, χάρη στην οικονομική βοήθεια του κόσμου και την ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», νοσηλεύτηκε για σχεδόν έναν χρόνο στο παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Πράξη Αγάπης», ο μικρούλης χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και επέστρεψε σπίτι του, χωρίς τη λευχαιμία. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

Το θαύμα έγινε: Ο 3χρονος Γαβριήλ κέρδισε τον «κακό δράκο» και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής!

Δείτε την ανάρτηση

«”Νικήσαμε τον κακό δράκο!”

Αυτό ήταν το μήνυμα που λάβαμε από τους γονείς του μικρού μας Γαβριήλ! Ο μικρός έδωσε γενναία μάχη εδώ και 1 χρόνο ενάντια στο καρκίνο και επιτέλους χτύπησε το καμπανάκι της νίκης. Πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκε σχεδόν ένα χρόνο.

Ο ήχος αντηχεί στις καρδιές όλων μας και σηματοδοτεί το νέο, φωτεινό και υγιές μέλλον του μικρού μας ήρωα που δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και τη δύναμή του!

Μικρέ μας Γαβριήλ, το ταξίδι αυτό είχε εμπόδια αλλά τα ξεπέρασες και βγήκες νικητής! Σου ευχόμαστε καλή υγεία και καλή τύχη! Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σου για όσο μας χρειάζεσαι!».

Θαυμάσια νέα: Mωράκι που πάλευε με τη λευχαιμία από 3 εβδομάδων νίκησε την μάχη και έγινε καλά

Η Seeley Borges είναι μόλις 5 μηνών είναι γλυκύτατη και πάντα χαμογελαστή έχει όμως ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήταν μόλις 3 εβδομάδων όταν διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Μετά από πολλές δυσκολίες ωστόσο, το μωράκι νίκησε τη μάχη και τα θαυμάσια νέα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

To κοριτσάκι από τη Χαβάη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιατλ, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία, ενώ παράλληλα μπήκε σε λίστα προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

Παιδικός καρκίνος: Το μικρό αγγελούδι έδωσε μάχη και νίκησε

Η μεταμόσχευση όμως έγινε με μερικώς συμβατό μόσχευμα χάρη στην μητέρα της Seeley, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ απόλυτα συμβατός δότης. Μετά την επέμβαση έπρεπε να περάσουν περίπου 6 εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να ελέγξουν αν όλα πήγαν καλά και αν ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί.

Στο διάστημα αυτό οι γονείς της μικρούλας παρέμειναν αισιόδοξοι και στο τέλος, δικαιώθηκαν αφού η μικρή μαχήτρια κέρδισε τη μάχη της με την λευχαιμία και το στοίχημα της ζωής.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share