Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Σκυλάκι κρατά τον λούτρινο ελέφαντα καθώς περιμένει να του κάνουν ευθανασία

Το σκυλί έπαθε κατάθλιψη μόλις τον παράτησαν τα αφεντικά του και είχε δεθεί μόνο με ένα λούτρινο ελφαντάκι

23 Ιουνίου 2024 20:26
Σκυλάκι κρατά τον λούτρινο ελέφαντα καθώς περιμένει να του κάνουν ευθανασία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ευτυχώς, μετά από τόσα βάσανα, τα πράγματα πήραν τη σωστή τροπή για τον Smokey!

Όλες οι ιστορίες σκύλων που για αμέτρητους λόγους καταλήγουν στο κυνοκομείο είναι αποκαρδιωτικές. Κάποιοι, όμως, είναι πραγματικά ικανοί να σπάσουν την καρδιά μας . Σε αυτή την τελευταία κατηγορία, βρίσκουμε, χωρίς αμφιβολία, την ιστορία του σκύλου Smokey .

Ο Smokey ήταν ένα χαρούμενο σκυλί. Τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του ήταν ό,τι μπορούσε να θέλει ένας σκύλος: είχε μια οικογένεια που τον αγαπούσε βαθιά, ένα όμορφο σπίτι με μεγάλο κήπο όπου μπορούσε να τρέχει, νερό και φαγητό πάντα διαθέσιμο, αλλά και πολλά παιχνίδια. Μεταξύ αυτών, το αγαπημένο του ήταν πάντα ένα μωρό ελέφαντας με ροζ αυτιά. Στην πραγματικότητα, όλοι έμειναν έκπληκτοι με το πώς ένας σκύλος σαν αυτόν, που θα μπορούσε να είχε καταστρέψει αυτό το μαλακό παιχνίδι σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, μπορούσε να είναι τόσο ευγενικός με αυτό το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Ραγίζει καρδιές το αντίο στην Λίζα: «Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα της στην Ανάφη»

Σκυλάκι κρατά τον λούτρινο ελέφαντα καθώς περιμένει να του κάνουν ευθανασία

Ξαφνικά, όμως, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά . Πράγματι, οι άνθρωποι του Smokey έχασαν τις δουλειές τους και σύντομα συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να φροντίσουν τον υπέροχο σκύλο τους. Για το λόγο αυτό, έστω και με ραγισμένη καρδιά, έπρεπε να τον πάνε στο κυνοκομείο, ελπίζοντας ότι μια νέα οικογένεια θα μπορούσε να τον φροντίσει.

Εδώ ο Smokey, μαζί με το ελεφαντάκι του, κλείστηκε σιγά σιγά στον εαυτό του. Κανένας από τους εθελοντές δεν μπορούσε να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Επιπλέον, όταν κάποιες οικογένειες πήγαν στο ρείθρο για να υιοθετήσουν ένα σκύλο, ο Smokey συμπεριφέρθηκε νευρικά: μόλις έβλεπε ανθρώπους να πλησιάζουν το κλουβί του, αμέσως νόμισε ότι ήταν εκεί για να κλέψουν το ελεφαντάκι του και έδειξε επιθετική συμπεριφορά. Αυτό, φυσικά, δεν προοιωνίστηκε καλά και, βλέποντας ότι κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει, το σκυλάκι αυτό σύντομα κατέληξε στη λίστα με τα σκυλιά που έπρεπε να υποβληθούν σε ευθανασία.

Σκυλάκι κρατά τον λούτρινο ελέφαντα καθώς περιμένει να του κάνουν ευθανασία

Ευτυχώς, ωστόσο, ένας σύλλογος παρενέβη υπέρ του και προχώρησε στη μετακίνησή του: στην πραγματικότητα, ήταν ξεκάθαρο ότι το κλίμα στο ρείθρο δεν ήταν καλό για τον φτωχό Smokey, ο οποίος, κάποτε προσγειώθηκε με μια οικογένεια, ήταν σε θέση να δείξει ότι η γλυκιά και ευγενική φύση της δεν είχε αλλάξει καθόλου.

Τώρα, ευτυχώς, ο Smokey βρήκε μια οικογένεια για να τον υιοθετήσει και θα τον αγαπήσει για πάντα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share