Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Είναι πολύ καλός»: 38χρονη μητέρα νοικιάζει τον σύζυγό της με 46€ σε άλλες & δεν προλαβαίνει να εισπράττει λεφτά

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή

15 Απριλίου 2024 09:36
«Είναι πολύ καλός»: 38χρονη μητέρα νοικιάζει τον σύζυγό της με 46€ σε άλλες & δεν προλαβαίνει να εισπράττει λεφτά
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Λόρα Γιάνγκ, 38 ετών και μητέρα τριών παιδιών, έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσει τις δεξιότητες του συζύγου της, νοικιάζοντάς τον σε άλλες γυναίκες για να εκτελέσει διάφορες οικιακές εργασίες με αντίτιμο 40 λίρες.

Η ιδέα αυτής της πρωτότυπης παραπλεύρως απασχόλησης ήρθε στη Γιάνγκ όταν άκουσε ένα podcast για έναν άνδρα ο οποίος κερδίζει τη ζωή του συναρμολογώντας flatpack έπιπλα για τρίτους.

Αφού δημοσίευσε αστειευόμενη μια αγγελία που καυχιόταν για τις δεξιότητες του συζύγου της, οι οποίες ήταν το μπογιάτισμα, η διακόσμηση, η τοποθέτηση πλακιδίων και χαλιών καθώς και το μαστόρεμα, σε λίγη ώρα είχαν «σπάσει» τα τηλέφωνα από γυναίκες που έψαχναν για βοήθεια.

Η 38χρονη Λόρα δήλωσε: «Ο Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απογειωνόταν η δουλειά του τόσο πολύ».

Λειτουργούμε μόλις τέσσερις μήνες και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ερχόταν τόσο πολλή δουλειά που ο James δούλευε έξι ημέρες την εβδομάδα. Αναγκαστήκαμε να αρχίσουμε να απορρίπτουμε δουλειές και να μειώσουμε τις ώρες μας, οπότε τώρα δουλεύουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή».

Το ζευγάρι αποτελεί την τέλεια ομάδα, καθώς ο Τζέιμς εργάζεται στα σπίτια άλλων γυναικών, ενώ η Λόρα διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και τις κρατήσεις ραντεβού.

Όπως είναι φυσικό, ο Τζέιμς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του σε μια αποθήκη για να ασχοληθεί με το «Rent My Husband» με πλήρη απασχόληση, ενώ παράλληλα φρόντιζε τα τρία παιδιά του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share