Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Viral έγινε στην Τουρκία η γιαγιά που λατρεύει τον Ερντογάν: «Μέχρι και τον τάφο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»(video)

Τρελή φαν η γιαγιά

28 Μαρτίου 2024 11:42
Viral έγινε στην Τουρκία η γιαγιά που λατρεύει τον Ερντογάν: «Μέχρι και τον τάφο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»(video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τό τελευταίο 24ωρο έχει γίνει viral η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με μία ηλικιωμένη οπαδό του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα υποστήριξης των υποψηφίων δημάρχων που έχουν λάβει το χρίσμα από το ΑΚΡ.

Η viral συνομιλία

«Δεν είμαστε μαζί σου μέχρι την Κυριακή, αλλά μέχρι τον τάφο», είπε η γιαγιά όταν είδε τον Τούρκο πρόεδρο σε μία από τις περιοδείες του. Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να φροντίζουν την 98χρονη για πάντα.

Ακόμη, η ηλικιωμένη συνέχισε να λέει ότι «20 χρόνια είμαι δίπλα σου, είμαι μαζί σου… Έδωσα τη ζωή μου». Κατόπιν τούτου, ένας συνεργάτης του ανέφερε «Κύριε πρόεδρε, στις προηγούμενες εκλογές ήταν μαζί μας στον προεκλογικό αγώνα. Έπεσε, τρεις μήνες την είχαμε στο νοσοκομείο».

Viral έγινε στην Τουρκία η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν

Και εκείνος απάντησε στον συνεργάτη του «Εμείς θα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Τουνά! Τη μητέρα μου θα τη βοηθάς μέχρι θανάτου» λέει ο Ερντογάν σε συνεργάτη του. Η γιαγιά δε ανέφερε ότι «Δεν προχωράμε μέχρι την Κυριακή των εκλογών, αλλά μέχρι και τον τάφο. Μέχρι και τον τάφο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.»

Μετά από αυτή τη σύντομη στιχομυθία, ο Ερντογάν είπε στη γιαγιά «Εντάξει, άντε πάμε σιγά-σιγά».

Τίμησαν την 25η Μαρτίου με Νίκο Οικονομόπουλο: Το ζεϊμπέκικο μαθητών στην παρέλαση της Αθήνας που έγινε viral (video)

Με λαμπρότητα και όλες τις τιμές πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση από 230 σχολεία την Κυριακή 24 Μαρτίου για τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Η μαθητιώσα νεολαία χάρισε όμορφες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας προς τιμήν των ηρώων που «έπεσαν» για την ανεξαρτησία του ελληνικού κράτους.

Κάποιοι μάλιστα επέλεξαν να τιμήσουν την 25η Μαρτίου με χορούς και δη χορεύοντας… Νίκο Οικονομόπουλο!

Συγκεκριμένα, ένα σχολείο ετοίμασε ένα ζεϊμπέκικο στους ρυθμούς της νέας επιτυχίας του τραγουδιστή «Έκπτωτος Άγγελος» με τους παριστάμενους να βγάζουν απευθείας κινητά για να καταγράψουν το επικό σκηνικό.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share