Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Τρελαίνει την Ευρώπη η Μαρίνα Σάττι: Μετά το «Ζάρι» μαθαίνουν και τη «Μάντισσα»

Ο ισπανός YouTuber που αποθέωσε το «Ζάρι» αποδεικνύεται μεγάλος θαυμαστής της Σάττι

15 Μαρτίου 2024 13:21
Τρελαίνει την Ευρώπη η Μαρίνα Σάττι: Μετά το «Ζάρι» μαθαίνουν και τη «Μάντισσα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Σάττι είναι το πρόσωπο των ημερών στην ελληνική μουσική σκηνή, καθώς παρουσίασε το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Το «Ζάρι» έφερε πολλές αντιδράσεις στο πρώτο άκουσμα αλλά όσο οι ημέρες περνούν ο κόσμος το αγαπαέι όλο και περισσότερο.

Δείτε επίσης: Επική ατάκα Αργυράκη για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: «Από το video clip θυμάμαι μόνο τα σουβλάκια γιατί το είδα την ώρα που πεινούσα» (video)

Η κουβέντα για το κατά πόσο αρέσει ή όχι, μπορεί να συνεχίζεται ωστόσο το κλιπ είναι πλέον το απόλυτο viral στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Σάττι την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στον 68ο Διαγωνισμό Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, είχε από την αρχή πολύ θετική ανταπόκριση στο κοινό των ξένων χωρών.

Αρκετοί YouTubers επέλεξαν να κάνουν βίντεο που αντιδρούν στο άκουσμα του τραγουδιού. Ένα από αυτά τα βίντεο όμως ξεχώρισε.

Ο λόγος για το βίντεο του Lavadom, ενός Ισπανού παραγωγού περιεχομένου με κοντό πλατινέ μαλλί που... τρελάθηκε από τις πρώτες νότες του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι.

Χόρευε, φώναζε, χειροκροτούσε.

Ο Lavadom κάνει κατά κύριο λόγο βίντεο αντιδράσεων σε ισπανικά τραγούδια, αλλά και στα περισσότερα της Eurovision.

Ωστόσο, είδε την απήχηση που είχε το βίντεο που έκανε για την Μαρίνα Σάττι και θέλησε να επεκτείνει το ρεπερτόριό του ακόμα περισσότερο προς την Ελλάδα.

Έτσι έκανε βίντεο τόσο για το τραγούδι που εισήγαγε την Σάττι στην ελληνική σκηνή, την «Μάντισσα», αλλά και μια πρόσφατη επιτυχία της, το TUCUTUM που είναι σε αντίστοιχους ρυθμούς με το «Ζάρι».

«Ξεσπάθωσε» η Μαρίνα Σάττι - «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν» (video)

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με το κομμάτι «Ζάρι» και απάντησε στα αρνητικά σχόλια σχετικά με το τραγούδι.

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στα σχόλια εκείνων που θεωρούν ότι το “Ζάρι” ανήκει στο είδος της μουσικής ρεγκετόν.

Να αναφέρουμε ότι το “Ζάρι” συνεχίζει την ανοδική του πορεία, “σαρώνοντας” στο YouTube! Μέσα σε επτά ημέρες έχει ήδη ξεπεράσει τα 2.500.000 views αλλά υπάρχουν πολλοί επικριτές που αναζητούν σε ποιο μουσικό είδος ανήκει το εν λόγω τραγούδι.

Η ίδια είχε πει πως είναι: «ένα κολάζ πολλών ιδεών»

Έτσι λοιπόν η Μαρίνα Σάττι σε live που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να απαντήσει ξανά λέγοντας πως το τραγούδι δεν ανήκει στην κατηγορία ρεγκετόν, αλλά πρόκειται για συρτό και έφερε ως παράδειγμα το τραγούδι “Γλύκα Γλύκα” που ερμηνεύει η Κέλλυ Κελεκίδου!

Συγκεκριμένα είπε: «Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε ‘Γλύκα Γλύκα’ της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός (σ.σ. στο “Ζάρι”) είναι συρτός. Οπότε το ‘ρεγκετόν’ για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό”, είπε η Μαρίνα Σάττι, πατώντας το play και έπαιξε το κομμάτι που μας αντιπροσωπεύει το “Ζάρι”.

Και αφού τραγούδησε για λίγο το “Γλύκα Γλύκα” για να δείξει πως ο ίδιος ρυθμός “πατάει” και στο “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;»!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share