Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Έγινα μαμά στα 50 και μου λένε ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι γιατί θα είμαι η γιαγιά του, αλλά έτσι τα έφερε η ζωή»

«Ήθελα απεγνωσμένα ένα παιδί, γι’ αυτό και τα χρόνια δε με απασχόλησαν ποτέ...»

27 Φεβρουαρίου 2024 12:12
«Έγινα μαμά στα 50 και μου λένε ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι γιατί θα είμαι η γιαγιά του, αλλά έτσι τα έφερε η ζωή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαμά στα 50 της έγινε για πρώτη φορά μία γυναίκα, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της στα social media, όπου δέχθηκε σφοδρή κριτική.

Όπως αναφέρει, δέχεται σωρεία αρνητικών σχολίων, από διάφορο κόσμο, αναφορικά με την απόφασή της να μείνει έγκυος σε τόσο μεγάλη ηλικία. Όπως υπογράμμισε, ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί, γι’ αυτό και τα χρόνια δεν την απασχόλησαν ποτέ.

50χρονη μητέρα: «Ήθελα να μείνω έγκυος νωρίτερα αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς»

Πιο συγκεκριμένα, η 50χρονη Heather, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα Snarkylady στο TikTok, έμεινε έγκυος με ωάριο δότριας και το σπέρμα του συζύγου της σε ηλικία 50 ετών! Μοιραζόμενη το δύσκολο ταξίδι της για τη μητρότητα, με τους ακολούθους της, αποκάλυψε ότι δεν είχε υπολογίσει ότι θα γινόταν μαμά τόσο αργά στη ζωή της.

«Δεν ήθελα να μείνω έγκυος στα 50, ήθελα να μείνω έγκυος στα 20, 25, 30, 35, 40, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς…», είπε ενώ σημείωσε ότι οι προηγούμενοι σύντροφοί της ήταν αντίθετοι με την ιδέα ενός παιδιού.

Δείτε επίσης: «Έδιωξα την κόρη μου από το σπίτι όταν μου είπε ότι είναι έγκυος για 7η φορά»

Εξήγησε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος έχει δύο αγόρια από προηγούμενο γάμο, ήξερε την επιθυμία της. Έτσι, όταν εκείνη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, εκείνος τη στήριξε πολύ.

Το βίντεο της Heather, έχει γίνει viral και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια – κάποια από αυτά πολύ σκληρά με ορισμένους να της λένε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται και ότι όλοι θα θεωρούν πως είναι η γιαγιά του παιδιού της.

49χρονος πατέρας άφησε έγκυο την 23χρονη φίλη της κόρης του - «Άρχισαν να πηδ@#ντ@# πίσω από την πλάτη μου. Η ηλίθι@ σκ@λ@...» (photo-video)

Ένας 49χρονος πατέρας άφησε έγκυο την 23χρονη φίλη της κόρης του και μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της οδυνηρής ιστορίας σε τηλεοπτική εκπομπή, το «Dr. Phil».

«Εγώ και αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες», έλεγε η εξοργισμένη Joni Wilcox σε μια ανάρτηση που έχει διαγραφεί στο TikTok και είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 800.000 προβολές. «Το επόμενο που ξέρω είναι ότι αυτή και ο μπαμπάς μου αρχίζουν να πηδ… πίσω από την πλάτη μου».

«Αυτή είναι 22, αυτός 55», παραπονέθηκε η μελαχρινή κοπέλα στο βίντεο. «Μετά η ηλίθια σκ… μένει έγκυος από τον πατέρα μου». Ενώ, μία γυναίκα είναι έγκυος 22 εβδομάδων με το παιδί της συντρόφου της και πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, με την περίπτωση της να έχει μπερδέψει τον κόσμο.

«Ακούγεται ανατριχιαστικό», είπε για τον ευκατάστατο πατέρα της, τον David, ο οποίος αναφέρθηκε από την εκπομπή ότι είναι 49 ετών. Η ίδια είπε ότι θεωρεί την πρώην φίλη της, Gina, «τεμπέλα και «πεινασμένη για χρήματα», επειδή κοιμήθηκε με τον πατέρα της – ο οποίος «λούζει» τη νεαρή φίλη του με πολυτελή δώρα και εξωτικά ταξίδια κατά τη διάρκεια της διετούς πλέον σχέσης τους.

«Αν ήθελε νεότερα κορίτσια, θα μπορούσε να έχει άλλα κορίτσια που… δεν ξέρω», είπε η Wilcox, προσθέτοντας ότι η καρδιά της «ράγισε», όταν έμαθε για τα ραντεβού του David και της Gina από έναν ξένο. «Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Πάντως, υπερασπιζόμενη το ειδύλλιό της από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο με τον David, η Gina επέμεινε ότι η ερωτική τους σχέση δεν αφορά κανέναν άλλον. «Κάνει αυτές τις υποθέσεις ότι χρησιμοποιώ τον πατέρα της για χρήματα», είπε «και αυτό πραγματικά με εκνευρίζει».

«Τα χρήματά του δεν είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να είμαι μαζί του», συνέχισε. «Η σχέση μας είναι υγιής, είναι διασκεδαστική… Είμαι στη διαδικασία να μετακομίσω με τον David. Έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είναι προφανώς κάτι πολύ σοβαρό».

Ο David, ο οποίος παραδέχεται ότι του αρέσουν οι γυναίκες με τα μισά του χρόνια, ομολόγησε ότι έκανε εν γνώσει του την κόρη του να αισθάνεται άβολα, προσεγγίζοντας τις φίλες της.

«Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο για να μη βγαίνω με τις φίλες της», δήλωσε. «Αλλά θέλω επίσης να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου ρομαντικά με κάποιον με τον οποίο είμαι μαζί».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share