Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

38χρονη μητέρα 3 παιδιών "νοικιάζει" τον σύζυγό της με 46€ σε άλλες για να κάνει δουλειές του σπιτιού (photos)

«Ο Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απογειωνόταν η δουλειά του τόσο πολύ»

22 Φεβρουαρίου 2024 10:16
38χρονη μητέρα 3 παιδιών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 38χρονη μητέρα τριών παιδιών "νοικιάζει" τον σύζυγό της με 46 ευρώ σε άλλες για να κάνει δουλειές του σπιτιού!

Αφού δημοσίευσε μια αγγελία όπου διαφήμιζε τις δεξιότητες του συζύγου της στο μπογιάτισμα, την διακόσμηση και την τοποθέτηση πλακιδίων και χαλιών μέσα σε λίγη ώρα τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Η 38χρονη Λόρα δήλωσε: «Ο Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απογειωνόταν η δουλειά του τόσο πολύ».

Διαβάστε επίσης: «Έπρεπε να νικήσω τον πόνο για χάρη των παιδιών μου» - Πατέρας μετά τον χαμό της γυναίκας του μεγαλώνει μόνος τις 3 κόρες του

«Λειτουργούμε μόλις τέσσερις μήνες και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ερχόταν τόσο πολλή δουλειά που ο James δούλευε έξι ημέρες την εβδομάδα. Αναγκαστήκαμε να αρχίσουμε να απορρίπτουμε δουλειές και να μειώσουμε τις ώρες μας, οπότε τώρα δουλεύουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή»

Το ζευγάρι αποτελεί την τέλεια ομάδα, καθώς ο James εργάζεται στα σπίτια άλλων γυναικών, ενώ η Laura διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και τις κρατήσεις ραντεβού.

Όπως είναι φυσικό, ο James αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του σε μια αποθήκη για να ασχοληθεί με το «Rent My Husband» με πλήρη απασχόληση, ενώ παράλληλα φρόντιζε τα τρία παιδιά του.

Η Λόρα αποκάλυψε ότι είναι περήφανη για τον άντρα της, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλός στο να κατασκευάζει πράγματα και δεν ασχολείται καν με τις οδηγίες».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share