Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ελπίδα μέχρι τέλους: Μπέμπα που έδινε μάχη με τη λευχαιμία από τριών εβδομάδων έγινε επιτέλους καλά!

Μετά από πολλές δυσκολίες, η μικρούλα βγήκε νικήτρια!

8 Δεκεμβρίου 2023 15:02
Ελπίδα μέχρι τέλους: Μπέμπα που έδινε μάχη με τη λευχαιμία από τριών εβδομάδων έγινε επιτέλους καλά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Seeley Borges είναι μια μπέμπα 5 μηνών, όμως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήταν μόλις τριών εβδομάδων όταν διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Η ίδια έγινε επιτέλους καλά μετά από σκληρή μάχη, καθώς η ελπίδα της οικογένειάς της δεν έσβησε ποτέ και έφτασε μέχρι τέλους.

To κοριτσάκι από τη Χαβάη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιατλ, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία, ενώ παράλληλα μπήκε σε λίστα προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

μπέμπα λευχαιμία

Παιδικός καρκίνος: Το μικρό αγγελούδι έδωσε μάχη και νίκησε

Η μεταμόσχευση όμως έγινε με μερικώς συμβατό μόσχευμα χάρη στην μητέρα της Seeley, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ απόλυτα συμβατός δότης. Μετά την επέμβαση έπρεπε να περάσουν περίπου 6 εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να ελέγξουν αν όλα πήγαν καλά και αν ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί.

Στο διάστημα αυτό οι γονείς της μικρούλας παρέμειναν αισιόδοξοι και στο τέλος, δικαιώθηκαν αφού η μικρή μαχήτρια κέρδισε τη μάχη της με την λευχαιμία και το στοίχημα της ζωής.

«Θεέ μου κάνε το θαύμα σου»: Ο μικρός Λούκας παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία

Ο μικρός Λούκας Σταύρου παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία και έκανε χθες τη μεταμόσχευσή του. Όλοι προσεύχονται το μικρό αγγελούδι να τα καταφέρει και να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη και εύχονται ο Θεός να κάνει το θαύμα του.

Πιο συγκεκριμένα, την είδηση δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο πατέρας του κύριος Ανδρέας με τη σύζυγο του κυρία Γεωργία.

Δείτε με την ευκαιρία: «Τσακίζει» κόκαλα ο πατέρας του μικρού Λουκά: «Κλαίω και πονάω… ο καρκίνος επέστρεψε για 3η φορά»

«SOS. Καλημέρα. Σήμερα θα γίνει η μεταμόσχευση στο Λουκά μου. Σας παρακαλώ πολύ χρειαζόμαστε της προσευχές σας (Σήμερα και για 2 βδομάδες). Όλοι μαζί θα μας ακούσει ο Θεός. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε.

“Γιατί όλος αυτός ο πόνος στα μωρά. Καθημερινά μαθαίνουμε για περιπτώσεις η μία χειρότερη από την άλλη. Πόσο κρίμα. Πόσος πόνος. Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου και κράτα υγείες τα μωρά μας τα μωρά του κόσμου όλου”, έγραψε ο μπαμπάς του μικρού Λουκά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share