Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Θεέ μου κάνε το θαύμα σου»: Ο μικρός Λούκας παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία

«Γιατί όλος αυτός ο πόνος στα μωρά. Καθημερινά μαθαίνουμε για περιπτώσεις η μία χειρότερη από την άλλη. Πόσο κρίμα. Πόσος πόνος»

7 Δεκεμβρίου 2023 17:41
«Θεέ μου κάνε το θαύμα σου»: Ο μικρός Λούκας παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μικρός Λούκας Σταύρου παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία και έκανε χθες τη μεταμόσχευσή του. Όλοι προσεύχονται το μικρό αγγελούδι να τα καταφέρει και να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη και εύχονται ο Θεός να κάνει το θαύμα του.

Πιο συγκεκριμένα, την είδηση δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο πατέρας του κύριος Ανδρέας με τη σύζυγο του κυρία Γεωργία.

Δείτε με την ευκαιρία: «Τσακίζει» κόκαλα ο πατέρας του μικρού Λουκά: «Κλαίω και πονάω… ο καρκίνος επέστρεψε για 3η φορά»

«SOS. Καλημέρα. Σήμερα θα γίνει η μεταμόσχευση στο Λουκά μου. Σας παρακαλώ πολύ χρειαζόμαστε της προσευχές σας (Σήμερα και για 2 βδομάδες). Όλοι μαζί θα μας ακούσει ο Θεός. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε.

“Γιατί όλος αυτός ο πόνος στα μωρά. Καθημερινά μαθαίνουμε για περιπτώσεις η μία χειρότερη από την άλλη. Πόσο κρίμα. Πόσος πόνος. Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου και κράτα υγείες τα μωρά μας τα μωρά του κόσμου όλου”, έγραψε ο μπαμπάς του μικρού Λουκά.

Δώρο ζωής: Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και έδωσε ελπίδα σε 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας

Δώρο ζωής έκανε ο Μηνάς σε ένα 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας, καθώς έγινε δότης μυελού των οστών και έδωσε ελπίδα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μηνάς πρόσφερε τον μυελό των οστών του σε 6χρονο παιδάκι που πάσχει από μια σπάνια πάθηση λευχαιμίας.

«Θέλω να χρησιμοποιήσω την δύναμη των social media και να παροτρύνω τους διαδικτυακούς μου φίλους όπως δώσουν δείγμα και γίνουν δότες μυελού τον οστών γιατί πραγματικά μιλάμε για μεγάλη ΕΥΛΟΓΊΑ.. Επίσης μία προσευχή για το μικρό παιδάκι όπως όλα να πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share