Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Ηθοποιός είχε 10ετη αιμομικτή σχέση με τον πατέρας της και... έμεινε και έγκυος: «Ο μπαμπάς ήταν το κάτι άλλο! Είχα αυτή τη βαθιά ενστικτώδη λαχτάρα για σύνδεση» (photo-video)

«Τον περίμενα ξανά και ξανά. Προσπαθούσα συνεχώς να τραβήξω την προσοχή του»

6 Δεκεμβρίου 2023 09:54
Ηθοποιός είχε 10ετη αιμομικτή σχέση με τον πατέρας της και... έμεινε και έγκυος: «Ο μπαμπάς ήταν το κάτι άλλο! Είχα αυτή τη βαθιά ενστικτώδη λαχτάρα για σύνδεση» (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ηθοποιός Μακένζι Φίλιπς του «American Graffiti» μίλησε πρόσφατα για τη 10ετη αιμομεικτική σχέση που είχε με τον πατέρα της ενώ έμεινε και... έγκυος, τον μουσικό Τζον Φίλιπς, και τον λόγο που επέλεξε να τον συγχωρέσει. Ενώ, συγκινεί 40χρονη που κυοφόρησε το παιδί της αδελφής της που είχε κάνει 23 αποτυχημένες εξωσωματικές.

«Ο μπαμπάς ήταν το κάτι άλλο», δήλωσε η Φίλιπς κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με την αδελφή της Τσάινα Φίλιπς-Μπάλντουιν. «Και δέχομαι πολλή κριτική και πολύ τρολάρισμα στο διαδίκτυο, επειδή έχω τη συγχώρεση στην καρδιά μου. Συγχώρεση, γιατί η συγχώρεση είναι για μένα, όχι για τον άλλον. Και το να συγχωρώ δεν σημαίνει ότι συνυπογράφω ή συμφωνώ με αυτό για το οποίο τον συγχωρώ».

Η Φίλιπς – η οποία είχε ανοιχτεί για τη σχέση της με τον τραγουδιστή των «Mamas & the Papas» στα απομνημονεύματά της το 2009 – είπε ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν ήταν 19 ετών, όταν ο πατέρας της τη βίασε. Η σχέση τους διήρκεσε 10 χρόνια και έφτασε στο τέλος της όταν έμεινε έγκυος και δεν ήταν σίγουρη αν ο πατέρας της ήταν ο πατέρας του μωρού.

«Είναι πολύ, πολύ περίπλοκο», είπε στην αδελφή της σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο YouTube στις 29 Νοεμβρίου. «Και όμως, είμαι σε ηρεμία».

Ο πατέρας τους, συμφώνησαν οι αδελφές (η μητέρα της Μακένζι είναι η Σούζαν Άνταμς, ενώ της Τσάινα η Μισέλ Φίλιπς) ήταν μια πολύπλοκη φιγούρα.

«Είχε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα», είπε η Τσάινα για τον πατέρα τους, ο οποίος πέθανε το 2001. «Προφανώς είναι ένας καταπληκτικός τραγουδοποιός και, ξέρετε, μου άρεσε το γέλιο του, αλλά υπήρχε και μια άλλη πλευρά του μπαμπά που ήταν, εννοώ, κάτι σαν τέρας».

Στην οποία η 64χρονη Μακένζι πρόσθεσε: «Πολύ, πολύ σκοτεινή, σκοτεινή πλευρά».

Η Τσάινα επανέλαβε αυτό που είπε η μεγαλύτερη αδελφή της. «Ήταν τόσο σκοτεινός και δεν ήξερες ποιον θα έβρισκες» και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ απρόβλεπτος».

Παρόλο που η Μακένζι (η οποία είναι πλέον νηφάλια) αποκάλυψε ότι έχασε επαφή με μεγάλο μέρος της οικογένειάς της αφού αποκάλυψε τη σχέση της, η Τσάινα έμεινε στο πλευρό της. «Θέλω να ξέρεις», είπε η Τσάινα στη Μακένζι «ότι όταν στάθηκα στο πλευρό σου, το εννοούσα με όλη μου την καρδιά, πραγματικά. Και σε πίστεψα και θέλω να ξέρεις ότι ήμουν περήφανη για σένα που το έβγαλες, παρόλο που ήταν επώδυνο για όλους».

Πίσω στο 2009, μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, η Μακένζι μίλησε με ειλικρίνεια για αυτό το κομμάτι της ζωής της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ. «Ήμουν ένα μικρό κορίτσι που είχε αυτόν τον εντυπωσιακό [πατέρα]», είπε τότε. «Λάτρευα τον πατέρα μου, τον περίμενα ξανά και ξανά. Προσπαθούσα συνεχώς να τραβήξω την προσοχή του και είχα αυτή τη βαθιά, ενστικτώδη λαχτάρα για σύνδεση». Μια λαχτάρα που, πρόσθεσε, διαστρεβλώθηκε όταν συνδυάστηκε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που χρησιμοποιούσε εκείνη την εποχή.

«Με την πάροδο του χρόνου», εξήγησε, «η αντίληψή σου για τα πράγματα όπως θα έπρεπε να είναι, για τον κόσμο όπως είναι, για τους κανόνες της κοινωνίας, στρεβλώνεται και διαστρεβλώνεται». «Φυσικά ήμουν αρκετά μεγάλη για να ξέρω καλύτερα, και σαφώς από τον τρόπο που μιλάω γι’ αυτό στο βιβλίο ήξερα καλύτερα», συνέχισε. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Συνέβη».

Αλλά τελικά η Μακένζι διέκοψε την αιμομεικτική σχέση με τον πατέρα της όταν έμεινε έγκυος. «Οι συνέπειες, η πραγματικότητα αυτού του γεγονότος, έκανα έκτρωση» είπε. «Και δεν τον άφησα ποτέ ξανά να με αγγίξει».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share