Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

29χρονη Ρωσίδα έκανε στομ@τικό σ@ξ με τη βία σε συνεπιβάτη της - «Πέρασα καλά. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά» (Video)

Της επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ρουβλίων για τη συμπεριφορά της και προσπάθησε να δωροδοκήσει το πλήρωμα για να μην συλληφθεί

29 Νοεμβρίου 2023 09:50
29χρονη Ρωσίδα έκανε στομ@τικό σ@ξ με τη βία σε συνεπιβάτη της - «Πέρασα καλά. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της Pobeda Airlines από την Αττάλεια στη Μόσχα, καθώς 29χρονη Ρωσίδα συνελήφθη αφού φέρεται να έκανε στομ@τικό σ@ξ με τη βία σε συνεπιβάτη της. Επίσης, άλλη έννοια στην... απογείωση, κάνοντάς την πολύ πιο πικάντικη έδωσε μια ξεδιάντροπη επιβάτισσα σε πτήση.

Η 29χρονη Βαλέρια, έκανε στομ@τικό σ@ξ σε άνδρα που καθόταν δίπλα της στη διάρκειας πέντε ωρών πτήση παρά το γεγονός ότι εκείνος προσπάθησε αρχικά να αντισταθεί. Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπολοίπων επιβατών και του πληρώματος, τα μέλη του οποίου δεν αντέδρασαν αλλά περίμεναν να τελειώσει η όλη διαδικασία.

Στην 29χρονη επιβλήθηκε, όπως είπε, πρόστιμο 500 ρουβλίων για τη συμπεριφορά της με την ίδια να προσπαθεί να δωροδοκήσει το πλήρωμα για να μην συλληφθεί. Σε βίντεο έχει καταγραφεί να δίνει ένα χαρτονόμισμα 100 δολαρίων σε ένα μέλος του πληρώματος όταν το Boeing 737-800 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βούκοβο με την αεροσυνοδό να ρίχνει τα χρήματα στα σκουπίδια και την Βαλέρια να αδειάζει τον κάδο για να τα πάρει πίσω.

Όταν η Βαλέρια ολοκλήρωσε την πράξη της μέλη του πληρώματος την απομάκρυναν, αν και η ίδια φέρεται να αντιστάθηκε, και ενημέρωσαν τις αρχές με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν την 29χρονη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Η ίδια δήλωσε σε άλλη ρωσική ιστοσελίδα ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις της: «Όλα ήταν καλά. Πέρασα καλά. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share