Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Νικήτρια της ζωής: 7χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών κέρδισε ξανά το χαμόγελο της!

Η ιστορία του ανήλικου κοριτσιού έχει γίνει viral παγκοσμίως

28 Νοεμβρίου 2023 12:15
Νικήτρια της ζωής: 7χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών κέρδισε ξανά το χαμόγελο της!
Από Κυριάκος Μελλίδης

H 7χρονη Breya Ward είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής από πολύ νωρίς αφού ήταν μόλις 1.5 έτους όταν διαγνώσθηκε με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο που έπρεπε να αντιμετωπίσει. Σήμερα στα 7 της χρόνια και μετά από πολλές μάχες, νοσοκομεία και θεραπείες, είναι έτοιμη να ζήσει την παιδική της ηλικία.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ. Δεν έχω χρήματα»: "Κραυγή" Έλληνα καρκινοπαθή που ζει στο Λονδίνο σε διαμέρισμα με τοξική μούχλα - Δεν βρίσκει άλλο σπίτι για να «παρατείνει» τη ζωή του (Video)

Η ιστορία της Breya

7χρονη-κερδισε-τη-μαχη-με-τον-καρκινο
Η 7χρονη που κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο

Από τότε, η μικρούλα έδωσε μια δύσκολη μάχη την οποία, τελικά, κέρδισε και πλέον είναι έτοιμη να ζήσει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών.

Η οικογένειά της αλλά και η ευρύτερη κοινότητα, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει η μικρούλα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.Πριν από τρία χρόνια η Breya είχε βελτίωση, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόλις 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η γενναία Breya, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πριν λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ότι είναι επιτέλους μια χαρά! Νίκησε τον καρκίνο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τη ζωής της χωρίς ταλαιπωρίες.«Τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη γιατί το παιδί μου θα ζήσει πολύ και θα είναι χαρούμενο.

Αυτή η εμπειρία μας συγκλόνισε αλλά με έκανε και να ωριμάσω. Η Breya μου απέδειξε ότι κυριολεκτικά όλα είναι δυνατά όταν δεν το βάζεις κάτω – πιστεύω ότι η θετική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε ανάρρωση» ανέφερε η μητέρα της.«Έχει τώρα την κανονική ζωή ενός επτάχρονου και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσει όμορφα».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share