Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Βίντεο που καθηλώνει: Γέροντας του Αγίου Όρους σκαρφαλώνει σε βράχο πάνω στον γκρεμό για τη σημαία!

Μόνο θαυμασμός για την πίστη και την αποφασιστικότητά του!

28 Νοεμβρίου 2023 10:33
Βίντεο που καθηλώνει: Γέροντας του Αγίου Όρους σκαρφαλώνει σε βράχο πάνω στον γκρεμό για τη σημαία!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει την καθημερινή συνήθεια πια ενός Γέροντα του Αγίου Όρους, που σκαρφαλώνει σε βράχο ακριβώς πάνω στον γκρεμό για να υψώσει και να κατεβάσει τη σημαία!

Οι στιγμές καθηλώνουν και προκαλούν μόνο θαυμασμό και ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος και την αποφασιστικότητά του, δείγμα της μεγάλης πίστης που τον διακατέχει. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την καθηλωτική ιστορία της εικόνας "Παναγία Βηματάρισσα" και το θαύμα με την λαμπάδα που έκαιγε 70 χρόνια

Το Athensmagazine σας παρουσιάζει το απίστευτο βίντεο:

Αποκάλυψη 4 χρόνια μετά: Εμφανίστηκε ο Ιησούς στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Την ώρα που το κτίριο της Παναγίας των Παρισίων ακόμη φλεγόταν τον Απρίλιο του 2019, κάποιοι άρχισαν να δίνουν τη δική του ερμηνεία προσπαθώντας να εξηγήσουν τι συνέβη.

Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι (δόλιες και μη ) ερμηνείες πολλαπλασιάζονται με φρενήρεις ρυθμούς σε όλη τη γη, με τη βοήθεια – φυσικά – του διαδικτύου. Έτσι, μία γυναίκα από την Σκωτία με ανάρτησή της στο Facebook υποστήριξε πως διέκρινε σε φωτογραφία από τη φλεγόμενη εκκλησία, μία φιγούρα που κατά τη γνώμη της ήταν του Ιησού Χριστού.

«Μπορεί το μυαλό να μου παίζει παιχνίδια, αλλά παιδιά κοιτάξτε προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία. Τι βλέπετε;» σχολίασε η 38χρονη, σύμφωνα με τη DailyMail και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ζουμαρισμένη τη φωτογραφία της φλεγόμενης Παναγίας των Παρισίων, στην οποία είχε κυκλώσει το σημείο όπου έβλεπε τη φιγούρα.

Άλλοι χρήστες του διαδικτύου, υποτιθέμενοι “ειδικοί” στην ανάλυση εικόνων είδαν έναν άνθρωπο ντυμένο με κίτρινο γιλέκο να περπατάει στη φλεγόμενη στέγη του ναού… Δεν ήταν διαδηλωτής, ήταν μόνο ένας… πυροσβέστης. Άλλοι νόμισαν ότι είδαν, στην άλλη άκρη της στέγης, κάποιον να παρατηρεί αποσβολωμένος τις φλόγες: ήταν πράγματι ακίνητος, γιατί δεν ήταν παρά ένα… άγαλμα.

«Βλέπω μια ψηλή, μαυροφορεμένη γυναίκα, να μου δείχνει ένα φωτεινό Μοναστήρι...» - Ανατριχίλα από το "θαύμα" της Παναγίας Πορταΐτισσας

Ανατριχίλα προκαλεί η σπαρακτική περιγραφή γυναίκας για το "θαύμα" της Παναγίας Πορταΐτισσας. Η κ. Ξ.Μ., κάτοικος Περάματος Πειραιά, γράφει: «Είμαι παντρεμένη και έχω τρεις κόρες και οχτώ εγγόνια. Έπειτα από μια μακροχρόνια αρρώστια, ένιωθα χαμένη και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Προσευχόμουν στην Παναγία κάθε μέρα, ζητώντας τη βοήθειά Της.

Ένα βράδυ, ενώ κοιμόμουν, ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν στην Αλεξανδρούπολη, με μία από τις εγγονές μου. Όλα σκοτείνιασαν και τρέμοντας αναρωτιόμουν που να πάω. Βλέπω μια ψηλή, μαυροφορεμένη γυναίκα, να μου δείχνει ένα φωτεινό Μοναστήρι, πάνω σε ένα ύψωμα, και να μου λέει: «Πήγαινε, παιδί μου, να ξαποστάσεις εκεί! Όχι μέσα στο Σουφλί, δίπλα».

Όταν ξύπνησα, φίλησα την Εικόνα της Παναγίας που έχω στο σπίτι μου. Είδα ότι στο πίσω μέρος έγραφε: «Παναγία Πορταΐτισσα». Δεν είχα προσέξει ποτέ πως η Εικόνα αυτή είναι η συγκεκριμένη Παναγία.

Ρώτησα γνωστούς μου· δεν ήξεραν να μου πουν για κάποιο Μοναστήρι κοντά στο Σουφλί. Τότε, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου ναταξιδέψουμε μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Εκεί ρωτήσαμε και μας είπαν ότι το Μοναστήρι είναι στο χωριό της Κορνοφωλιάς. Ήρθαμε·το Μοναστήρι ήταν ίδιο με αυτό του ονείρου μου. Προσκυνήσαμε την Εικόνα της Παναγίας. Είδα ότι η Εικόνα που έχω στο σπίτι μουείναι η Εικόνα του Μοναστηριού.

Έχουμε έρθει δυο φορές στη Χάρη Της. Από τότε, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Σάς έγραψα, επειδή ήθελα να σας μεταβιβάσω και τη δική μου εμπειρία».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share