Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Σάλος σε πτήση: «Να πάτε στο δι@#λ@! Πρέπει να πάω να κατουρήσω» - Γυναίκα κατέβασε το παντελόνι και χρησιμοποίησε τον διάδρομο για... τουαλέτα

«Δεν δίνω δεκάρα»

23 Νοεμβρίου 2023 12:52
Σάλος σε πτήση: «Να πάτε στο δι@#λ@! Πρέπει να πάω να κατουρήσω» - Γυναίκα κατέβασε το παντελόνι και χρησιμοποίησε τον διάδρομο για... τουαλέτα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γυναίκα επιβάτης είχε την ευγένεια να πει, "Συγγνώμη σε όλους" προτού εμφανιστεί να κατεβάζει το παντελόνι της και να κάνει την ανάγκη της στο διάδρομο σε πτήση από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο Facebook από την Julie Voshell Hartman.

Η γυναίκα προφανώς ήθελε να ανακουφιστεί στον διάδρομο αφού μια αεροσυνοδός της είπε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εκείνη τη στιγμή, ανέφερε το βίντεο. Επίσης, χάος επικράτησε σε πτήση της Frontier Airlines όταν μια γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά και βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να φωνάζει.

«Να πάτε στο δι@#λ@! Πρέπει να πάω να κατουρήσω»

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κατάσταση έγινε άσχημη όταν οι γύρω επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν, αναγκάζοντας τη γυναίκα να φωνάξει, «Δεν δίνω δεκάρα», «Να πάτε στο @@@@» και «Πρέπει να πάω να κατουρήσω τώρα!»

Υπέκυψε στην πίεση και τις φωνές, ωστόσο, και φόρεσε ξανά το παντελόνι της πριν συνεχίσει να επιμένει να την αφήσει η αεροσυνοδός να μπει στο μπάνιο του αεροπλάνου.

Κάποια στιγμή, το άτομο πίσω από την κάμερα που καταγράφει τον καβγά μπορεί να ακουστεί να λέει “Αυτό το φτωχό αγόρι δίπλα μας τι βλέπουν τα μάτια του” – φαινομενικά αναφερόμενος στο νεαρό αγόρι απέναντι από το διάδρομο στο οποίο δόθηκε μια γραφική άποψη της ημίγυμνης γυναίκας.

«Ο Μάθιου Χάρτμαν και εγώ είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία πετώντας σπίτι από τη Φλόριντα σήμερα το απόγευμα», έγραψε ο Βόσελ Χάρτμαν στο Facebook για τις γελοιότητες της γυναίκας.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share