Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

«212 ημέρες, 7 μήνες, 6 κύκλοι χημειοθεραπειών, 20 ακτινοθεραπείες, 100+ ενέσεις...» - Σπαρακτική εξομολόγηση 25χρονης που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια (photo)

Μια συγκινητική ιστορία από την Κύπρο

22 Νοεμβρίου 2023 07:48
«212 ημέρες, 7 μήνες, 6 κύκλοι χημειοθεραπειών, 20 ακτινοθεραπείες, 100+ ενέσεις...» - Σπαρακτική εξομολόγηση 25χρονης που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια συγκινητική ιστορία από την Κύπρο δείχνει ότι η θέληση και το πείσμα για τη ζωή μπορούν να κάνουν θαύματα. Η 25χρονη Άντρη από τη Λάρνακα, τους τελευταίους 7 μήνες πάλευε με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Ο δρόμος μακρύς, όμως η θέληση για ζωή, το πείσμα και τα όνειρα της την κράτησαν δυνατή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της, η οικογένεια της, που από την πρώτη στιγμή την στήριξαν.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου του 2020, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Επίσης, ο μικρός Γιώργος δεν παραιτήθηκε ποτέ και βγήκε νικητής μετά από 3 χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο.

«212 ημέρες, 7 μήνες, 6 κύκλοι χημειοθεραπειών, 20 ακτινοθεραπείες, 100+ ενέσεις...»

«Χρειάστηκα να μεταβώ στις πρώτες βοήθειες γιατί δεν ένιωθα καλά. Είχα πυρετό, δύσπνοια και έκανα εμετούς. Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν κορονοϊός, γιατί τα συμπτώματα ήταν κοινά. Μετά από αρκετές εξετάσεις, ακτινογραφίες, αναλύσεις και καρδιογραφήματα αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν κορονοϊός».

«Μετέπειτα υποβλήθηκα σε αξονικό όπου οι γιατροί αντιλήφθηκαν κάτι που τους ανησύχησε».

«Μεταφέρθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μετά τη βιοψία, διαγνώστηκαν με μια μορφή καρκίνου που ονομάζεται non-hodgkins lymphoma. Αμέσως άρχισα χημειοθεραπεία. Η πρώτη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020. Η θεραπεία μου ήταν 6 κύκλοι από χημειοθεραπείες και 20 από ακτινοθεραπείες».

Η Άντρη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιραζόταν τα όσα περνούσε, δίνοντας δύναμη και σε άλλους που περνούσαν τα ίδια να συνεχίζουν να πολεμούν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “SigmaLive” , η Άντρη Χαλλουμά ανέφερε τα εξής: «Ήθελα να δώσω δύναμη σε αυτά τα άτομα που περνούσαν το ίδιο γιατί κάπως έτσι βρήκα και εγώ τη δύναμη στην αρχή».

Σπαρακτική εξομολόγηση 25χρονης που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share