Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

46χρονος εκατομμυριούχος δίνει το αίμα του στον 70χρονο πατέρα του για να τον κάνει... νεότερο - «Η ταχύτητα γήρανσης του επιβραδύνθηκε κατά 25 χρόνια» (photo)

«Παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα πόσο καιρό θα παραμείνει η μειωμένη ταχύτητα γήρανσης του μπαμπά μου. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει έξι μήνες»

20 Νοεμβρίου 2023 19:46
46χρονος εκατομμυριούχος δίνει το αίμα του στον 70χρονο πατέρα του για να τον κάνει... νεότερο - «Η ταχύτητα γήρανσης του επιβραδύνθηκε κατά 25 χρόνια» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

O 46χρονος εκατομμυριούχος, Bryan Johnson δίνει το αίμα του στον 70χρονο πατέρα του για να τον κάνει... νεότερο και κάνοντας τρελές δίαιτες με δεκάδες χάπια την ημέρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο εκατομμυριούχος ισχυρίζεται πως ο πατέρας του έχει μειώσει κατά 25 χρόνια τον ρυθμό γύρανσής του, από τότε που έλαβε 33,8 ml από το «σούπερ αίμα» του -όπως το χαρακτηρίζει- μέσω μεταγγίσεων.

«Η ταχύτητα γήρανσης του επιβραδύνθηκε κατά 25 χρόνια»

«Η ταχύτητα γήρανσης του πατέρα μου επιβραδύνθηκε κατά 25 χρόνια μετά τη λήψη ενός λίτρου από το πλάσμα μου», είπε ο Bryan Johnson και έγραψε στο Twitter: «Το σούπερ αίμα μου μείωσε την ηλικία του μπαμπά μου κατά 25 χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Της έριξε οξύ ο μπαμπάς της όταν ήταν 2 χρονών - Επέζησε, έγινε μοντέλο και αποτελεί έμπνευση για όλους μας!

Σημείωσε πως έχει δώσει αίμα μονάχα στον πατέρα του και ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνεται αυτό, καθώς δεν είναι ακόμα επαληθευμένο ότι αυτός ο τρόπος ελαττώνει την γήρανση.

«Παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα πόσο καιρό θα παραμείνει η μειωμένη ταχύτητα γήρανσης του μπαμπά μου. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει έξι μήνες», είπε ο εκατομμυριούχο.

Δάκρυσαν όλοι στο γάμο: Ο χορός της νύφης με τον πατέρα της και η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν (Video)

Χαραγμένος στη μνήμη όλων των προσκεκλημένων έμεινε ένας γάμος και συγκεκριμένα η συγκινητική στιγμή που η νύφη χορεύει με τον πατέρα της και από πίσω παίζει ένα βίντεο κάνοντας μίας αναδρομή στο παρελθόν.

Σε αυτό βλέπουμε τη νύφη με τον μπαμπά της να χορεύουν στην δεξίωση. Όμως δεν είναι ένας απλός χορός, αλλά μία συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν. Την ώρα του χορού παίζει παράλληλα ένα παλιό τους βίντεο που δείχνει την νύφη σε παιδική ηλικία, στην αγκαλιά του μπαμπά της να χορεύουν ακριβώς το ίδιο τραγούδι.

«Η πιο γλυκιά ανάμνηση»

Το βίντεο από την παιδική ηλικία της νύφης, είχε τραβηχτεί στις 9 Μαρτίου του 1993 και το τραγούδι που ντύνει και τις δύο αυτές παραμυθένιες στιγμές είναι το «Beauty and the Beast» από την ταινία της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Παράλληλα, ακόμη ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδίκτυου με μία νύφη να χορεύει με τον υπερήλικα παππού της στη δεξίωση του γάμου της

Στη λεζάντα του βίντεο η νύφη γράφει: «Η πιο γλυκιά ανάμνηση. Αυτός ήταν ο χορός πατέρα και κόρης στον γάμο μου». Όπως ήταν λογικό η ιδιαίτερη αυτή στιγμή έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και likes.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share