Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ευχάριστα νέα: Ορφανό γαϊδουράκι πλέον παίζει, τρέχει και πίνει γάλα χαρούμενο στην Γαϊδουροχώρα Κορωπίου - Το βίντεο που έχει γίνει viral

Το ζωάκι που βρήκε επιτέλους την αγκαλιά μιας φιλόζωης οικογένειας

23 Οκτωβρίου 2023 15:19
Ευχάριστα νέα: Ορφανό γαϊδουράκι πλέον παίζει, τρέχει και πίνει γάλα χαρούμενο στην Γαϊδουροχώρα Κορωπίου - Το βίντεο που έχει γίνει viral
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το κοινό της περιοχής της Κορωπίου στην Αττική, βρέθηκε αντιμέτωπο με μια συγκινητική ιστορία που αναδεικνύει το ανθρώπινο ενδιαφέρον και αγάπη για τα ζώα. Ένα μικρό γαϊδουράκι βρέθηκε ορφανό στην περιοχή και αμέσως έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους που αμέσως επιδόθηκαν στη φροντίδα του.

Το μικρό ζωάκι, που πλέον έχει βρει την αγκαλιά μιας φιλόζωης οικογένειας, πίνει γάλα, τρέχει και παίζει ανέμελο, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους όσους τον συναντούν. Αυτή η συγκινητική ιστορία είναι μια υπενθύμιση ότι η αγάπη και φροντίδα για τα ζώα είναι κάτι που ενώνει τους ανθρώπους και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ανθρώπινοι.

Ευχάριστα νέα για το ορφανό γαϊδουράκι

Ολοένα και πιο ζωηρό γίνεται το μωρό γαϊδουράκι που βρέθηκε μόνο του στο Κορωπί Αττικής στις 24 Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της «Γαϊδουροχώρας» που είναι το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι, φροντίζουν το μωρό στις εγκαταστάσεις του και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην καταλαβαίνει ότι είναι μόνο και ορφανό αλλά αντίθετα να χαίρεται, να κοινωνικοποιείται και να περνά ευχάριστες στιγμές όσο σιγά σιγά μεγαλώνει.

Δείτε το βίντεο με το χαρούμενο γαϊδουράκι

Πηγή: petkeepers.gr

Σκύλος παραπονιέται επειδή δεν ξυπνάει κανείς νωρίς - Το πιο ξεκαρδιστικό βίντεο γίνεται viral παγκοσμίως!

Ο Ποτέιτο (σ.σ. Πατάτα) είναι ένας σκύλος που φαίνεται ότι του αρέσει να ξυπνάει πρωί. Ωστόσο η οικογένεια του προτιμάει να μένει μέχρι αργά το πρωί στο κρεβάτι και αυτό φαίνεται ότι κάνει έξαλλο τον σκύλο.

Σε ένα βίντεο στο TikTok η ιδιοκτήτρια του έγραψε: «Ο Ποτέιτο έχει ένα επικό πρωινό ξέσπασμα στις 7 το πρωί», αναφέρει το κείμενο στο βίντεο. Ο σκύλος είναι εμφανώς απογοητευμένος, πέφτει στο κρεβάτι, κλωτσάει και βγάζει αστείους θορύβους με την ελπίδα ότι η οικογένεια θα ξυπνήσει. Όταν πήρε απόφαση ότι οι προσπάθειες του δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα αποφάσισε να ξαπλώσει στην άλλη πλευρά του κρεβατιού.

Δείτε επίσης: Σπαρακτινό βίντεο: Σκύλος με ναρκοληψία προσπαθεί να απολαύσει το «κέρασμα» για τα γενέθλιά του (Video)

Θα σας κλέψει την καρδιά: Αξιολάτρευτο Κουτάβι με σημάδι καρδιάς στη μύτη γίνεται viral

Ένα νεογέννητο κουτάβι Δαλματίας έγινε viral στα social media για την γλυκύτητα και την εμφάνισή του, ειδικά για την ιδιαίτερη μυτούλα του.

Πώς τον βρήκε η νέα του μαμά;

Η ιδιοκτήτριά του, η 26χρονη Λέξι Σμιθ, περιγράφει τον Γουίλεϊ ως «24 κιλά πεινασμένου, πονηρού, αδέξιου, χαριτωμένου, περίεργου, άγριου, ανόητου και τρελής αγάπης». «Όσες φωτογραφίες και να βγάλω του Γουίλεϊ ποτέ δεν θα μπορέσω να αποτυπώσω το τι σημαίνει για μένα, είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Ο Γουίλεϊ βρέθηκε στον δρόμο της Σμιθ, που ζει στο Κολοράντο της Οκλαχόμα, πριν από έναν χρόνο περίπου, την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά μπορεί να τον κάνουν να ξεχωρίζει, ωστόσο δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον επέλεξε.

«Η μητέρα του είχε 11 κουτάβια, εκ των οποίων τα 8 ήταν αρσενικά, οπότε ήταν δύσκολη η επιλογή για μένα. Η καρδιά στη μύτη του υπήρχε, αλλά δεν πίστευα ότι μπορεί να έμενε διότι τα στίγματα στα σκυλιά Δαλματίας αλλάζουν όσο μεγαλώνουν. Τον επέλεξα επειδή ο κτηνίατρος μου είπε ότι το μόνο που έκανε ήταν να κοιμάται, να κουλουριάζεται και να τρώει, επομένως είχαμε πολλά κοινά».

Η Σμιθ λέει ότι μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες είναι η πεζοπορία. «Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε στο Κολοράντο και έχουμε τα ομορφότερα μέρη για να παίξουμε και να εξερευνήσουμε. Λατρεύει την πεζοπορία ή να πηγαίνει σε ένα από τα πολλά τεράστια πάρκα ζώων. Απολαμβάνει επίσης την βόλτα με το αυτοκίνητο και θέλει να κοιτάζει έξω από το μπροστινό παράθυρο. Αλλά όταν νυστάζει, πραγματικά λατρεύει να κουρνιάζει σε μια γωνία».

Τις υπόλοιπες ώρες, ο Γουίλεϊ είναι αρκετά πεισματάρης (ένα κοινό χαρακτηριστικό των σκυλιών Δαλματίας). «Μπορεί να εξοργίζεται όταν δεν γίνεται το δικό του, αλλά πρέπει να είμαι δημιουργικοί στην εξεύρεση λύσεων. Από την άλλη είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Γουίλεϊ. Έχει την καλύτερη καρδιά του κόσμου, και δεν μιλάω για την μύτη του» λέει η Σμιθ.

«Λατρεύει τον καθένα που συναντά και είναι πάντα τόσο ενθουσιασμένος όταν κάνει νέους φίλους».

Δείτε τις φωτογραφίες του

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share