Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Λυγίζουν» και οι σκληροί: 5χρονο αγοράκι καλεί την Αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο (video)

«Θέλω απλά να μου δώσει μια αγκαλιά»

18 Οκτωβρίου 2023 13:59
«Λυγίζουν» και οι σκληροί: 5χρονο αγοράκι καλεί την Αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Δεν βγαίνουν λόγια, δεν βγαίνουν λέξεις... Δεν γίνεται να μην λυγίσεις βλέποντας και διαβάζοντας αυτή την ιστορία. Τι να πεις σε ένα μικρό παιδί που θέλει και αναζητά να βρει την μαμά του.

Δείτε επίσης: Ας είμαστε λίγο άνθρωποι: Η μικρή Ζωή θέλει να νικήσει τη λευχαιμία και ζητάει τη βοήθειά μας

Η υπόθεση της ταινίας μικρού μήκους

«Μείνε εδώ με τον αδερφό σου και να με περιμένετε», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε ο 5χρονος Jerry από τη μητέρα του. Και την περίμενε. Εκείνη όμως δεν γύρισε… Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, αυτή η μικρού μήκους ταινία της Kingston Technology έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κοινοποιήθηκε εκατομμύρια φορές.

Παρότι μετρά αρκετούς μήνες κυκλοφορίας, κάποιες μέρες πριν έκανε και πάλι έντονη την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των ημερών και… γέμισε με δάκρυα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. Η υπόθεση θέλει τον μικρό Jerry να καλεί το 911 ζητώντας βοήθεια να βρει τη μαμά του που βρίσκεται πλέον στον Παράδεισο. «Θέλω απλά να μου δώσει μια αγκαλιά», αναφέρει. Και η συνέχεια είναι ανεπανάληπτη...

Ο Jerry χάρη στον αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν στην άλλη γραμμή θα κατάφερνε μετά από λίγο να βρει τη μαμά του. Με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο, ωστόσο. Με φόντο τη μοναδική σχέση μητέρας και παιδιού, η παρούσα ταινία κατόρθωσε να καταρρακώσει όλους όσους πάτησαν το play. Εντούτοις, κανείς δεν κατάφερε ούτε να τη δει μόνο μία φορά, ούτε να την ξεχάσει εύκολα...

«Το παιδί μου θα ζήσει» - Κέρδισε το στοίχημα της ζωής η 7χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών μωρό

Ένα 7χρονο κοριτσάκι που πάλευε γενναία με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι χαμογελά ξανά και κέρδισε τη μεγαλύτερη μάχη του!

Η ζωή της μικρής

Η ζωή της μικρής Breya Ward, η οποία σήμερα είναι 7 ετών ξεκίνησε με αμέτρητες δυσκολίες. Σε ηλικία μόλις 18 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4 και από τότε η μικρούλα ξεκίνησε ένα πολύ δύσκολο και επίπονο ταξίδι. Ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια κέρδισε το στοίχημα της ζωής και είναι έτοιμη να ζήσει σαν ένα κανονικό παιδί.

Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών. Η οικογένειά της αλλά και η ευρύτερη κοινότητα, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει η μικρούλα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Πριν από τρία χρόνια η Breya είχε βελτίωση, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόλις 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η γενναία Breya, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πριν λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ότι είναι επιτέλους μια χαρά! Νίκησε τον καρκίνο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τη ζωής της χωρίς ταλαιπωρίες.

«Τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη γιατί το παιδί μου θα ζήσει πολύ και θα είναι χαρούμενο. Αυτή η εμπειρία μας συγκλόνισε αλλά με έκανε και να ωριμάσω. Η Breya μου απέδειξε ότι κυριολεκτικά όλα είναι δυνατά όταν δεν το βάζεις κάτω – πιστεύω ότι η θετική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε ανάρρωση» ανέφερε η μητέρα της.

«Έχει τώρα την κανονική ζωή ενός επτάχρονου και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσει όμορφα».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share