Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Τους «λύγισε» όλους με 9 λέξεις: Το σκίτσο «γροθιά στο στομάχι» του Αρκά για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή

«Παρακαλούμε τους φανατικούς και των δυο πλευρών να φύγουν μόνοι τους απ’ τη σελίδα»

14 Οκτωβρίου 2023 10:00
Τους «λύγισε» όλους με 9 λέξεις: Το σκίτσο «γροθιά στο στομάχι» του Αρκά για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μόνο 9 λέξεις ο Αρκάς κατάφερε να του «λυγίσει» όλους για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ένα σκίτσο του «γροθιά στο στομάχι» ήταν αρκετό.

Στο νέο του σκίτσο προσπαθεί να δείξει την φρίκη του πολέμου, όπου κανένας δεν έχει δίκιο, εκτός από τα παιδιά που βρίσκονται μεταξύ των πυρών κι από τις δύο πλευρές.

«Παρακαλούμε τους φανατικούς και των δυο πλευρών να φύγουν μόνοι τους απ’ τη σελίδα ή τουλάχιστον να μην σχολιάζουν. Θα μας απαλλάξουν απ’ τον κόπο να τους μπλοκάρουμε», έγραψαν στο Facebook οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του Αρκά στο Facebook.

«Στον πόλεμο κανείς δεν έχει δίκιο. Μόνο τα παιδιά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σοκαριστικό βίντεο από παρέα νεαρών που επιβίωσε στο φεστιβάλ της φρίκης - Σταματημένα αυτοκίνητα και γύρω τους ανθρώπινες σοροί (video)

Πόλεμος στο Ισραήλ; Σοκαριστικά είναι τα γεγονόταν που έχουν καταγράψει δημοσιογραφικές κάμερες και μη απαθανατίζοντας στο απόγειό της την φρίκη του πολέμου. Με την ευκαιρία, δείτε τα σπαρακτικά λόγια 7χρονου αγοριού που έχασε τους δικούς του από επιδρομή ισραηλινών αεροσκαφών.

Σε βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, έχουν καταγραφεί οι στιγμές αγωνίας που έζησε μία παρέα, που κατάφερε να διαφύγει από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ στο Ισραήλ.

Καταφέρνουν να φτάσουν δρόμο του κεντρικού δικτύου για να διαπιστώσουν ότι εκεί είναι ακόμα πιο επικίνδυνα.

Έχουν μόλις δει ένα αυτοκίνητο όπου μέσα είναι ένας νεκρός άνδρας. Λίγο αργότερα, θα βρεθούν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Αυτοκίνητα σταματημένα στην άκρη του δρόμου και μπροστά και πίσω από αυτά σοροί ανθρώπων.

Οι άνδρες της Χαμάς σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους…

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share