Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Θέλω απλά μια μαμά να με αγαπάει»: 13χρονο αγόρι συγκινεί όλο το διαδίκτυο περιμένει 10 χρόνια για να υιοθετηθεί

Ραγίζει καρδιές

5 Οκτωβρίου 2023 16:40
«Θέλω απλά μια μαμά να με αγαπάει»: 13χρονο αγόρι συγκινεί όλο το διαδίκτυο περιμένει 10 χρόνια για να υιοθετηθεί
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δεν γίνεται να ακούσεις ή να διαβάσεις τα λόγια του 13χρονου Τιμ και να μην νιώσεις τα δάκρυα να τρέχουν ποτάμι από τα μάτια σου.

Ο 13χρονος Τιμ έχει μεγαλώσει σε κέντρο αναδοχής παιδιών και όπως δηλώνει με θλίψη στα μάτια εδώ και 10 χρόνια ψάχνει μία μανούλα.

Όσοι είχαμε την τύχη να γεννηθούμε σε μια αγαπημένη οικογένεια, συχνά θεωρούμε δεδομένους τους γονείς μας που μας φρόντισαν και μας μεγάλωσαν. Η ιστορία αυτού του νεαρού αγοριού, όμως, μάς υπενθυμίζει ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί.

Ζητάει μια μαμά να τον υιοθετήσει

Όταν ο Τιμ ήταν μόλις τριών ετών μπήκε στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Από τότε πέρασαν 10 χρόνια και ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει. Μιλώντας σε μια την τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε την επιθυμία του να βρει την παντοτινή του οικογένεια, ενώ συγκίνησε το κοινό, όταν είπε στον παρουσιαστή ότι θέλει να είναι γιος κάποιου.

Όπως είπε, έχει περάσει από διάφορες ανάδοχες οικογένειες, αλλά καμιά δεν σκέφτηκε να τον κρατήσει. Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι πολύ φρόνιμος και ότι δεν σκοπεύει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην μελλοντική του οικογένεια.

Όταν τον ρώτησαν για το πώς φαντάζεται την ιδανική οικογένεια, ο ευγενέστατος έφηβος είπε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι απλώς μια οικογένεια που να τον αγαπάει και να μην αποφασίσει μια μέρα ότι δεν τον θέλει πια. Θέλει μια παντοτινή οικογένεια και ένα μέρος να αποκαλεί σπίτι του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share