Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κασσελάκης έγινε τραγούδι: «Στέφανε, μπορεί να ταξιδέψουμε μαζί, πάνω απ’ τη μιζέρια τους...» - Αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση (Video)

«Αφορμή στάθηκε η μονολιθική, μονοδιάστατη και εξόφθαλμη προπαγάνδα κατά του Στέφανου...» - Όσα είπε ο Πατρινός δημιουργός του τραγουδιού Κώστας Εφέπουλος

4 Οκτωβρίου 2023 19:32
Ο Κασσελάκης έγινε τραγούδι: «Στέφανε, μπορεί να ταξιδέψουμε μαζί, πάνω απ’ τη μιζέρια τους...» - Αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πολιτικό πρόσωπο των ημερών, ο Στέφανος Κασσελάκης, έγινε πλέον και τραγούδι! Ένας πατρινός καλλιτέχνης έγραψε και τραγούδησε μια σύνθεση αφιερωμένη στον Στέφανο Κασσελάκη, που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση! Παράλληλα, "έσπασε" τη σιωπή της για πρώτη φορά η πρώην του Στέφανου Κασσελάκη, προχωρώντας σε μία αποκάλυψε "βόμβα".

Πρόκειται για τον ερμηνευτή και συνθέτη του συγκροτήματος «Zante Dilemma», Κώστα Εφέπουλο, ο οποίος μιλάει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την πρωτότυπη πρωτοβουλία του και παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι του στο pelop.gr!

«Στέφανε» είναι ο εύγλωττος τίτλος του τραγουδιού του, που υπογράφεται από το ελληνικό συγκρότημα με τις διεθνείς συνεργασίες και αποτελεί έναν ύμνο για τον πολιτικό αγώνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μια ασπίδα απέναντι στις αλλεπάλληλες επιθέσεις και κριτικές που δέχεται από φίλους και εχθρούς!

«Αφορμή στάθηκε η μονολιθική, μονοδιάστατη και εξόφθαλμη προπαγάνδα κατά του Στέφανου...»

Ο Κώστας Εφέπουλος εξήγησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τους λόγους που τον οδήγησαν στη δημιουργία του τραγουδιού του:

«Αφορμή στάθηκε η μονολιθική, μονοδιάστατη και εξόφθαλμη προπαγάνδα κατά του Στέφανου, που έφτανε τα σύνορα της δολοφονίας του χαρακτήρα του. Το σχέδιο πολιτικής αποδόμησης και αποστέωσης του Στέφανου που είχε στηθεί από τα καθοδηγούμενα και τηλεκατευθυνόμενα αθηναϊκά ΜΜΕ του συστήματος, μας γύρισαν σε άλλες μαύρες εποχές της ελληνικής ιστορίας και μας παρέπεμψαν σε απολυταρχικά καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας.Ολα αυτά έδωσαν το ερέθισμα στην έμπνευσή μου και υπαγόρευσαν στη συνείδησή μου να αρθρώσω ένα στεντόρειο μουσικό λόγο, ο οποίος έρχεται να στηλιτεύσει και να καταγγείλει τα ΄΄παπαγαλάκια΄΄ του συστήματος».

Οι στίχοι του τραγουδιού «ΣΤΕΦΑΝΕ»

Δεν τη βρίσκεις την άκρη
Σε έχουν ξεχάσει φίλοι κι εχθροί
Μια χαμένη γιορτή
Πριν καταλάβεις, σου γυρίζουν την πλάτη
Και στέκεσαι μόνος πάνω στη γη
Κι όταν ανοίγω την οθόνη
Ξεσπάει πάνω σου το μαύρο με οργή

Στέφανε, μπορεί να ταξιδέψουμε μαζί
Πάνω απ’ τη μιζέρια τους που διώχνει τα πουλιά
Πάνω από καμένη γη και βάλτους στην ψυχή
Πάνω από εκείνα που τρομάζουν τα παιδιά

Σε μια εξορία στην άκρη της πόλης
Η μέρα μικραίνει και μένει η οργή
Κι εκείνα που αγάπησες θαμμένα στη σκόνη
στο τέλος του ονείρου έχουν χαθεί
Κι όταν ανοίγω την οθόνη
ξεσπάει πάνω σου το μαύρο με οργή.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share