Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Λαρισαίος παίζει μπουζούκι στον χιονιά με συντροφιά... μια αρκούδα! (video)

Το σκηνικό που έχει γίνει viral παγκοσμίως

29 Σεπτεμβρίου 2023 14:04
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Λαρισαίος παίζει μπουζούκι στον χιονιά με συντροφιά... μια αρκούδα! (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Με το μπουζούκι του και μια... αρκούδα μέσα στον χιονιά: Σε χειμωνιάτικο κλίμα ο Έλληνας που ζει στη Ρωσία. Το βίντεο κάνει το γύρο του Διαδικτύου και γίνεται viral!

Με την ευκαιρία, δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με αρκούδα που μπαίνει σε τζακούζι σπιτιού.

Το περιστατικό

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσιούρα, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο παίζει μπουζούκι μέσα στο χιόνι, έχοντας δίπλα του μια αρκούδα να τον γλείφει.

«Μην παίζετε με την ρωσική αρκούδα… παίζω εγώ.. Συρτάκι. Από Ρωσία με αγάπη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Κατσιούρας. «Δεν με αφήνει να παίξω μια πενιά όμως…», λέει στο βίντεο την ώρα που η χαριτωμένη αρκούδα του γλείφει το χέρι.

Η ανάρτησή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς απεικονίζεται σε βίντεο, σε χιονισμένο τοπίο να παίζει συρτάκι με το μπουζούκι του και μια μεγάλη αρκούδα να κάθεται δίπλα του… γλείφοντάς του το χέρι αρχικά και έπειτα απολαμβάνει τις πενιές τρώγοντας ήσυχα ήσυχα το «γεύμα» της. Ο Έλληνας μουσικός εργάζεται στη Μόσχα από το 2019 σε ελληνικό εστιατόριο.

Δείτε το βίντεο

Ήρθε λίγο... πεινασμένη: Αρκούδα ανέβηκε στο τραπέζι οικογένειας και άρχισε να τρώει το φαγητό τους (video)

Ένα πικνίκ διακόπηκε όταν μια πεινασμένη μαύρη αρκούδα πλησίασε μια παρέα, ανέβηκε στο τραπέζι τους και έφαγε το φαγητό τους στο οικολογικό πάρκο Chipinque του Μεξικού στην πολιτεία Nuevo León. Τα πλάνα δείχνουν το ζώο να καταβροχθίζει enchiladas και tacos λίγα εκατοστά μακριά από αρκετούς ανθρώπους που κάθονται παγωμένοι στη θέση τους.

Κάποια στιγμή η αρκούδα φέρνει το κεφάλι της σε απόσταση αναπνοής από μια γυναίκα που καλύπτει το πρόσωπο ενός παιδιού. Αφού τρώει, κινείται κατά μήκος του τραπεζιού του πικνίκ πριν πηδήξει κάτω.

Το εντυπωσιακό βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Η ιστοσελίδα του πάρκου προειδοποιεί τους επισκέπτες ότι οι συναντήσεις με μαύρες αρκούδες έχουν αυξηθεί στη μητροπολιτική περιοχή του Μοντερέι και έχουν παρατηρηθεί να περιφέρονται σε πάρκα, γειτονιές και δρόμους κοντά στα βουνά αυξάνοντας τον κίνδυνο για τους ανθρώπους και τις αρκούδες, σύμφωνα με το BBC.

Το πάρκο έχει επίσης στο διαδίκτυο έναν κατάλογο με συστάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κάποιος σε περίπτωση που συναντήσει ένα από τα ζώα. Μία από αυτές είναι ότι οι επισκέπτες «δεν πρέπει ποτέ να προσπαθούν να φωτογραφίσουν αρκούδα από κοντά».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share