Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

«Ξαφνικά ανακάλυψα ότι η αδερφή μου ήταν η πραγματική μου μητέρα. Μια ζωή μου έλεγαν ψέματα» - Η σοκαριστική εξομολόγηση νεαρής γυναίκας στο Tik Tok (Video)

«Πιστεύω πως με αγαπούσαν και το έκαναν για να με προστατεύσουν, αλλά ήταν κάτι που μου έκανε μεγάλο κακό»

28 Σεπτεμβρίου 2023 11:29
«Ξαφνικά ανακάλυψα ότι η αδερφή μου ήταν η πραγματική μου μητέρα. Μια ζωή μου έλεγαν ψέματα» - Η σοκαριστική εξομολόγηση νεαρής γυναίκας στο Tik Tok (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Μία εξομολόγηση μιας νεαρής γυναίκας, η οποία έλαβε χώρα στο Tik Tok. Η ίδια μίλησε για το πώς έμαθε ότι η βιολογική της μητέρα δεν ήταν η γυναίκα που τη μεγάλωνε. Αντίθετα, εκείνη που ήταν η πραγματική μητέρα της ήταν η αδερφή της.

Διαβάστε επίσης: «Πάλεψα σκληρά, είμαι 9 μήνες καθαρή. Δημοσιεύω την ιστορία μου για να δείξω ότι όλοι μπορούν να το κάνουν» - Το συγκινητικό μήνυμα 24χρονης για τη μάχη της με τα ν@ρκ@τ@κ@ (photo)

Η σοκαριστική εξομολόγηση νεαρής γυναίκας στο Tik Tok

Σε μια σειρά από μικρά videos που έχουν γίνει viral στη δημοφιλή πλατφόρμα, η νεαρή Londyn Danelle, αποκάλυψε πως έμαθε την αλήθεια όταν ήταν μόλις 11 ετών πάνω σε έναν καβγά που είχε με την μητέρα της (δηλαδή τη γιαγιά της).

“Όταν ήμουν 11 είχα έναν καβγά με τη γυναίκα που με μεγάλωσε. Της είπα πάνω στα νεύρα μου: ‘Δεν είσαι η μητέρα μου. Είμαι υιοθετημένη!’ και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα την απάντησή της. Προσωπικά, της το είπα για να τη θυμώσω και να την πληγώσω και εκείνη σοκαρισμένη με ρώτησε ‘Ποιος σου το είπε;’. Εγώ – έχοντας φρικάρει- της είπα απλώς ότι το κατάλαβα μόνη μου. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι και μία φίλη μου και εκείνη της ζήτησε να φύγει από το σπίτι, επειδή έπρεπε να μιλήσουμε”.

Τότε κατάλαβε πως η αδερφή της ήταν η μαμά της, η μητέρα της η γιαγιά της, η άλλη αδερφή της η θεία της και η γιαγιά της η προ-γιαγιά της.

Όσοι παρακολουθήσαν το video σοκαρίστηκαν με τις αποκαλύψεις της Londyn και ζητούσαν να μάθουν περισσότερα. Δυστυχώς, η κοπέλα διευκρίνισε ότι δεν ξέρει πολλά περισσότερα για την υπόθεση, ενώ αποκάλυψε πως όλη αυτή η κατάσταση την κατέστρεψε ψυχολογικά και κατάλαβε πως κανείς δεν είχε σκοπό να της πει ποτέ την αλήθεια.

Απέκτησα πολλά προβλήματα. Ανησυχούσα για το ποια είμαι, εμπιστευόμουν δύσκολα. Πιστεύω πως με αγαπούσαν και το έκαναν για να με προστατεύσουν, αλλά ήταν κάτι που μου έκανε μεγάλο κακό».

Οι ακόλουθοι της κοπέλας στο Tik Tok θέλησαν να μάθουν πολλά περισσότερα και εκείνη ήταν πρόθυμη να μοιραστεί την ιστορία της. Όταν τη ρώτησαν αν έχει ακόμα σχέσεις με αυτές τις γυναίκες είπε:

«Τη γυναίκα που με μεγάλωσε, δηλαδή τη γιαγιά μου, την έλεγα ‘μαμά’. Δυστυχώς, έφυγε όταν ήμουν 19. Την αδερφή μου, δηλαδή τη βιολογική μου μητερα, τη φωνάζω με το μικρό της όνομα».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share