Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Μεγάλος νικητής της ζωής: Ονομάζεται «Φλόγα» και είναι το γουρουνάκι που βγήκε ζωντανό μέσα από την κόλαση της Πάρνηθας (video)

Ο Flame ξεπερνά τις φοβίες του σιγά σιγά και αρχίζει να εμπιστεύεται τους γύρω του

27 Σεπτεμβρίου 2023 17:58
Μεγάλος νικητής της ζωής: Ονομάζεται «Φλόγα» και είναι το γουρουνάκι που βγήκε ζωντανό μέσα από την κόλαση της Πάρνηθας (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

To γουρουνάκι Flame (φλόγα), το όνομα που του έδωσαν οι διασώστες του, τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι πάνω από το 83% του σώματος του είχε εγκαύματα. Επίσης, είχε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να του βάλουν οξυγόνο.

Το γουρουνάκι νοσηλεύεται στην Κτηνιατρική Κλινική Γλυκών Νερών Animal Doctors. Η κατάσταση του είναι σταθερή, τρώει με όρεξη ενώ του χορηγούν αγωγή τοπικά με ειδικές αλοιφές για εγκαύματα και συστηματικά με αντιβίωση για πιθανές επιπλοκές. Ο Flame ξεπερνάει τις φοβίες του σιγά σιγά και αρχίζει και εμπιστεύεται τους κτηνιάτρους και τους ανθρώπους που τον φροντίζουν. Επίσης, ραγίζουν καρδιές με έναν κακοποιημένο σκύλο που δέχεται χάδια για πρώτη φορά.

Δείτε το βίντεο του Open:

Σπαράζει καρδιές: Το συγκινητικό βίντεο δείχνει την αφοσίωση και τη φροντίδα που δείχνει ένας σκύλος στον ετοιμοθάνατο ιδιοκτήτη του

Ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει και να θαυμάσει το απίστευτο δέσιμο που έχουν οι άνθρωποι με τους καλύτερους του φίλους, δηλαδή τα σκυλιά. Το παρακάτω συγκινητικό βίντεο δείχνει την αφοσίωση και τη φροντίδα που δείχνει ένας σκύλος στον ετοιμοθάνατο ιδιοκτήτη του.

Ο Ali Abuhata ήταν εθελοντής στο DC Shiba Inu Rescue, και ιδιοκτήτης μιας σκυλίτσας, της Sachi. Ο Ali, όμως, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα όντας περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Τις τελευταίες του μέρες, οι γιατροί επέτρεψαν στη Sachi να επισκεφθεί τον Ali στο νοσοκομείο για να του πει το τελευταίο αντίο.

Η ιστορία της Sachi και του Ali, σύμφωνα με την κόρη του, έχει ως εξής, «Πριν από 13 χρόνια, μας είπε ο μπαμπάς μου ότι είχε 2 εβδομάδες ζωής. Τότε διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι οι σκύλοι μπορούν να επεκτείνουν τη ζωή της καρδιάς ενός ασθενούς, και παρά τη θέλησή του, υιοθετήσαμε ένα κουτάβι από το καταφύγιο Shiba Inu που το ονομάσαμε Sachi.»

Συνέχισε λέγοντας: «Την αγάπησε από την πρώτη στιγμή, κι εκείνη το ίδιο. Κάθε φορά που πηγαίναμε στο νοσοκομείο έλεγα στον μπαμπά μου, “Η Sachi σε χρειάζεται, πρέπει να έρθεις στο σπίτι” και κάθε φορά ερχόταν.

Δύο εβδομάδες πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, η Sachi άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Λαχάνιαζε εύκολα, πήγαινε πάνω- κάτω, έκλαιγε, και με ακολουθούσε συνέχεια. Την Τετάρτη που ο μπαμπάς μου πήγε στο νοσοκομείο, σταμάτησε να συμπεριφέρεται περίεργα.

Μέχρι την Παρασκευή το πρωί, δεν είχε πλέον περίεργη συμπεριφορά και ο κτηνίατρός της εκτιμά πως προσπαθούσε να μας πει ότι ο πατέρας μου ήταν άρρωστος. Ο κτηνίατρος λέει ότι η Sachi γνώριζε την κακή κατάσταση της υγείας του πατέρα μου.

Πολλές φορές τον περίμενε έξω από την πόρτα με ένα παιχνίδι στο στόμα της, νόμιζε ότι θα γυρίσει σπίτι, όμως εκείνος δε γύρισε, κι έτσι αποφασίσαμε να την πάρουμε στο νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share