Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Παράδειγμα προς μίμηση: Ιδιοκτήτης καφετέριας σκεπάζει με κουβέρτες αδέσποτα σκυλιά για να μην κρυώνουν

Η πράξη που αξίζει να μιμηθούμε όλοι

21 Σεπτεμβρίου 2023 14:08
Παράδειγμα προς μίμηση: Ιδιοκτήτης καφετέριας σκεπάζει με κουβέρτες αδέσποτα σκυλιά για να μην κρυώνουν
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιες κινήσεις αξίζουν ιδιαίτερη προβολή καθώς μπορούν να αποτέλεσουν παράδειγμα προς μίμηση από όλους μας ειδικά τώρα τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες αρχίζουν και πέφτουν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Όπως είναι γνωστό, πολλά από τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται στο δρόμο, μένουν απροστάτευτα από το κρύο και τρέμουν κυριολεκτικά στα παγωμένα πεζοδρόμια όπου ξαπλώνουν.

Η πράξη που αξίζει να μιμηθούμε όλοι

Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως, όσο και εργαζόμενοι από τα γραφεία της περιοχής , βοηθούν με τον δικό τους τρόπο τα συμπαθέστατα τετράποδα, με κουβέρτες, νερό και φαγητό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη ThessNews, εργαζόμενος του συγκεκριμένου καταστήματος, «βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε τα ζωάκια και αν μπορούμε , βοηθάμε και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Γυναίκα τάισε αδέσποτο σκυλάκι και εκείνο «δάκρυσε» από χαρά και ευγνωμοσύνη! (video)

Ένα δακρύβρεχτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα, όταν μια γυναίκα πλησίασε έναν αδέσποτο σκύλο με σκοπό να του δώσει τροφή και όταν τον πλησίασε, εκείνος δάκρυσε από χαρά.

Το αδέσποτο σκυλάκι από την Κίνα που δάκρυσε όταν του έδωσαν φαγητό

Οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν τον δικό τους τρόπο να πουν «ευχαριστώ» και δείχνουν έμπρακτα πως ευγνωμονούν τους ανθρώπους όταν τους κάνουν κάτι καλό. Έτσι έκανε και ένας αδέσποτος σκύλος στην Κίνα που περιπλανιόταν στους δρόμους. Όταν τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο, σηκώθηκε στα δυο πόδια του και ζητούσε φαγητό. H κοπέλα που ήταν μέσα στο αμάξι του έριξε ένα λουκάνικο και τότε εκείνο άρχισε να «κλαίει από χαρά.

Η ίδια σχολίασε σε τοπικό Μέσο, προσπάθησε να τον πάρει μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο, όμως εκείνος έφυγε. Μια πολύ συγκινητική ιστορία που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα!

Σκυλίσια αγάπη: Αδέσποτος τετράποδος δεν σταματά να αγκαλιάζει τον φίλο του όταν τους έσωσαν από τους δρόμους

Ο ορισμός της σκυλίσιας αγάπης υπάρχει και αυτά τα δύο σκυλάκια το απέδειξαν. Ένας αδέσποτος τετράποδος δεν σταματά να αγκαλιάζει το φίλο του, από όταν τους έσωσαν από τους δρόμους.

Οι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ζωοφιλίας και κατοικίδιων είναι πολλοί. Φέρνοντας καθημερινά ειδήσεις και εικόνες από τα πολύ αγαπημένα τους κατοικίδια. Αυτήν την φορά, μια νέα ιστορία και νέες εικόνες, ήρθαν για να κάνουν τον γύρω του κόσμο.

Οι εικόνες με το ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει τις καρδιές πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα εγκαταλελειμμένα τετράποδα υιοθετήθηκαν πρόσφατα από κάποιες μοναχές βουδίστριες στην Κίνα. Εντύπωση προκαλεί ο μεγαλύτερος σκύλος που κρατά αγκαλιά τον μικρό του φίλο του και τον προσέχει. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος σκυλάκος παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο για να πάει στο πάρκο.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε σκυλίσια αγάπη αλλά αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα δεν μπορούν να κρατήσουν μακριά τις πατούσες τους ο ένας από τον άλλον. Ένα ζευγάρι δύο αχώριστων αδέσποτων σκύλων λιώνει τις καρδιές του κόσμου που βλέπουν τις φωτογραφίες τους. Η υιοθεσία έγινε στην Κίνα από μερικές βουδίστριες μοναχές.

Μπορείτε να δείτε τον μεγαλύτερο σκύλο να κρατά αγκαλιά τον φίλο του μέσα στο ιερό του ναού. Οι αχώριστοι σκύλοι κλέβουν την καρδιά των ανθρώπων στα Κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα τετράποδα βρήκαν ένα σπίτι και μια νέα ζωή στον ναό αφού εγκαταλείφθηκαν στους δρόμους. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον σκύλο να κάθετε σε θέση Ζεν δίπλα σε ένα βουδιστικό άγαλμα. Προφανώς μαθαίνει να κάνει διαλογισμό από τους καλύτερους.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν εγκαταλελειμμένοι σε δρόμους της Κίνας και οι μοναχές τα υιοθέτησαν. Οι φωτογραφίες τους έβαλαν φωτιά στη σελίδα Weibo με εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους που θαύμασαν τους δύο φίλους. Ένας σχολιαστής έγραψε: «Οι σκύλοι είναι πλέον στον ναό οπότε πρέπει να κάνουν διαλογισμό όπως και οι μοναχές.»

Ένας άλλος χρήστης αναφέρθηκε στους πρώην ιδιοκτήτες των πλασμάτων που τα άφησαν να πεθάνουν: «Πως μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο κακοί; Δεν έπρεπε να αγοράσουν αρχικά τα σκυλιά αν δεν ήταν ικανοί να τα φροντίσουν σωστά.» Οι φωτογραφίες τους λαμβάνουν εκατοντάδες σχόλια από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share