Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Επικό λάθος νονάς σε βάφτιση: Έδωσε λάθος όνομα! «Αααααα....» - Έμεινε "κάγκελο" η μάνα (Video)

«Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα…»

26 Αυγούστου 2023 11:04
Επικό λάθος νονάς σε βάφτιση: Έδωσε λάθος όνομα! «Αααααα....» - Έμεινε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με εγκεφαλικό επεισόδιο φλέρταρε προς στιγμήν η μητέρα ενός παιδιού στην βάφτιση της κόρης της εξαιτίας ενός λάθος της νονάς στο πλέον και σημαντικό και φλέγον ζήτημα, το όνομα του παιδιού.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νονά μπερδεύτηκε και στο «όνομα αυτής» απάντησε «Χριστίνα», που ήταν το δικό της όνομα. Παράλληλα, δείτε εδώ την συγκίνηση που επικράτησε στη βάφτιση της αδερφούλας της 7χρονης Παναγιώτας που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια το 2021!

«Χριστίνα» είπε κι ο παπάς, με τη μητέρα να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και να τελεί σε εμφανές σοκ. Ωστόσο, κατάφερε να ψελίσει απευθυνόμενη προς τον παπά: «Εδώ της μπέμπας;».

Το πρόβλημα λύθηκε άμεσα με τον ιερέα να σπεύδει σε διευκρινήσει, εξηγώντας ότι ζήτησε από τη νονά το όνομα της μπέμπας.

«Αααααα....» - Έμεινε "κάγκελο" η μάνα

«Αααααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα...», είπε, με τη μάνα να βάζει τα γέλια, χωρίς να έχει συνέλθει από το σοκ.

«Πώς θα το πούμε;» ρώτησε ξανά ο παπάς, θέλοντας να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις...

«Παρασκευής» απάντησε αυτή τη φορά η νονά με τον ιερέα και πάλι να διορθώνει, θέλοντας προφανώς να διασώσει και την τιμή μιας κουμπαριάς που παραλίγο να τελειώσει άδοξα αμέσως μόλις ξεκίνησε.

Σοκαριστική ιστορία: «Στη βάφτιση του μωρού μου, είχα καρκίνο - Στάθηκα εκεί με την περούκα και...»

Η αληθινή ιστορία που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στην ομάδα Untold Stories από την κα Δήμητρα Σ. Την αναδημοσιεύουμε με την σκέψη ότι θα δώσει κουράγιο και ελπίδα σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με τον καρκίνο.

Αληθινή ιστορία: Στη βάφτιση του παιδιού μου, είχα καρκίνο

Στη βάφτιση του παιδιού μου, είχα καρκίνο. Στάθηκα εκεί με περούκα και μακιγιάζ να ξεβάφει απ’ τα δάκρυα Έχει happy end, ακόμα τουλάχιστον κι ελπίζω να δώσει λίγο κουράγιο σε όσους αγωνίζονται τώρα! Παράλληλα δείτε και 10 σημάδια στο σώμα σας που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε καρκίνο.

Αφιερωμένο στο αγόρι μου που θα κλείσει τα 7 αυτό το καλοκαίρι!

«Το καλοκαίρι που αγαπώ ήρθε. Ειδικά τον Ιούλιο. Ιούλιο γεννήθηκα. Ιούλιο γεννήθηκε ο άντρας μου. Ιούλιο τον γνώρισα και Ιούλιο τον παντρεύτηκα. Ιούλιο ήρθε και το παιδί μου. Όλα είναι αλλιώς μέσα μου και γύρω μου αυτή την εποχή.

Οδηγώ και στο ραδιόφωνο παίζει τραγούδια που με ταξιδεύουν σε άλλα καλοκαίρια. Καλοκαίρια που ο αέρας ανακάτευε τα μακριά μαλλιά μου, που ταξίδευα, χαμογελούσα, που δεν με φόβιζε τίποτα.

αληθινή ιστορία καρκίνος

Και μετά ήρθαν άλλα καλοκαίρια. Αυτά που ενώ περίμενα το πρώτο μου παιδί ήρθε ο καρκίνος, Ιούλιο κι αυτός. Βρε καλώς τον! Τώρα βρήκες όμως; Γιατί πρέπει μαζί με μένα να παλέψει και το παιδί μου για την ζωή του; Τόσο πρόωρος… Τόσο μικρός… Τόσο μόνος 2 μήνες στην εντατική νεογνών… Και πάλεψε.

Και ήρθε και το επόμενο καλοκαίρι. Και η βάφτιση του. Του Θεόδωρου. Του δώρου μας απ’ τον Θεό. Με θυμάμαι εκεί. Με την περούκα μου και το μακιγιάζ μου να ξεβάφει απ τα δάκρυα… Ήμουν εκεί όμως.

«Τα μαλλιά μου τα ανακατεύει πάλι ο αέρας…»

Γιατί τον πάλεψα. Πολύ. Ήταν δύσκολος και επιθετικός και κακής πρόγνωσης. Όλα τα έκανα. Και χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση μυελού και ακτινοβολίες.

Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ζω κι αυτό το καλοκαίρι. Που το αγόρι μου θα κλείσει τα τέσσερα. Που οι αγαπημένοι μου είναι δίπλα μου. Που αγαπώ, χαμογελάω, ονειρεύομαι. Και που τα μαλλιά μου τα ανακατεύει πάλι ο αέρας…»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share