Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Υποκλίνεται το διαδίκτυο: Η απάντηση μικρού μαθητή σε πρόβλημα μαθηματικών κάνει θραύση

Έδωσε «ρέστα»

26 Ιουνίου 2023 17:18
Υποκλίνεται το διαδίκτυο: Η απάντηση μικρού μαθητή σε πρόβλημα μαθηματικών κάνει θραύση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απάντηση βγαλμένη μέσα από την ίδια την ζωή έδωσε ένα μικρός μαθητής κάτω από την ερώτηση ενός προβλήματος στο μάθημα των Μαθηματικών στο σχολείο και έκανε θραύση με το διαδίκτυο να υποκλίνεται.

Η απάντηση του μαθητή

Το πρόβλημα ζητά από τον μαθητή να βρει το ποσοστό της αύξησης που έλαβε ένας υπάλληλος που λαμβάνει νέο μισθό 1265 ευρώ ενώ πριν ο μισθός του ήταν 1100 ευρώ. Την ίδια ώρα, viral έγινε και η απάντηση ενός φοιτητή στην πολυκατοικία για το θόρυβο.

Ο μαθητής δίνει μια φοβερή και ιδιαιτέρως ώριμη και ρεαλιστική απάντηση αναφέροντας πως δε λύνει το πρόβλημα αν δεν του πουν τι δουλειά κάνει ο εν λόγω υπάλληλος!

Η απάντηση μικρού μαθητή σε πρόβλημα μαθηματικών

Όπως είναι φυσικό, η απάντηση σαρώνει στο διαδίκτυο και τα διάφορα σχόλια ποικίλουν, δίνοντας πολλές αναλύσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση της χώρας, τους δημοσίους υπαλλήλους και την εκπαίδευση τον παιδιών στην Ελλάδα.

Τρομακτική στιγμή: 14χρονος κάρφωσε στυλό στο πρόσωπο συμμαθήτριας του! (Video)

Βίντεο δείχνει την τρομακτική στιγμή που ένα 14χρονο αγόρι κάρφωσε με στυλό μια συμμαθήτριά του που γέλασε μαζί του, επειδή είπε λάθος μια λέξη κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εργασίας του σε σχολείο στην Βραζιλία. Επίσης, ακόμα μία επίθεση σημειώθηκε σε σχολείο της Βραζιλίας, όταν ένας 13χρονος εισέβαλε σε τάξη και μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις συμμαθητές του.

Συγκλονιστικά πλάνα από το Amazonas δείχνουν τον μαθητή να κρατά μια αφίσα μαζί με άλλους πέντε συμμαθητές του. Αλλά ξαφνικά στόχευσε το κοριτσάκι και του επιτέθηκε με στυλό στο Δημοτικό Σχολείο Dom Jacson Damasceno Rodrigues στο Manaus στις 8 Μαΐου.

Το θύμα, που καθόταν στην πρώτη σειρά, φαίνεται να τοποθετεί ένα πουλόβερ στο πρόσωπό της, καθώς την χτύπησε με το στυλό πολλές φορές στο πρόσωπο και στο χέρι της. Σοκαρισμένοι συμμαθητές τους ακούγονται να φωνάζουν καθώς ένα από τα αγόρια που συμμετείχαν στο επιστημονικό έργο προχώρησε για να συγκρατήσει τον συμμαθητή του.

Δείτε το βίντεο από την Dailymail - Σκληρές εικόνες

Αρκετοί άλλοι μαθητές βοήθησαν επίσης να κρατηθεί το αγόρι ακίνητο, μέχρι να φτάσει μονάδα της Στρατιωτικής Αστυνομίας για να τον συλλάβει.

Η αρχηγός της αστυνομίας Τζουλιάνα Τούμα είπε ότι το αγόρι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Τζον Μπαρέτο, ο πατέρας του αγοριού, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Radar Amazonico, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να μετακομίσει με την οικογένειά του σε διαφορετική γειτονιά επειδή είχαν δεχτεί απειλές για τη ζωή τους.

Είπε ότι ο γιος του ήταν θύμα συνεχούς εκφοβισμού στο σχολείο και ότι «δεν έχει συλληφθεί ποτέ πριν».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share