Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι - Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό την έκανε να «παγώσει»

Σοκαριστικό

25 Ιουνίου 2023 22:44
Ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι - Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό την έκανε να «παγώσει»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μία ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι. Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»...!

Η Άννα ήταν πάντα πολύ δυνατή αλλά τώρα ολόκληρος ο κόσμος της ήταν έτοιμος να εκραγεί. Οι κοινωνικοί λειτουργοί πίστευαν πως το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί τους, λόγω των αναπηριών τους. Ήταν σίγουροι πως το μωρό μπορούσε να τραυματιστεί ή ακόμα και να πεθάνει στα χέρια των γονιών του. Επίσης, ανατριχιάζει μια 37 χρονη μητέρα όπου άφησε τα παιδιά της μόνα τους όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες. Όταν όμως τα είδε ξανά...

«Δεν μπορείς καν να το ταΐσεις σωστά.» Η λίστα με τους λόγους ήταν μεγάλη. Η Anna όμως, επειδή είχε φροντίσει αρκετά παιδιά στο ορφανοτροφείο, ήξερε πως μπορούσε να φροντίσει και τον γιο της. Παρόλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο είδαν ότι τα κατάφερνε, δεν ήθελαν να τους αφήσουν να πάρουν το μωρό.

Εκείνοι όμως ήταν αποφασισμένοι να πολεμήσουν για τον γιο τους. Δεν ήθελαν να βιώσει την διάσπαση και την εγκατάλειψη που είχε ζήσει η Anna. Μίλησαν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και με πολιτικούς. Σύντομα, όλη η χώρα μιλούσε γι’αυτήν την οικογένεια.

Έκαναν ότι μπορούσαν για να αποδείξουν πως θα είναι καλοί γονείς. Πέρασαν ψυχολογικά και σωματικά τεστ. Πολλοί πιστεύουν πως δεν θα έπρεπε να μεγαλώνουν ένα παιδί, αλλά εκείνοι κατάφεραν και κέρδισαν την στήριξη μεγάλου αριθμού υποστηρικτών. Τελικά, οι αρχές τους επέτρεψαν να φύγουν και να γυρίσουν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share