Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο πιο «κλάιν μάιν» μαθητής: Το επικό βίντεο με τις δηλώσεις του για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ίσως ο πιο… χαλαρός μαθητής των φετινών Πανελλαδικών

8 Ιουνίου 2023 19:48
Ο πιο «κλάιν μάιν» μαθητής: Το επικό βίντεο με τις δηλώσεις του για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πιο «κλάιν μάιν» μαθητής έγινε viral ύστερα από το επικό βίντεο με τις δηλώσεις του που κυκλοφόρησε για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι μαθητές συνεχίζουν την πορεία τους στις Πανελλήνιες, με τους υποψήφιους των επαγγελματικών λυκείων να εξετάζονται στην ανατομία, στο ΑΟΘ, τα δίκτυα υπολογιστών και τις αρχές βιολογικής γεωργίας.

Για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε ένας μαθητής του ΕΠΑΛ, ο οποίος έδωσε το μάθημα χωρίς άγχος και βγήκε έξω από το εξεταστικό κέντρο χαλαρός κάνοντας δηλώσεις σε τοπικό μέσο.

«Φαίνεται ότι έχω γράψει σούπερ, τα θέματα ήταν οκ, ήταν κλάιν, μέτρια θα πω. Εγώ παλεύω για δέκα, αν και η σχολή που θέλω να περάσω είναι κάτω από τη βάση, είναι 8.800, εμποροπλοιάρχων. Λογικά την «πιάνω». Πιστεύω θα περάσω, εντάξει, κλάιν. Αν δεν γράψουμε στη τελική, θα ξαναγράψουμε του χρόνου ή θα πάω κανά ΙΕΚ. Τώρα πια ότι γίνει.. Chill» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Πανελλαδικές 2023: 53χρονη μητέρα δίνει ξανά εξετάσεις μετά από 35 χρόνια - «Πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω...»

Μια διαφορετική υποψήφια των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων είδαν μπροστά τους μαθητές σε σχολείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής (2/6) στην πρεμιέρα των υποψηφίων των ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο λόγος για την 53χρονη Άννα Μοναστηριώτη, η οποία αποφάσισε να λάβει μέρος ξανά στις πανελλαδικές εξετάσεις 35 χρόνια μετά την τελευταιά φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Η ίδια δηλώνει ότι πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ και πίστεψε πως ήρθε η στιγμή να καταβάλει την δίκη της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους.

«Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

«Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια» ανέφρε η κυρία Μοναστηριώτη, η οποία είχε άγχος πριν μπει στην σχολική αίθουσα αλλά πιστεύει πως είναι καλά προετοιμασμένη.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share