Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Viral στο TikTok ο Κουτσούμπας: Έκανε έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια - Εμφανίστηκε από το πουθενά με την τούρτα και προκάλεσε... χαμούλη!

Έχει πάντα τον τρόπο του να κλέβει την παράσταση

8 Ιουνίου 2023 15:04
Viral στο TikTok ο Κουτσούμπας: Έκανε έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια - Εμφανίστηκε από το πουθενά με την τούρτα και προκάλεσε... χαμούλη!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στη Θεσσαλονίκη περιοδεύει αυτές τις ημέρες ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το βράδυ της Τετάρτης, μετά την ομιλία του, πήγε με τους συνεργάτες του σε ένα ταβερνάκι της πόλης, όπου έκανε έκπληξη με τούρτα γενεθλίων σε παρέα νεαρών, που γιόρταζαν τα γενέθλια ενός φίλου τους.

Λίγο πριν κόψουν την τούρτα κάποιοι από την παρέα πλησίασαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, του μίλησαν και του ζήτησαν να πάει εκείνος την τούρτα στον φίλο τους, για να του κάνουν έκπληξη! Ο Γραμματέας του ΚΚΕ δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση, πήγε την τούρτα και σκόρπισε χαμόγελα στην παρέα και φυσικά στον εορτάζοντα! Και κάπως έτσι ο Δημήτρης Κουτσούμπας έγινε viral στο Tik Tok χωρίς μάλιστα να έχει ο ίδιος λογαριασμό!

Λιγούρες στο Mega: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην Δανάη Μπάρκα και έφαγε ντολμαδάκια! (video)

Mega: Μετά το τέλος της συνέντευξης η Δανάη Μπάρκα οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κουζίνα του πλατό για να τον κεράσει το αγαπημένο του φαγητό.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα (08/06) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, λίγες ημέρες πριν τις δεύτερες κάλπες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για τον κορωνοϊό που πέρασε, ενώ σχολίασε ακόμα και το ντύσιμο της Δανάης Μπάρκα που έμοιαζε με το δικό του. «Ούτε να το ξέραμε. Είμαστε μάτσι-μάτσι. Είτε σε γυναίκα είτε σε άνδρα το μπλε πουκάμισο πάει».

Μετά το τέλος της συνέντευξης η Δανάη Μπάρκα είχε μια έκπληξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον οδήγησε στην κουζίνα του πλατό για να τον κεράσει το αγαπημένο του φαγητό, το οποίο δεν είναι άλλο από... τα ντολμαδάκια.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, θα έπρεπε να δοκιμάσει και να τα βαθμολογήσει. Ο κ. Μητσοτάκης δοκίμασε ντολμαδάκι με μεγάλη ευχαρίστηση και σχολίασε πως ήταν τόσο καλό που θα φάει και το υπόλοιπο.

«Εμένα μου αρέσουν πολύ τα γιαλαντζί, τα ντολμαδάκια τα οποία έκανε η μάνα μου ήταν με κιμά», είπε ο κύριος Μητσοτάκης ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν μαγειρεύει απολύτως τίποτα!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share