Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ... Η διπλή ζωή μιας 18χρονης - «Τι προτιμάτε;» (photo-video)

«Θα μπορούσε να με... πατήσει και να ζητήσω συγγνώμη»

4 Ιουνίου 2023 12:46
Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ...  Η διπλή ζωή μιας 18χρονης - «Τι προτιμάτε;» (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια φοιτήτρια και influencer κάνει… διπλή ζωή, όπως λέει, και σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η Heather Nikole εξήγησε πώς είναι η καθημερινότητά της. Επίσης, μία 20χρονη φοιτήτρια παίρνει 50.000 ευρώ από το YouTube κάνοντας κάτι αδιανόητο.

Η 18χρονη φοιτήτρια κοσμητολογίας έβγαλε τη μαύρη ιατρική φόρμα που φορούσε για να αποκαλύψει τη… λιτή στολή σερβιτόρας στα Hooters που κρυβόταν από κάτω. Η Nikole φόρεσε ένα μαύρο T-shirt με την κουκουβάγια της αλυσίδας με μπαρ, συνδυασμένο με ένα μικροσκοπικό μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Στη συνέχεια ρώτησε τους ακολούθους της να διαλέξουν ποια από τις δύο προτιμούν…

Πολλοί followers σχολίασαν κάτω από το βίντεο – το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ότι προτιμούσαν την πρώτη της εμφάνιση.

«Θα μπορούσε να με... πατήσει και να ζητήσω συγγνώμη», έγραψε ένας σχολιαστής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nikole μμοιράζεται την πολυάσχολη ζωή της ως φοιτήτρια την ημέρα και σερβιτόρα τη νύχτα. Η influencer δημοσιεύει συχνά βίντεο με την ίδια να τραγουδάει μαζί με άλλους σπουδαστές και τους συναδέλφους της στα Hooters. Σε πολλές περιπτώσεις, η Nikole έχει ανεβάσει ξεχωριστά βίντεο με χορευτικά. «Δεν είναι ποτέ βαρετό όταν δουλεύω», έγραψε σε ένα άλλο βιντεάκι.

Εφιάλτης για φοιτήτρια: Τη βιντεοσκοπούσε ο συγκάτοικός της - Είχε κρύψει το κινητό του μέσα στο μπάνιο τους (Video)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία φοιτήτρια στο Λίνκολν της Βρετανίας όταν ανακάλυψε ότι ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε κρυφά. Επίσης, αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Η Όμπρεϊ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, βρήκε το κινητό του συγκατοίκου της κρυμμένο σε ένα μεταλλικό κουτί στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Η νεαρή φοιτήτρια έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο συγκάτοικος βιντεοσκοπούσε την ίδια και τους υπόλοιπους ενοίκους του σπιτιού ενώ βρίσκονταν στην τουαλέτα.

Η Όμπρεϊ άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συνέβαινε όταν παρατήρησε ότι ένα μεταλλικό κουτί που είχαν στο μπάνιο είχε μια μικρή τρύπα σε μία γωνία του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η στιγμή που η Όμπρεϊ μαζί με κάποιον άλλο φίλο της άνοιξαν το κουτί και βρήκαν το κινητό του συγκατοίκου. Αμέσως ανέφεραν το συμβάν στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share