Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Το θαύμα έγινε: Μωρό ήταν σε κώμα για 5 μέρες, ξύπνησε, χαμογέλασε διάπλατα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πάντα υπάρχει ελπίδα!

3 Ιουνίου 2023 19:46
Το θαύμα έγινε: Μωρό ήταν σε κώμα για 5 μέρες, ξύπνησε, χαμογέλασε διάπλατα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Μάικλ, το μωρό-θαύμα, συγκίνησε τους πάντες. Ο μικρούλης Μάικλ, ο γιος της Έμμα και του Στιούαρτ, ήταν μόλις 14 εβδομάδων όταν ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει και οι νεαροί γονείς του άρχισαν μια αγωνιώδη πάλη με τον χρόνο. Το μωράκι έπεσε σε κώμα για 5 μέρες, όμως ξύπνησε και χαμογέλασε διάπλατα, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί είχε υποστεί καρδιακή προσβολή εξαιτίας ενός σπάνιου όγκου – ενός ινώματος – που προκαλεί τη φραγή της ροής του αίματος προς την καρδιά. Και για να προστατέψουν τον Μάικλ από περαιτέρω εγκεφαλική ζημιά τον έβαλαν σε ιατρικό κώμα. Πέντε μέρες αργότερα, ο μικρούλης ξύπνησε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στον μπαμπά του.

Ξύπνησε από κώμα, χαμογέλασε διάπλατα και έγινε viral

Κατευθείαν η μητέρα του από τη χαρά της, μοιράστηκε την φωτογραφία που δεν θα ξεχάσει ποτέ στα social media, όπως έγραψε: «Eίναι από εκείνες τις στιγμές που θα φυλάξει στην καρδιά της για πάντα» και συνέχισε λέγοντας: «είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ο μικρός μας είναι ένα ζωντανό θαύμα και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν.» Την ίδια στιγμή σοκάρει η γυναίκα που έπεσε σε κώμα και γύρισε από το θάνατο.

Ο μικρούλης Μάικλ
Ο μικρούλης Μάικλ

Τα πράγματα ήταν δυσβάσταχτα. Εκείνη την πολύ δύσκολη ημέρα, ο Μάικλ διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά μέχρι να γίνει εντελώς καλά, έπρεπε να ζει μέσα σε ένα εσωτερικό απινιδωτή και έναν βηματοδότη, αφού ο όγκος στο στήθος του παρέμεινε και είναι πολύ μεγάλος για την ηλικία του. Οι γονείς βρέθηκαν, τότε, μπροστά σε δύο επιλογές: την αναμονή για δωρητή καρδιάς ή την επέμβαση που όμως δεν γίνεται πουθενά στη χώρα τους, τη Μεγάλη Βρετανία.

Κάποια στιγμή έμαθαν ότι στο Παιδικό Νοσοκομείο της Βοστώνης, το ποσοστό επιτυχίας σε αντίστοιχες επεμβάσεις καρδιάς είναι 100%. Αμέσως επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους. Και αφού εκείνοι επιβεβαίωσαν ότι ο Μάικλ μπορεί να εγχειριστεί εκεί, η Έμμα και ο Στιούαρτ ξεκίνησαν μια online εκστρατεία για να μαζέψουν τα χρήματα για το ταξίδι και τη νοσηλεία.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε όλοι, ο μικρός Μάικλ έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι πάντα υπάρχει ελπίδα – αρκεί να τη διεκδικήσουμε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share