Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Επέστρεψε ο «γύπας του TikTok»: «Οι γυναίκες με εκδικήθηκαν γιατί τις παρατούσα, έχω τρολάρει όλη την Ελλάδα»

Νέα «καρφιά» από τον Σταύρο Γεωργά

1 Ιουνίου 2023 18:38
Επέστρεψε ο «γύπας του TikTok»: «Οι γυναίκες με εκδικήθηκαν γιατί τις παρατούσα, έχω τρολάρει όλη την Ελλάδα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «γύπας του TikTok», Σταύρος Γεωργάς επέστρεψε και απειλεί ότι θα... έβγαζε ένα βίντεο που θα έκλεινε σπίτια, ενώ ανέφερε ότι οι γυναίκες τον εκδικήθηκαν γιατί της παρατούσε.

Για όσους δεν είχατε την… τύχη να τον θυμάστε, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σταύρος Γεώργας έγινε viral στο ελληνικό TikTok για όλους τους λάθος λόγους. Αποτέλεσε το πρώτο κοινωνικό φαινόμενο του ελληνικού TikTok με ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έστειλε σε περίπου 6000 γυναίκες το ίδιο ανατριχιαστικό μήνυμα…Με την ευκαιρία, δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Γιώργο Λιάγκα.

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

Όταν οι παραλήπτριες τον άφηναν στο διαβάστηκε, περνούσε στο δεύτερο ηχητικό που ήταν η ιστορία της πρώην του, της «Βασιλικής», η οποία είναι γνωστή ηθοποιός σε σίριαλ που παιζόταν πριν από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και μέλος θιάσου πασίγνωσου έλληνα κωμικού ηθοποιού.

Σταύρος Γεωργάς
Σταύρος Γεωργάς

Ενώ στη συνέχεια πήγαινε στο… plan c και χαρακτήριζε τις γυναίκες πατσαβούρες και ότι θα έπρεπε να ένιωθαν τυχερές που ασχολήθηκε εκείνος μαζί τους.

Τα ηχητικά του μηνύματα μιξαρίστηκαν κι έγιναν viral, ενώ μετά αρχίσαμε να τα ακούμε ακόμα και στα club.

Και παρά το γεγονός ότι έγινε πανελληνίως ρεζίλι, ο «γύπας του TikTok», δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η τοξικότητα και ο σεξισμός βρίσκουν γόνιμο έδαφος στα social media επέστρεψε για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και να απειλήσει έμμεσα πως… αν μιλήσει θα κλείσουν σπίτια.

«Θα έκανα ένα βίντεο που θα έκλεινε σπίτια»

Σε νέα σειρά βίντεο με ηχητικά του μηνύματα, τα οποία κατακλύζουν και πάλι τα social media τις τελευταίες μέρες, ο Σταύρος Γεώργας στέλνει ξανά μαζικά μηνύματα προκειμένου να εξηγήσει τη δική του θέση για όλα όσα συνέβησαν.

«Θα σου πω δυο κουβέντες για να καταλάβεις τι έχει γίνει και γιατί έχω τρολάρει όλη την Ελλάδα» λέει αρχικά σε ηχητικό μήνυμα που στέλνει σε μια κοπέλα.

«Όπως έχεις παρατηρήσει παρά πολλές γυναίκες έχουν ανεβάσει τα ηχητικά μου. Ο λόγος που με εκδικηθήκανε οι περισσότερες είναι πως με όποια βρισκόμουν από κοντά μετά εξαφανιζόμουν. Θα μου πεις, ρε Σταύρο αυτό ήταν σωστό που έκανες; Μπορεί να μην ήταν σωστό, παρά το γεγονός ότι εγώ ήμουν ξεκάθαρος μαζί τους. Αλλά δεν είχε κάτι άλλο να μου δώσει κάποια. Οπότε να βγω να ξανακάνω τι; Κατάλαβες τι θέλω να σου πω;» συμπληρώνει.

«Πολλές γυναίκες αν έχεις δει έχουν σβήσει τα μηνύματά τους για να φαίνεται ότι μιλάω μόνος μου, κι ακόμα πιο πολλές έχουν ανεβάσει τα πρώτα ηχητικά και δεν έχουν ανεβάσει όλη τη συνομιλία μέχρι κάτω για να δείξουν ότι έχουμε βρεθεί από κοντά» λέει σε άλλο σημείο.

«Το ξέρεις ότι ήμουν έτοιμος να κάνω ένα μεγάλο βίντεο με πάρα πάρα πάρα πολλές γυναίκες για να δείξω στον κόσμο ότι έχω βγει μαζί τους, αλλά μου λέει ο δικηγόρος μου ‘Σταύρο μην το κάνεις αυτό θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα μετά και θα κλείσεις σπίτια’, οπότε δεν έκανα τίποτα» καταλήγει.

Μάλιστα, το εν λόγω «παραμύθι» επαναλαμβάνεται σε διάφορες βερσιόν, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο!

Παράλληλα, σε άλλο βίντεο ακούγεται να… απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έχει πάρει η… κατάστασή του. «Τι έχω κάνει» ακούγεται να λέει στο παρακάτω βίντεο, θεωρώντας -μάλλον- ότι έχει κάνει κάποιου είδους επιτυχία.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share