Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εγγονή αποχαιρετά τη γιαγιά της λίγο πριν από την... ευθανασία! (Video)

Viral το βίντεο της Ali Tate Cutler που καταγράφει το ταξίδι της γιαγιάς της...

1 Ιουνίου 2023 12:35
Εγγονή αποχαιρετά τη γιαγιά της λίγο πριν από την... ευθανασία! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το plus size μοντέλο Άλι Τέιτ Κάτλερ, που έχει συνεργαστεί με τη Victoria's Secret, συγκίνησε τους χρήστες του TikTok με τα βίντεο που ανέβασε με τη γιαγιά της.

Την απόφαση της γιαγιάς της να βάλει τέλος στη ζωή της, προχωρώντας σε ευθανασία, καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο τελικού σταδίου, μοιράστηκε στο TikTok το μοντέλο Άλι Τέιτ Κάτλερ, η οποία έχει γράψει ιστορία ως το πρώτο plus size μοντέλο που συνεργάστηκε με τη Victoria's Secret. Παράλληλα, δείτε τι συνέβη όταν πήγαν σκύλο για ευθανασία...

Η Κάτλερ επισκέφτηκε τη γιαγιά της - την αποκαλεί Μπάμπι - στον Καναδά, εκεί που η ευθανασία έχει νομιμοποιηθεί από το 2016, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω TikTok, τις τελευταίες τους κοινές στιγμές.

Δεν έγινε σαφές στα βίντεο πότε η γιαγιά της Κάτλερ σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της, ωστόσο την περαμένη Παρασκευή το μοντέλο δημοσίευσε ένα ποστάρισμα με την ίδια να κλαίει, λέγοντας ότι φοβόταν να την αποχαιρετήσει την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο.

«Η γιαγιά μου επέλεξε την ευθανασία λόγω της διάγνωσής της, οπότε αυτή είναι η τελευταία φορά που μπορώ να τη βγάλω έξω για φαγητό», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σε άλλα βίντεο, όπου βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά της, ανέφερε πως «το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ο θάνατoς και οι φόροι. Έχω τόση αγάπη για εκείνους που έχουν έρθει και έχουν φύγει πριν απ’ εμάς».

Σε άλλο σημείο, η Κάτλερ ρωτάει τη γιαγιά της για τις σκέψεις της, καθώς πλησιάζει στην ευθανασία, με εκείνη να της απαντά πως «είναι σαν το φως στο τέλος ενός τούνελ». Ακόμη, αναφέρεται και στη διαδικασία που θα ακολουθήσει, σημειώνοντας πως «προτιμώ να γίνει σε νοσοκομείο. Ήρθα εδώ ήσυχα, θα ήθελα να φύγω και ήσυχα». «Πιστεύω ότι ο άνδρας μου είναι εκεί πέρα και λέει: 'ήρθε η ώρα'. Και θα του πω: 'Γειά σου Άριν, είμαι εδώ'» συνεχίζει συγκινημένη η Μπάμπι. Σε ερώτηση της Κάτλερ στη γιαγιά της για τις συμβουλές που θα έδινε στους νέους ανθρώπους, εκείνη της απαντά: «Γέλα, πέρνα καλά. Απόλαυσε τους αγαπημένους σου, όσο περισσότερο μπορείς. Πες τους, ότι τους αγαπάς. Να είσαι ειλικρινής και να μιλάς. Αν έχεις αγάπη στη ζωή σου, κράτα τη, γιατί είναι τόσο πολύτιμη. Τίμα την αγάπη και εξέφρασέ τη».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share